IMI

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About IMI

 • Rank
  User
 • Birthday 09/30/1976

Друго

 • Kaра
  AUDI 80 B4

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  93289868

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

926 profile views
 1. имам следния проблем с турбината на AUDI A6 1.8 150k.s. между топлата и студената изпуска отработени газове свалих я стегнах болтовете и след 3000 км. същия проблем по интресувах се в сервизи и ми казаха че трябва да се лепи в друг сервиз че трябва да има някакви шайби и те трябва да се сменят. Помагайте какво трябва да се направи и защо се получава така ?
 2. Продавам кутийка за дистанционно за AUDI за контанкти: 0888423111
 3. Продавам катестрофирало ауди Б4 на части 92 година, 2000 кубика, бензин, 115 коня. за контакти:0888423111
 4. как се демонтират стойките на чашките който са в задната седалка и продава ли се такива че не мога да открия а втора ръка не искат да разделят от седалката
 5. благодаря на всички за инфото взех си дизелов копираха ми информацията от старото табло и го поставиха в новото след това смениха само циферблата на оборотомера
 6. еднакви ли са дисплейте на А6С5 97година между безина и дизела питането ми е може ли от дизелово табло да извадя само дисплея и да го поставя в бензиновия вариант
 7. Търся да купя А6 1,8Т седан, ръчна скоросна кутия
 8. Купих Audi B4 внос от Италия с оригинална аларма но не работи къде се намира блока за управление дистанционното е на ключа.
 9. IMI

  трудно пали

  Проблемът при мен беше запушена цетка на бензиновата помпа .
 10. IMI

  трудно пали

  Ходих и не установиха нищо и затова пиша тук .Паленето студена се оправи но като подам газ като съм на бензин в един момент набита после забива и не може да набира това нещо не го прави всеки път а този проблем го няма на газ. Дай те съвет за района на Стара Загора къде да отида за диагностика.
 11. Двигателет ми е ABK 2.0 115 коня студена трудно пали а по някога като запали работи на 2 , 3 цилиндъра при топла това го прави много рядко.На бензин при подава не на газ забива и върви мудно имам и обикновена газова с автоматично прехвърляне на газ нямам този проблем топла студена пали без проблем и върви нормално.Днес смених бобината с комутатора но няма промяна за студено палене не съм пробвал. Търсих в търсачката но не срещнах като моя проблем.
 12. можеш ли да ми изпратиш ел. схемата на свързване на автоматичния ключ с датчика на бутилката.За да имам представа какво мога да направя сам.
 13. На бутилката на газовата имам поставен клапан по новите стандарти има и два кабела който казаха че са за индикатора за газ.От къде мога да намеря схемата за връзване на индикатора за показване на количеството газ.И мога ли да ползвам за индикатор , волтмер за 12 волта със светодиоди.
 14. ел.схема за контролна лампа на коланите за Audi 80 B4