Jump to content

Any

Members
  • Мнения

    610
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Any

  1. Колега, тези часовници имат ли стъкло отпред? Какъв е диаметъра?
  2. Вируса, Емо и Роман.... Вече гласувах и в анкетата.
  3. Any

    Audi RS3 Sportback

    Ясно бе колега, ние Ауди не караме, задръстени сме и караме и харесваме тесни и смотани Голфове.... Но както ти каза, за всеки влак си има пътници....
  4. Any

    Audi RS3 Sportback

    Ама защо всички 3-ки ги приравнявате към Голф-а?
  5. Any

    Audi RS3 Sportback

    Прав си, но RS3-ката ми допада повече като габарити най-вече ... имам слабост към малките коли. Нещо актуално за сезона:
  6. Any

    Audi RS3 Sportback

    Колега, ти защо намесваш тук детско столче? Това че казах женска кола, не означава автоматично, че става въпрос за детски столчета на жадната седалка..... Женска и семейна кола са 2 различни неща. Ние също може да се кефим на бързите автомобили, дори и да нямаме деца все още .....
  7. Any

    Проблем с оборотите

    Вярно е, Чочо. Така си е.... И какво и е? Колегата споменава за дросел клапа? Karlos, 125 e.
  8. Oт доста време имам проблем с оборотите на колата, когато не е загряла и все още работи на бензин. Знам, че като сложиш газова уредба, това променя поведението на колата при бензин, но мисля, че не е нормално да се бави така. Като потегля и спра на първия светофар, после не мога да тръгна нормално. Подавам газ, но оборотите просто не мърдат и изведнъж зацепва. Имах случаи миналата седмица да не мога да потегля назад под наклон, защото оборотите ми бяха много ниски и не можеше да отлепи. Идеи?
  9. Any

    "Ауди" във филмите

    Аз честно казано, първо се загледах по едно от Ауди-тата във филма и после забелязах, че е БГ сериал. Супер яки са, разбира се AUDI - колите на лошите ...
  10. Краси, поздравления за работата по външния вид на колата. Собсвено производство? Гласувах за нея на конкурса...
  11. Много благодаря от името на всичи, харесващи тази тема. Гледам пооправил си постовете , дано хората да разберат каква е идеята за в бъдеще.
  12. Така и така сте на вълна клипове от YouTube и постване на линкове от там... в момента не виждам темата за пускане на музика в Извън темата/ Кой каква музика слуша? Да не е изтрита? Снощи поствах клипове, днес не виждам темата. Edit: Извинявам се за въпроса. Видях отговора от grizzly на предната страница. Жалко, една от любимите ми теми... Аз самата пусках само линкове....
  13. Здравейте колеги, Не знам дали тук трябва да пусна темата (извинявам се ако съм сбъркала) , но имам желание да си купя колело за каране из града. Не съм запален колоездач и не ми трябва велосипед за планинско колоездене или някакви специални аксесоари. Ако имате дамско колело, което да искате да продадете може да ми пишете. Няма да оставям телефон за връзка или мейл, ако искате да се свържете с мен, моля чрез ЛС. Благодаря предваритело!
  14. Ами да, супер си бяха, но следващият път няма да те оставим да се измъкнеш толкова лесно от дансинга.
  15. Мда, мисля, че доста добре се получи купона вечерта... Ти май имаш доста материал за постване също? Може би по-скоро първо на Л.С., че са си доста снимките. Рокси и тя снимаше с камера...
  16. Ехх, тези жени, тези жени ... Само мрънкат Като се замисля и аз си поседях доста в колата, но само на най-големия дъжд. Иначе си бях навън, нали за това съм отишла. А и вечерта подобаващо си се стоплихме с танци и вино...
  17. Хмм, егати аз бях там тези дни, но изобщо не съм я видяла. Ще отида пак до мола тези дни специално. Много ми е интересно да го видя това Q3... Малко дамско джипче.
  18. Съборът беше страхотен! Въпреки, че умрях от студ цял ден, си струваше да съм там .... Много се радвам, че присъствах и се надявам това да се повтори отново другата година. До сега не бях ходила на подобни събития,но това далеч надхвърли очакванията ми. Огромни благодарности към организаторите и всички останали, участвали в подготовката на това грандиозно мероприятие! РЕСПЕКТ колеги, че с цената на вашите усилия и отделеното време направихте това събитие възможно! Благодаря Ви!
  19. Това означава ли, че вече няма свободни стаи? Аз от толкова чудене май съм закъсняла с резервацията.....
  20. Any

    Смяна на таван

    Колеги, аз имам същия проблем с тавана на мойта кола. Целият е увиснал и си мислех, че е доста по-лесно да се залепи... Аз май ще опра до съдействието на зет ми или просто ще отида на тапицер. Тапицерията на шибидаха също трябва да се залепи, по краищата се е разлепил целият. Браво Андро, много добри снимки си качил, но за съжаление на мен май няма да са ми от полза. Ако знаете някой добър тапицер, който се занимава с това ще съм ви благодарна да споделите. Благодаря! Колежке, Вие до къде стигнахте с претапицирането на тавана?
  21. Any

    Audi RS3 Sportback

    Много красива женска кола.... червеничка! Просто мечтан модел.
  22. Много красив автомобил с подобаващо добра реклама.... Аз така или иначе имам слабост към A6, много добре изглежда!
  23. Ами всъщност, Тони, твоя човек ме урЕди .... Адриянчо
  24. Горещо препоръчвам едни момчета в Стрелбище за аларми предимно, но разбират и от жичкаджийски неща, ел. механицми, тоци и т.н. TRION - автоалармени системи, застраховки и аксесоари Константин Манчев - 0888 848 966; 0898 221 876 ж.к. Стрелбище, ул. Твърдишки проход, бл. 91, вх. Б Работят много бързо и качествено!
  25. Колеги, в никакъв случай недейте да ходите в сервиз, помещаващ се в бившия завод "Тих труд" в Дружба. "Майсторът" се казва Дани - 0888 990894. Преди няколко седмици му дадох 30 лв., за да ми смени механизмът на едното ел. стъкло. В следствие на това днес дадох още 420 лв. на едни други момчета, за да му оправят поразиите, които ми е причинил заради тази елементарна работа.... ( изгоряла аларма, компресор за централното заключване, ключалката на мойта врата, както и механизмът за фаровете.... ). Аз не че разбирам много, но ми обясниха, че това са последствията от късо, станало във вратата от някъкви кабели, които са се стопили!
×
×
  • Create New...