Jump to content

scorpio

Members
  • Мнения

    342
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно scorpio

  • Рожден ден 15.11.1966

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4 ABT

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    77185394

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

scorpio's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ето от тука: http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529129
  2. Ако ти се откъснат от сърцето още 35 лв. можеш да вземеш същата конфигурация, но на 2 GHz, 4 USB и вграден Bluetooth. Говоря за TOSHIBA Satellite A200-1M5.
  3. Ето нещо написано по въпрос и на български http://www.ipo.bg/Default2.aspx?ArticleID=...amp;ref=lastadd
  4. scorpio

    готово

    Бе и аз така си помислих, ама гледам някои искат от първи вариант, други - от втори...
  5. scorpio

    готово

    Баси кьоравия, дето съм Каква е разликата между трите снимки? Вярно, че на втората леко синеят лайсните, но пък като гледам фона отзаде го отдавам на баланса на бялото... Някой ще ме светне ли по въпроса?
  6. Ето и продължението на клипчето (съжалявам, че изтрих първата част, но си помислих, че няма да има място). Идеята за това клипче ми хрумна, след като ми смениха един лагер на скоростната кутия (не че беше кой знае колко прецакан, но много дразнещо виеше). Та, взимам си колата от сервиза и гледам - километража не показва нищо. Айде пак обратно, рекламация, отивам при шефа и викам: "- Не ми работи нито скоростомера, нито километража. Нещо сте объркали, като сте сглобявали кутията." А той: "- Не може да бъде! То няма какво да объркаме. Най-много да не сме ти сложили диференциала, но щом ти върви колата - всичко си е там." И се хили. "То хубаво - викам - но така или иначе не ми работи километража - оправяйте се!" А той вика: "- Тия километражи са електрически. 100% не е от кутията - там няма какво да се обърка, значи нещо ти е изгоряло - дошло му е времето." Демек - няма рекламация - проблема си е мой, щото нещо евентуално му дошло времето да изгори. Отивам на другия ден, въоръжен с един генератор, викам шефа, вдигам капака, откачам куплунга от скоростната кутия (тоя, дето отива към километража), включвам генератора и врътвам копчето. Естествено, вдигнах от 0 до 200 за 1,5 сек .И тоя тъпак, вместо да се засрами викна на всеослушание пред целия сервиз:"- Ето го човека, дето превърта километражи." В крайна сметка се оказа, че са обърнали шайбата с магнитчето наобратно и тя се е заклинила и не се е въртяла и няма кой да подава импулси към датчика. Много се отплеснах... Идеята беше, че докато аз снимах клипчето, жена ми въртеше копчето на генераторчето, но понеже не вижда километража и ускорението беше фрапиращо нереално. Та се наложи от 2-3 опита да навържа нещо приемливо донякъде (затова е фала с нулиращия се брояч). Е, влошавах доколкото можах качеството, но май брояча пак се вижда. PICT4752.wmv
  7. Ето пък колко вдигнах аз на същата магистрала. (Извинявам се за лошото беззвучно качество, но при такава скорост няма време за настройки)
  8. Третата: И Х, и пътника били без колани и изхвърчали от горящата кола и въпреки, че са били в безсъзнание, макар и потрошени останали живи т.е. не изгорели завързани в колата. Това е, защото не си чувал за новите антишокови колани
  9. Изкушавам се да пусна една тема "Полезни ли са коланите"(може и анкета), че всички тия, дето пишат, че коланите са полезни, да пишат там (щото и без това никой не отрича полезността от коланита). Явно една голяма част от хората тука изобщо не искат да разберат за какво иде реч точно тук, в настоящата тема. Вярно, имаше доста такива теми и там пак не искаха да проумеят идеята.
  10. Чл. 15. (1) На пътя водачът на пътно превозно средство се движи възможно най-вдясно по платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътна маркировка, използва най-дясната свободна лента. (2) Разпоредбите на ал. 1 не се прилагат и водачът на моторно превозно средство може да използва за движение най-удобната за него пътна лента в следните случаи: 1. на пътно платно с три и повече пътни ленти за движение в една посока, когато техният брой специално е обозначен с пътен знак; 2. в населените места, на пътно платно с две и повече пътни ленти за движение в една посока, обозначени с пътна маркировка; това правило не се прилага на автомагистрали и пътища, по които е разрешено движението на пътни превозни средства със скорост, по-голяма от 80 км/ч; Точка 2 означава, че във Варна навсякъде, където има 2 ленти, можеш да караш спокойно в лявата и това не е нарушение... Също и да изпреварваш отдясно.
  11. Чета тука мнения и не мога да повярвам как мислят някои хора. След като човек си плаща за нещо, то се очаква да получи насреща съвсем ясен и категоричен отговор, без заобикалки и тактични намеквания. Щото в противен случай тоя Жоро трябваше да вземе тактично на тия 30 лева сянката. Пък като иска да е толкова тактичен, можеше да каже, че няма време например, да извърши услугата. Работата заприлича на "Човека взе парите и каза - Ши видим!"
  12. scorpio

    B4

    Въпросът ти е зададен много некоректно. Цялата ти заплата ли е 300 лв., или толкова можеш да отделиш за поддръжка на кола. Ако е второто - можеш да си позволиш къде-къде по-скъпа кола. А ако е първото (незнам дали си женен, но ако с тия 300 лв. и семейство трябва да храниш) - карай си ладичката.
  13. scorpio

    Skype

    scorpio_66
  14. scorpio

    ПОМОЩ!!!

    За сега детето върви към оправяне. До петък ще е в реанимацията, после ако е добре, ще го местят в друго отделение. Съжалявам за случилот се с колегата kinjal, надявам се той да е добре.
  15. scorpio

    ПОМОЩ!!!

    За сега нуждата от кръвопреливане се отлага (дано да се отмени изцяло). Детето е започнало само да си възпроизвежда нужните кръвни тела. Положението му се подобрява. Ще пиша как се развиват нещата по-нататък. Специални благодарности на всички, които се отзоваха и то в рамките само на няколко часа, макар и да беше късно вечерта, и особено на kinjal, който беше готов да тръгне чак от Бургас, за да помогне. Знаех си, че тук е мястото, където мога винаги да разчитам на помощ, от какъвто и да е характер.
×
×
  • Create New...