Jump to content

meraka78

Members
  • Мнения

    93
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно meraka78

  • Рожден ден 27.07.1978

Друго

  • Kaра
    Ауди 80 АБТ

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2951 профилни разглеждания

meraka78's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся лайсни за халогени на Ауди 80 б4 !Предложения на лично.
  2. Колеги,приятел търси за Ауди А6 Ц5 2000 г.2.8 куатро-автоматик,управление за електрическата перка.Каза че е монтирано отпред на левия рог на колата захванато с 2 гайки!Който има да пише тук или на 0887 907 363-Мартин се казва момчето!Благодаря!
  3. Търся кора под двигателя за Ауди 80 Б4,1.9 ТДИ.Ако е същата от бензинова,става и от нея!За контакти,цена и предложения на лично!
  4. Търси се дръжката за отваряне багажника на Ауди 80 Авант!Предложения на лично с цена.
  5. Купувам датчика за масло,където отчита налягането на маслото на трите уреда за Ауди 80!Датчика е с 2 букси!Оферти на лично или на емейл:koki1978@abv.bg
  6. Проблема е решен,след като смених платката на скоростомера с друга от същото табло!Всичко работи и таблото е в изправност!Отзад на оборотомера долу къде се включва буксата има един отвор от който смятам е влязла тази зелена миризливка и го залепих с хартиено тиксо,за да предотвратя евентуални влизания на буболечки!Снимки има ,остава да ги пусна да ги видите!Поздрави!
  7. Сега го отворих таблото колеги,самия скоростомер отзад има бяла кутия,разглобих я внимателно и извадих скоростомер.Отзад той има платка на 3 болтчета,и една малка букса която внимателно се откача,на самата платка от вътрешна страна........за мое учудване имаше зелена миризливка на която гърба беше залепен за самата платка и явно това е причинило самия проблем!Ако мога ще кача снимки за да го видите и вие с очите си!За сега намерих от приятел същото табло ,ще сменя въпросната платка и дано стане!
  8. От самото табло ,пуши!Отзад къде е скоростомера има едно....черно като кондензатор с три крачета,там мирише най много като на пластмаса,иначе сега пак я карах колата,има си всичко светлини,габарити,стопове,чистачките си работят!Това е закача ли таблото на положение контакт бял дим излиза!Самия скоростомер не се вижда от бял,дим!Така че няма да го закачам,докато не се от ремонтира!Таблото е запазено много и не ми се сменя с друго,иска ми се да го прегледа някой който разбира!
  9. Здравейте колеги,карам Ауди 80 б4 Абт мотор,днеска се качвам в колата паля и таблото почва да пуши,от дясната страна къде е километража! Изключвам двигателя,махам клеймата на акумулатора!Изваждам таблото и отзад зад скоростомера мирише като на пластмаса,видимо няма изгоряло!Така се прибрах 12 км и няма проблем!При опит да го закача отново,пак започва да излиза лек дим!Къде мога да го поправя или изпратя за ремонт?От Казанлък съм!Може да отговорите тук,на лично или да оставите гсм,аз ще ви се обадя!Мерси на всички!
  10. Търся предните и задните кори за вратите на Ауди 80 Б4!Да бъдат от модела,който до прозореца завършват с кожа,а не с плат!Запазени и здрави!От модела с ел.копчетата за стъклото,а не с ръчка.Офертите да бъдат с снимки и цена на емейл:koki1978@abv.bg Gsm:0899654545-Койчо.
  11. Големи благодарности на КОКО100С4-колега намери и достави така необходимата ми оригинална- част в най-кратък срок на много приемлива цена!Жив и здрав Ники!
×
×
  • Create New...