Jump to content

slavi82bg

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно slavi82bg

  • Рожден ден 16.06.1982

Друго

  • Kaра
    audi A4 1.8 '96 ADR

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

slavi82bg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. slavi82bg

    Проблем с мигачите

    Мисля, че доста от нас са се сблъскали, или ще се сблъскат с този проблем. Аз вече се наложи да разглобя моето реле. Не се наложи да копувам ново, но навсякаде кадето питах ми казваха цена около 100-120 лв. Така, че ще е добре ако оставите координати, каде са по 20 лв. Иначе смяната е лесна, само се маха CD-то и се откача релето(бутона за аварийните) от буксата. А4 1.8 '96 ADR
  2. Аз говоря за звуковия сигнал и "голямата правоъгълна лампа". Това съм сигурен,че показва изтощен акумолатор!!! А ABS-а прегледай датчиците(нали работи все пак) ако е датчик диагностиката ще покаже. Онзи ден отворих да прегледам всичките бушони (голяма грешка) и от тогава ми свети ABS-а, но само за около минута, после сам си гасне!?!?!?!
  3. A4 1.8 ADR Имам същия проблем, който според мен е слаб акумолатор. При мен се получава само ако колата не е палена повече от 12 часа. Гасиш- палиш няма сигнал.
  4. slavi82bg

    Климатроник А4 Б5

    Все едно да искаш да вземеш вана с t на водата 30C, в момента t да е 20, и да пуснеш студената вода!?!?!?! Имам тема "проблем с топлото". Там става въпрос за следното: Запушено радиаторче = няма топло + запотени прозорци, със и без снежинката. 1000% топлото е от антифриза. Фреона, който се използва в автомобилите е R134(хладилници,фризери и фризерни ракли) този за климатиците е R 12, R 407(стари и забранени) и R 410
  5. slavi82bg

    Проблем с топлото!!!

    Днес пробвах "ВиК" номера, и си задуха топлото без проблем. Доколкото разбрах, ако не е добре обезвъздушена системата има вероятност да не духа топло на ниски обороти. На единия маркуч,(този който излиза)има дупчица.Издърпах го, докато започне да хвърля антифриз от там. Поне аз така си мисля, че е обезвъздушена с-мата.
  6. slavi82bg

    Проблем с топлото!!!

    Ако на някой му се гледат "бордовите диагностични кодове"на моето AUDI от 1С до 61С ето линк: И ако има нещо нередно нека сподели моля.
  7. slavi82bg

    Проблем с топлото!!!

    Благодаря за съвета. Антифриза го смених вчера, когато смених и термостата. Намерих и снимков материал за прочистване на казанчето с ВиК ,но нямах време днес. И все пак се чудя , дали ако е запушено казанчето и двата маркуча ще са топли?!?
  8. slavi82bg

    Проблем с топлото!!!

    Ако има проблем, с някоя от клапите, няма ли да го отчете като грешка в диагностичните кодове ??? А радиаторчето не съм го почиствал, но ми се струва, че ако е задръстено, то маркуча, който излиза от него няма да е толкова топъл. И за тази клапа под филтъра- не трябва ли да се затваря, когато пускам топлото???
  9. Здравейте, Явно не знам как да използвам търсачката защото като напиша "проблем с топлото" ми дава грешка, като напиша "проблем топло" ми излизат постове за измама с кредитни карти; продавам еди кво си; копувам еди кво си........... и т.н. Ако има друга такава тема моля да бъда извинен. Колата е А4 1.8 1996 мотор ADR. Проблема: Климатроника не духа топло. Студено прави без проблем. Забелязах, че стрелката за температурата ми е доста мързелива и не помръдва въобще от крайно ляво. Реших, че е термостат и го смених- ОК стрелката си залепна на 90 С. Проверих маркучите, които влизат в казанчето (дясно от акумолатора), и двата са си достатъчно топли. Махнах филтъра на климатроника и забелязах под него една клапа, която не мърда(незнам дали трябва) Използвах "бордовите диагностични кодове" и там на 1C ми изписва .0 Тествах и другите канали и им имам показанията, ама незнам дали са в норма и т.н. Ако някой има някаква идея.............. Предварително благодаря!!!!
  10. Извинете за непълната информация в предния пост. Комплекта си го купих от едно магазинче в Шумен. Доставен е за някой и той не си го е взел, и така се уредих аз. Смяната не е много трудна=20-30 мин сам човек на тъмно Ако има интерес някой от Вас, ще говоря с момчето от магазина да праща по куриер или нещо такова,но си мисля, че щом аз намерих в Шумен, би трябвало и по другите градове да има- не по големите сервизи ,защото в софтуеъра ,който използват тези малки чупливи нещица ги няма като резервна част и съответно продават целия механизъм (200лв) по моргите пък е 80лв.
  11. Здравейте колеги, Явно това е проблем, който тормози доста от нас. Аз лично намерих решение: комплект пластмасови държачи-30лв.
  12. slavi82bg

    Леко бие в дясно

    Трудно би ги сравнил на око. Може да пробваш да ги размениш(предни със задни, или имаше там една схема едно време на москвето)
  13. slavi82bg

    Леко бие в дясно

    Неравномерно износени гуми !?!
  14. slavi82bg

    Audi A4 Двигатели

    A4(B5) 1.8 '96 ADR avant (От италия) Цяла зима ходих с него на работа(45км) и от пясъка ,който хвърлят по пътя(или поне аз така си мисля) ми се къса маншона на карето, съответно замина и карето - каре и маншон от Косер+смяна 80лв (общо) .Днес сменях бензинова помпа 190лв със смяната (нова-китайска).
  15. Дай Skype да ти пратя упътване на руски, че има малко сийдъри в замунда (105 мб)
×
×
  • Create New...