Jump to content

Shawn

Members
  • Мнения

    222
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Shawn

  • Рожден ден 27.06.1993

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8 125hp

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Gabrovo/Bulgaria

Контакти

  • Skype
    noobznameless

Shawn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Малко повече (и по ясни) снимки ще са от голяма полза ! Благодаря и успех.
  2. Цитиране на предходен пост! Еми филтър като филтър.... типичен габровец съм Духалките ми помагат ако карам колата доста време или малко време, но с много газ и като казвам помагат имам предвид предните странични и предното стъкло само в ъглите вода....
  3. Здравейте, като за начало да се извиня за неактивността ми... имах ангажимент. Много съм благодарен на колегата obzor за изчерпателния отговор :respect: явно съм отсъствал от доста часове по физика... При мен запотяването е точно такова както го описвате ПЛЪТНО при избърсване на прозореца с кърпа тя е доста мокра. За мазно не знам какво имате предвид... Също така както казахте тези два дни (вторник и сряда) когато беше обилния снеговалеж само тогава имаше това изпотяване. Днес температурата е д/г същата няма снеговалеж, нямам и проблем със запотяване. Според моите разсъждения до сега мисля, че само две може да са основните причини за това запотяване и те са ; 2. Блокирала клапа за рециркулация на въздуха (Вентилатора на парното не вкарва свеж въздух в купето) и евтин филтър за купето. Правя си този извод от това, че колата ми има проблем с клапите от както съм я взел и филтъра ми наистина е евтин ако не се лъжа струва 2 лв. или 2.50 лв. Сега изникват нови въпроси като например: Къде се намира тази клапа (за рециркулация на въздуха) ? Ако е спукан радиатора на парното няма ли да се губи фреон и предполагам няма да духа топло ? Оригинален филтър ли трябва да си купя ?
  4. При мен всичко е направо ... лещЪ! Предни, задни, странични.... всички са запОтени. Какъв е този поленов филтър ? Сменял съм го преди не повече от година това нещо действа ли наистина?
  5. Ето с идването на зимата започват да валят и зимните проблем.... Днес докато карах една капка се спусна по предния прозорец, но като минаха чистачките не се махна. Последваха я още 2, 3, 5.... За задния прозорец ситуацията е по същия начин. Споделете как Вие се справяте с конденза?
  6. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=66178 Темата е за друго, но от нея по ясен и нагледен пример няма да намериш! Успех
  7. Ами ако Ви пратя снимки с нещата които искам да се поправят след това можете ли да ми кажете точно колко ще струва ?
  8. При мен също имаше трудно палене от няколко дни и така в продължение на 1 2 седмици докато една вечер колата не умря. На сутринта установих, че ми е изгорял бушона на бензиновата помпа след смяната му колата запали но работеше на два цилиндъра, беше изгоряла бубината на 4-ти целиндър а две от гнездата на свещите бяха пълни с масло.
  9. Shawn

    А4 АДР-тракане ?

    Моите повдигачи също тракат чакат смяната си и тъй също като колегата се инт. минах през въпроса за повдигача на веригата за моя също казаха че е ок. Идеята за хидравличните повдигачи не е за пренебрегване както се каза с писане ще е трудно да се установи
  10. Написаното в 1-ви пост важи ли ако стрелката ми показва с 3-4 мм. (да не са и повече) под червеното, когато наистина няма никакъв бензин ?
  11. На мен ми почистиха дросел клапата и ефекта беше перфектен.
×
×
  • Create New...