Jump to content

bobyclima

Members
  • Мнения

    114
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bobyclima

  • Рожден ден 14.07.1975

Друго

  • Kaра
    audi b4 93

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Burgas
  • Интереси
    klimatici

Контакти

  • Skype
    bobyklima

bobyclima's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги ремонта ми излезе 79лв. и то при положение, че си го правих аз и един колега от сервиза на, които съм шеф. Хич не е проста работа но и искренно благодаря на всички колеги които се отзоваха на призива ми за помощ. Сблъсках се с 3 модела патрони за контактен ключ. На пръв поглед вършат работа но само 1 от тях беше верният избор и то на цена 28лв. Тези за по 11лв. не са за моето АУДИ. Освен това беше счупен и клемореда та и него купих. Предлага се само орижинал ВАЛЕО 51лв. Абе общо взето голям яд. Не го пожелавам никумо. Но ако някои има въпроси си мисля, че и аз мога да помогна.
  2. Ами да ти кажа и аз бая бях побеснял тая вечер но не успях да го извадя с въртене , маи ще се наложи разглабяне.
  3. Благодаря колега . От прочетеното в горната тема филма ми се струва много голям направо пълно метражен. само не разбрах защо е необходимо да се разпробива там някъде си. ?
  4. Здравеите колеги ! Получюи се много тъпа ситуация на едно главно крастовище в Бургас. Подхлъзна се моита В4 и угасна. Опитах да я запаля но при завъртането на ключа нещо изщрака леко в боша и колата си остана на постоянен контакт без да може да завърти стартера нито да изключа контакта на колата. Моля за помощ какво да я правя,необходимоста от кола ми е много голяма и трябва бързо да отреагирам на проблема. Благодаря предварително на всеки от вас.
  5. Утре има протест на хотелиерите, търговците и обсужващи фирми в Сл. Бряг трябва да съм там мааакар и като само обсужваща фирма и подръжник на съюз "СИЛА" после ми се иска да се видя и с вас АУДИ ми е втората любов .
  6. Пиша ви много на бързо направо ме изкъртихте с оранизация евала ви за в последния момент за такива като мен места по хотелите ще има ли ? няма няма и като излезете с нещо яко кефите ме !!!!
  7. При мен всичко се оказа от датчика и до като не си купих нов за смешните 18лв.се бях побъркал.Съвета ми е започнете от него сивия с трите пина.
  8. Белия датчик за водата имаш ли го?
  9. Колега от Бургас съм кога мога да си купя аксесоара
  10. Здравеи колега направихи аз таиа чудесия дето си я измислил има обаче малък проблем не винаги има захранване към целия блок с двете копчета и немога да схвана защо,като че ли няма зависимост с околната температура но е факт,когато си доиде захранването а това става след гасене на колата вадене на клуча и повторно палене и то не всеки път се получава и чудесията си работи перфектно и много ме радва, даи само идея какво съм объркал,или може и да не съм :hilezh:
  11. Здравеи колега итересува ме датчика за температура на водата сивия с трите пина за уреда на таблото на б4 абт
  12. Колеги всичко до тука дето сте написали се провери и стабилизатора и таблото и температура на антифриза с прецизен уред стига 90 на 93 включва перка а на уреда е около65 града остана само датчика да не е на ред но преди около година от сервиза ми твърдиат че е сменян ХА СЕГА ДЕ,те тая стрелка никога не е мърдала повече от 3 черти в началото от кат имам колата и на сега зимата разбрах че ми е голям проблем за малко да я прегрея а няма и 6 месеца от цялостен основен ремонт на мотора направо полудях, маисторите по земята не съпваха из сервиза ама може и момчетата да не сами виновни моля помагаите:hilezh:
  13. По таблото всичко е на ред днес го свалях замерих и температурата на антифриза 90-93 гр. и вкючва перките и въпреки това ми показва не повече от65 на таблото,какво да правя?
  14. Кое да сменя уреда или цялото табло,само уреда продава ли се?Ако знаеш от къде даваи
×
×
  • Create New...