Jump to content

mitaka16

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A3

mitaka16's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги здравейте имам следния проблем с автоматичните скорости тъй като протекоха и закарах колата в сервиз специализиран в това,та там с 2 думи ми казаха 4200лв. за пълно рециклиране което включва хидротрансформатор,помпа комплект метални, феродови дискове и гарнитури и клапаново тяло рециклирано ушким от Холандия,а за мен тази сума не е реална и търсих кутия втора употреба,но се указа доста трудно,защото в момента в България тази кутия е няма става въпрос за 09G 300 035M AW TF60SN za 2.0 FSI. Та питането ми е следното можели на тази кола да се сложи DSG и ако може какво трябва да се смени,колата е 2004г.От 2005 вече се монтира DSG.Автомобила беше при Хаги от Пловдив известен майстор на автоматици.Моля по запознатите да ми помогнат с изразяване на мнения.Мерси предварително на всеки опитал се да помогне дано си реша проблема .....
  2. Колега може ли да качиш малко снимки за да се види се пак какво прадаваш
  3. Колега обезваздушаване на помпата която е на скоростите.
  4. Колега,след като ще се качват ръчни скорости съвет от мене съединителя да го вземеш нов,за да не се наложи след половин година ново сваляне на скорости и нови 300 лева,а всичко останало може да е от донора,но казвам че може освен ако нещо не скапано.
  5. Здравей,колега аз сам правил същата операция на ауди а3.Значи наистина ти трябва кола донор като за начало,защото има много неща за смяна. Както ти спомена колегата Bobo Quattro съединител,маховика,2 помпи на саединителя,планка с педали,електромотор,полуоски ,защото са с различна дължина,лостовата система със жилата, в последствие се оказа че трябваше да сменя и централната конзола на колата скоретен лост така,че трябва да имаш сигурен донор и скоростите трчбва да са от същия мотор за кода ти говоря.А бе в голям филм с вкарваш,и после се налага доработка по ел инсталацията за да можеш да я запалиш.При мен надписите на FIS-дисплея ми излизат P,D ... но не ме притесняват.Но ако трябва да ти я прави майстор не си заслужава защото ще ти вземе мн пари пак и донора няма да е евтин. Аз си е правих сам с баща ми донора го намерих за 600евро всичко защото сам в Испания, но варвежа се промени и разхода на гориво също с 2 литра на долу.Намерих същото ауди ударено от моргаи им обясних какво трябва да направя и ми докараха донора в гаража а бе голям късмет така че давай прави я става всичко няма да има пречки ако майстора ти е добър. Успех
  6. Колега пробвай дали е добре затегнат кабела за масата на акумолатра търси го хванат или за някой от болтовете на скоростната кутия или за блока на двигатела.Такъв проблем с паленето ми се получи на мен след смяна на съединител и точно този кабел не ми беше добре затегнат.
  7. Мерси колега ще погледна и ще пиша какво съм направил.
  8. Колеги вчера мигачите ми отказаха и ме съмнява че проблема е в релето което е на копчето на аварйните. Знам че доста е писано за темата и за това как се сваля пластмасата на централната конзола,но никаде не можах да разбера трябва ли да се свали касетофона преди това.Става въпрос за оригиналния и ако трябва как се сваля ,защото доста го понапънах ,но неще да излезне.Можели някой който е правил тази операция да ми обясни по-подробно всико за касетофона и за пластмасата ще съм благодарен.
  9. mitaka16

    А3 8L 2002 реле мигачи

    Само да попитам колеги трябва ли да се сваля оригиналния касетофон за да се смеми това реле и ако е наложително как се сваля. Моля помогнете защото без мигачи е невъзможно да се кара.
  10. Здравей колега аз сам с 18 цолови на А3–ка 225,40,18 верно малко спъват колата ама е мн по стабилна и излглежда супер а пък и мотора ми е 1.8 125 кончета а ти незнам с какъв мотор си ама слагай 18 на А4 пак и разхода ми го вдига само с 1 литър за проблема с дупките незнам защото съм в Испания и пътищата са повече от перфектни. http://audibg.com/forum/index.php?showtopi...t=#entry1074126 тук имам малко снимки ако съм ги качил правилно.
  11. mitaka16

    Проблем с оборотите

    Може ли шумът да идва от катализатор колега.Или пък колата да е влезнала в авариен режим защото е много шумна преди не правеше така пък й имам чувство че неварви добре.Благодаряти за отговора колега.
  12. Здравейте колеги имам един въпрос ,нормално ли е при 120 на 5та скорост оборотомера да показва 3500 об.в мин. При 140 на 4000 оборота.Двигатела е 1.8 AGN и ми се струва че доста шуми двигателя.Моля за савет ако не да влизам в сервиз защото ми предстой дълаг път.Мерци предварително на всички дали мнения.Нов сам във форума и се надявам да не съм допуснал грешки при качването на„ тема“.
  13. mitaka16

    А3 проблем с айрбаг

    Колега благодаря ти за изчерпателните отговори но имам и още едно въпросче ако сменям въпросната спирачна течност ще се наложи ли да се обезваздушава спирачната помпа и ако можеш малко по подробно да ми обясниш как трябва да стане подмяната на течноста и въобще тези помпи имали начин да се обезваздушават защото не виждам пъпка и старата течност от маркучетата ли трябва да се пусне да изтече.Ще сам много благодарен.
  14. Здравейте колеги колата е мотор 1.8 без турбо значи от както сам я купил свети айрбагат и като я закарах на диагностика ми казаха че давало грешка на блока на управление на айрбага.Някой ли представа какъв може да е проблема.иИ още един въпрос ако сам сложил спирачна течност DOT5 пи препоръка на производителя DOT4 може ли да светне лампата на ABS.Мерси предварително на всеки който може да помогне с нещо.
×
×
  • Create New...