Jump to content

Ivo Angelov

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ivo Angelov

  • Рожден ден 1.01.1979

Друго

  • Kaра
    Ауди А4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Varna
  • Интереси
    Driving, travelling, football, swimming, nature

Последни посетители

1072 профилни разглеждания
  • Vath

Ivo Angelov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Гумите са купувани от Германия. Грайферът им не е голям - 2-3мм, може да се купи и една гума - примерно за резервна. Общата цена за четирите гуми е 35лв. Намират се във Варна. Тел. за връзка: 0889915652 Иво
  2. Здравейте, Продавам 4бр. летни гуми AVON 195 / 65 / R15. Гумите са поизтрити (с дот 05), но ако някой има нужда от резервна гума... Цена: 10лв/бр. GSM: 0889915652 Гумите са във Варна, но пък ми предстои ходене в София, така че ако някой реши нещо... Да звънка!
  3. Колега, какво става с управлението за климатроника? Продадено ли е? Моето завършва с D накрая вместо Н, с бяла пластмаса е (карам А4), но мисля че ще стане ако е читаво. Понеже не съм от София, отстъпка в цената правиш ли? Благодаря!
  4. Колега, управлението за климатроник продаде ли го вече и ако не каква е цената му?
  5. Колега, има ли климатроник колата? Интересува ме управлението му. Номер 8D0 820 043 D
  6. Здравейте, купувам управление за климатроник 8D0 820 043 D 1995-1996г.
  7. Цената за управлението на климатроника каква е?
  8. Цена за управлението на климатроника?
  9. Здравейте, колеги Имам А4 1.8 1995г. Появи се проблем с климатроника - духа само горещо и обдухва само предното стъкло. Когато включа фреона (звездата) се чува как компресора тръгва, променя се мощността, но си духа горещ въздух. Ходих по автоморги и закачах други управления, с променлив успех. При едно обаче се получи, тръгна студения въздух и посоките също. То обаче беше малко по-различно на вид, с черна пластмаса отзад (а моето е с бяла). Както и да е, не се разбрахме за цената и не го взех. Впоследствие разбрах, че понеже моята е от първите А4, управлението е по-старо (бяло), а на по-новите (1997) е черно. Из форума четох, че трябвало да съвпадат букви и т.н. на управленията, но при положение, че всичко работи, може ли да взема черното?
  10. Колеги, от известно време усещам как колата не се храни добре с бензин, когато потеглям и след това на 2-ра също така. На по-високите скорости е ок, но при тръгване е голяма мъка. Педала на газта потъва, но колата не поема добре, като че ли нещо я "спъва". Получават се леки тласъци - според мен не влиза достатъчно бензин в двигателя. Казаха ми, че може да е от някакъв ХОЛ датчик /датчик на коляновия вал/. Колата е А4 1.8 бензин, 125к.с. 1995г. АДР мотор. Ще ви бъда благодарен да ме упътите на какво може да се дължи това.
  11. И при мен се появи този проблем, когато акумулатора беше слаб. Акумулатора ми "падна", защото колата стоя в един гараж с отворен преден капак 3-4 дена. Оказа се, че алармата черпела ток и така... Не съм заключвал колата, но това явно няма значение. Това нормално ли е? Алармата да черпи ток от акумулатора, при положение, че колата не е заключена, но има отворен преден капак....
  12. Ivo Angelov

    Свещи bosch super 4 fr78

    Аз съм със същия двигател без газ. От както съм я взел съм навъртял 27-28000 км и не съм сменял свещите. Моите са БЕРУ с един електрод. В Порше за моята кола струват 18лв. бройката. Моят съвет е да вземеш оригинални свещи от Порше. Аз лично смятам като се "обади" някоя свещ, тогава да ги сменя накуп.
  13. Искам да изкажа своите благодарности на колегата АСЕ (респективно и на баща му) от Пловдив. Много коректни хора, които продават на нормалните европейски цени. Имах път към Пловдив и използвах момента да си купя моторно масло Мотул от тях. За сравнение Motul 5W40 X-cess 8100 5литра при колегата е 75лв, а във Варна ми искат 128лв... Взех си и маслен филтър и за 5 лева ми смениха маслото в един гараж до магазина на колегата. Призовавам колегите от Варна, които имат път към Пловдив да купуват от там моторни масла. Дето се вика и по куриер да ви го пратят пак ще ви излезе много по-евтино!!! Пожелавам успех на АСЕ и дано има повече българи като него!!!
  14. Здравейте, Имам Ауди А4 1.8 бензин, 125 коня. Искам да му сложа Motul 5W40. Във Варна ми предлагат цена 128лв. за 5 литра. Може ли да ми дадете по-добра цена? Ще платя и за куриер разбира се.
  15. Здравейте, колеги Колата е А4 1.8 бензин, 125 коня. Мога ли да долея оригинално хидравлично масло в двигателя на А4? Хидравличното масло не го ползвам, а ми се иска да мина още някой и друг километър преди да сменя моторното масло, което поизтича леко (трябва да отстраня теча преди да налея новото моторно масло, което смятам да е Мотул 8100 5W40). И така, става или не?
×
×
  • Create New...