Jump to content

bobyclima

Members
  • Мнения

    114
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bobyclima

  1. Колеги ремонта ми излезе 79лв. и то при положение, че си го правих аз и един колега от сервиза на, които съм шеф. Хич не е проста работа но и искренно благодаря на всички колеги които се отзоваха на призива ми за помощ. Сблъсках се с 3 модела патрони за контактен ключ. На пръв поглед вършат работа но само 1 от тях беше верният избор и то на цена 28лв. Тези за по 11лв. не са за моето АУДИ. Освен това беше счупен и клемореда та и него купих. Предлага се само орижинал ВАЛЕО 51лв. Абе общо взето голям яд. Не го пожелавам никумо. Но ако някои има въпроси си мисля, че и аз мога да помогна.
  2. Ами да ти кажа и аз бая бях побеснял тая вечер но не успях да го извадя с въртене , маи ще се наложи разглабяне.
  3. Благодаря колега . От прочетеното в горната тема филма ми се струва много голям направо пълно метражен. само не разбрах защо е необходимо да се разпробива там някъде си. ?
  4. Здравеите колеги ! Получюи се много тъпа ситуация на едно главно крастовище в Бургас. Подхлъзна се моита В4 и угасна. Опитах да я запаля но при завъртането на ключа нещо изщрака леко в боша и колата си остана на постоянен контакт без да може да завърти стартера нито да изключа контакта на колата. Моля за помощ какво да я правя,необходимоста от кола ми е много голяма и трябва бързо да отреагирам на проблема. Благодаря предварително на всеки от вас.
  5. Утре има протест на хотелиерите, търговците и обсужващи фирми в Сл. Бряг трябва да съм там мааакар и като само обсужваща фирма и подръжник на съюз "СИЛА" после ми се иска да се видя и с вас АУДИ ми е втората любов .
  6. Пиша ви много на бързо направо ме изкъртихте с оранизация евала ви за в последния момент за такива като мен места по хотелите ще има ли ? няма няма и като излезете с нещо яко кефите ме !!!!
  7. При мен всичко се оказа от датчика и до като не си купих нов за смешните 18лв.се бях побъркал.Съвета ми е започнете от него сивия с трите пина.
  8. Белия датчик за водата имаш ли го?
  9. Колега от Бургас съм кога мога да си купя аксесоара
  10. Здравеи колега направихи аз таиа чудесия дето си я измислил има обаче малък проблем не винаги има захранване към целия блок с двете копчета и немога да схвана защо,като че ли няма зависимост с околната температура но е факт,когато си доиде захранването а това става след гасене на колата вадене на клуча и повторно палене и то не всеки път се получава и чудесията си работи перфектно и много ме радва, даи само идея какво съм объркал,или може и да не съм :hilezh:
  11. Здравеи колега итересува ме датчика за температура на водата сивия с трите пина за уреда на таблото на б4 абт
  12. Колеги всичко до тука дето сте написали се провери и стабилизатора и таблото и температура на антифриза с прецизен уред стига 90 на 93 включва перка а на уреда е около65 града остана само датчика да не е на ред но преди около година от сервиза ми твърдиат че е сменян ХА СЕГА ДЕ,те тая стрелка никога не е мърдала повече от 3 черти в началото от кат имам колата и на сега зимата разбрах че ми е голям проблем за малко да я прегрея а няма и 6 месеца от цялостен основен ремонт на мотора направо полудях, маисторите по земята не съпваха из сервиза ама може и момчетата да не сами виновни моля помагаите:hilezh:
  13. По таблото всичко е на ред днес го свалях замерих и температурата на антифриза 90-93 гр. и вкючва перките и въпреки това ми показва не повече от65 на таблото,какво да правя?
  14. Кое да сменя уреда или цялото табло,само уреда продава ли се?Ако знаеш от къде даваи
  15. Здравеите пиателчета и колеги,задавам следния въпрос: подлежи ли на ремонт уреда за темп. на водата в таблото,установих че има разлика от около 40 -45 tc сприамо реалната температура постигната в охладителната система, даите мнения и съвети,предварително Ви благодаря.
  16. Колеги и приатели много съм доволен от себе си и искам да споделя с вас къде беше проблема с прекъсването на вратите за да не бере ядове някои като мен. Мисля че на всички на мен ми беше яасноче ниакаде по инсталациата има снадка на кабелите към всички врати която се е разпаднала.Така е и я открикх въпреки че ми костваше изваждането на седалките и повдигане на мокета.До задна дясна врата се намирата два снопа и маркуч за централното,в 1 по тънкия точно под пласмасова предпазна лаисна(бяла)има леко удебеляване на самия сноп и точно там са свързани и 5 кабела за вратите и багажника,като я развих,сякаш ниакои нарочно ги беше изрязал но всичко се дължи на корозиа на кабелите от тук на татък мисля че всеки ще се справи ако му се наложи. :)
  17. За реглажа на фаровете е много важно и сега питам каде в Бургас да си регулирам фарчетата ?
  18. Малката жабчица върви заедно с бутоните по точно тиахната конзола без да развиеш винтчето не пада и конзолата но може да го модефицираш ,отрежи я от козилата и готово. Извинете ме за правописните грешки но лапето тук само ме разсеива
  19. Ей хора аз съм много доволен направо прогледнах с ксенончето ХИД 6000к аз и приателче за 40мин.го качихме на колицата супер е няма такъв фар,1год. гаранция сумичката да иа кажа ли с всичко 168лв. и 2 бирички Тия приателчета дето не им се вярва за ксенона да продължават да се киорат в тъмното не ми пречат,но това е бъдещето.
  20. Наистина съм ти благодарен за одговора,предпазителите са здрави оказа се проблем в лосчето което задеиства фаровете,буксата е измъкната но не на цяло и фарове си има ама габарит нямаше а за стопа не знам защо го нямаше ама и тои си доиде много странна работа но сега си е ок
  21. Здравейте колеги изчезнаха ми изведнъж левите габарити и стопа ама и отпред и отзад,крушката одзад е здрава отпред не можах да яа сваля снощи в тъмното но предполагам че и тя ще е здрава даваите идеи какво ще е станало?
  22. Ами духа ама като се качих в един служебен форд и ми стана ясно че моето нищо не духа кат планински полъх е сравнение с форда
  23. Много сложно ми се струва демонтажа натермостата или само така изглежда?
×
×
  • Create New...