Jump to content

i0rdan

Members
  • Мнения

    172
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от i0rdan

  1. Колеги мъпросните предавки не влизат. Проблемът със скоростната сутия ли е или със съединителя. Колко струва кутия за А3 1.9 тди 1997г. 90 к.с.
  2. i0rdan

    За довиждане :)

    Колеги, смених марката и минавам малко към Опел, А3-ката след 5 години вярна служба и почти никакви проблеми е вече в пенсия. Благодаря на всички, с които сме си писали, форумът наистина е много хубав и полезен.
  3. Хора, абе винаги съм се чудил, защо на А3-ката не й работи компресора на климатика зимата... Много ме дразни и се запотява предното стъкло. Бърша с какви ли не препарати специални ама не помага много. Няма ли начин да работи тоя компресор да му се незнае и да не се запотява стъклото. Какво правите вие ?
  4. Е там където се пъха ключа за палене.
  5. Хора, тая тема е старичка, ама опитах да приложа написаното и стигнах до втория болт за сваляне на airbag-а. Не успях да го развия тъй като беше заял и по никакъв начин не можах да го отвия. Пробвах с WD и не стана. Накрая това WD го ползвах и пръснах в ключалката и от там излезе доста чернотия. Възможно ли е да съм го оправил така...
  6. Ходих до препоръчания по-горе Иво, нещата звучат обещаващо, ще пиша за резултата.
  7. Колеги, препоръчайте бояджия в София, чиято цена в съотношение със качество да не издава кожодерски наклонности.
  8. Чисто ново реле 109 за VW/AUDI дизелови. Произведено от официалния производител Kraeker 30 лв.
  9. На мен ми прочистиха някакъв... ох какво беше клапан на турбото ли и се оправи.
  10. i0rdan

    Нов член на форума

    Усещам вълнението, чак аз се развълнувах ! Сааааааааамо приятни мигове с нея !
  11. Само ме притеснява свалянето на airbag-а, не е ли възможно да прецакам нещо и да го повредя или е монолитен блок, който не се влияе от това сваляне.
  12. Цитиране на предходен пост! Аз искам задните колони да си останат и да съм с 6... това, което казваш, означава ли, че трябва да махна задните колони от задните сектори ?
  13. Да де, ама от къде да взема аудио сигнала... от буксата на касетофона ли.
  14. Реших да си сложа колони на кората, за целта ще си изрежа дупки, само не знам как да прокарам кабели и от къде... някой ще ме светне ли. Имам 4 колони 2 отпред и 2 отзад на задните панели.
  15. Амиии точно днес бях с резервния ключ който съм си правил при автоключар и ми даде няколко пъти проблем, но този проблем ми го дава и с уж оригиналния, единственият, който ми дадоха с колата, вероятно по дефолт е бил той резервен и не е сгъваем.
  16. Колеги, моето табло е по-опростено. Колата е А3, 1.9 ТДИ, 97г. Имам две редчета отдолу, които не знам за какво са, но сега видях една снимка. Кажете ми, дали нещо може да се направи за да показват някаква информация, напр. за температурата както на приложената снимка.
  17. Хора, преди време писах за един проблем с имобилайзера. Нещо се раздразних пак напоследък, а дълго време нямаше проблеми. При палене мига лампата за имобилайзеда на А3, 1.9 ТДИ, 97 г. и веднага угасва. След като отново опитам си пали, но почва да мига лампата за подгревните свещи и при диагностика показва: Колеги, моля за съдействие за тези грешки, мисля че имаше тема преди това, но не я откривам. Когато тръгна понякога да паля колата запалва и после спира моментално с мигаща лампа за имобилайзера вградения, който по принцип не ползвам и при контакт си изгасва тази лампа когато всичко е наред. След като запаля колата отново си се оправя, но после мига лапмата за свещите с увитата жичка. 17978 - Engine Start Blocked by Immobilizer P1570 - 35-00 - - 01176 - Key 07-10 - Signal too Low - Intermittent Някой беше писал, че нещо се зацапва около мястото, където се слага ключа, по принцип не виждам някаква връзка с горещо или мокро време, рядко се случва, но когато зачести понякога ме дразни, защото постоянно трябва да си нулирам грешката.
  18. Да, ще ти върши идеална работа. Аз си правя диагностика вече 2 години. Сигуен съм ,че ако кажеш на колегата, че си финансово затруднен ще ти направи и отстъпка.
  19. А3, 1.9 TDI, 90 к.с. е евтино за мен. Окачването е опростено, турбото е опростено, а ако всичко е наред мощността е достатъчна според моите критерии
  20. Колега, аз имам същия проблем с влизане в секцията на мотора на А3, 1.9 TDI. Намерих му цаката как тръгва при мен: 1. свързвам кабела към колата 2. пускам програмата на лаптопа 3. натискам на лаптопа да започне диагностика 4. ВЕДНАГА СЛЕД ПРЕДНАТА ТОЧКА давам на контакт, а не предварително Това е може да го опиташ, при мен така се прави диагностика на мотора и понякога не го нацелвам и аз от първия път.
  21. Здравей, ще ти дам контакт за кабел, около 25 лв. май беше с диск със софтуер, работи безотказно до момента, продавачът е коректен: 0894523532 Георги Терзов
  22. Съветвам те да я оправяш, защото моята вчера се влоши по-малко от година, след като започна да тече леко отдолу. Вчера останах без хидравлика, а днес каквото сипя в казанчето изтича отдолу.
  23. Имам някаква възможност, но доколкото да я купя, а после разходите сигурно са многократно по-големи. Основното, което ме притеснява е цената на частите и честотата на чупене, защото за 5 години А3-ката не е имала нищо сериозно, само наливам и карам, а консумативите са евтини и широкодостъпни.
×
×
  • Create New...