Jump to content

pNkLr

Members
  • Мнения

    245
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    на сън

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2003 профилни разглеждания

pNkLr's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. zdravei kolega tezi farove ti li si gi slagal

  2. Честито на новия собственик! Темата може да се трие/затваря.
  3. Здравейте, Оказа се, че тази зима явно няма да карам и реших да си продам зимните гуми - Continental Winter Contact 195/165/15, които са купени преди 2 години от Шкода Варна, dot-a им е лятото на 2010. Гаранцията им изтече преди няколко седмици, но ще я пратя на купувача да си я има. Гумите са карани около 10к километра през последните 2 зими и са много пазени, тъй като мислех да ме изкарат 4-5 години. В момента са в чувалчета в една маза и са доста мръсни и не мога да преценя доколко полезни ще са снимките, така че ако трябва ще направя нови. Вървят в комплект с 4 стоманени джанти 5x112, които не са криви и не са заварявани. Намират се във Варна и не ми е много ясно как могат да се изпратят, но винаги може да се разберем нещо. Цена: 300 лева(комплект) Контакт: 0885997834 - Стефан
  4. pNkLr

    Датчик на Хол

    Аз сменях наскоро на 2.0TDI същия датчик. Колата си я карах около седмица без него, има аварийна система която си се справя съвсем добре и може и да не разбереш, че е изгорял(ако не гледаш лампата на таблото ). Просто колата не пали от раз. При мен се падаше около ангренажа и беше бая разглобяване докато се стигне до него, предполагам на всички мотори е там някъде, тъй като мери положението на разпределителния вал.
  5. Може би не съм станал достатъчно ясен. Естествено, че няма да си купиш такъв телефон само за да говориш. Мисълта ми беше, нужно ли е да включваш 3G и GPS когато не ти трябват или всичко това + wi-fi когато си в движение с колата и минаваш от клетка в клетка, което ти drain-ва батерията? А за това каква работа може да вършиш от такъв телефон е малко спорно, в България особено не бъка от корпоративни приложения. Ако ще се четат и пишат мейли вече няма как да държи толкова много батерията, тъй като екрана почва да лапа много. Затова си има USB зарядни и зарядни за кола, както и хора, които си купуват Blackberry.
  6. Между другото има доста широко разпространено грешно мнение от хора със смартфони, че батериите им не могат да издържат повече от 1-2 дни. Това не е съвсем вярно, ако телефона се използва повече като телефон и по-малко като играчка, не се разкарва с включено 3G, GPS и Wi-Fi спокойно си издържа по 4-5 дни. В конкретния случай ми изглежда, че тези функции ще са по-скоро бонус към телефона и ще се използват само когато има нужда. Та така, ако и потребителя е "умен" спокойно iPhone, Galaxy S/Nexus ще издържат по 4-5 дни и си остават добър вариант. Но със сигурност не са толкова здрави при изпускане.
  7. pNkLr

    Audi A3 (8P) [АРХИВНА ТЕМА]

    Подгряването не се ли включва автоматично под определена температура, или с копчето за подгряване на задното стъкло? Не мога да си спомня кое от двете беше, но зимата имах подгряване
  8. pNkLr

    Питане за Ауди А3

    Аз поне като търсих бензинки почти нямаше в БГ и повечето бяха трагични. Иначе в момента сигурно е много по-добър вариант една разходка до Германия и да си вземеш бензинова от представителство. Иначе моторът е приятен за каране, гори според това как се кара. Не е от най-евтините за поддръжка, особено ако го сравняваш със старите 1.9TDI.
  9. Благодаря на колегата ggatwo Ако някой друг си е загубил диска, вече мога и аз да помагам
  10. Здравейте, Не мога да си открия диска с VCDS 908, а наскоро ми се счупи диска на лаптопа. Някой може ли евентуално да ми прати инсталацията по някакъв начин? Благодаря!
  11. Напълно съм съгласен, моята е на 190к в момента, но не случих на глава. За сметка на това всичко друго е ток. А иначе тия коли на по 120-130к май на всички са ни ясни... въпреки че никога не знаеш, не винаги ги връщат със 100. Един път се говорихме с един апаш и му викам пич, като гледам волан сте правили, тапицериите сте барали, тая кола е на стотина к отгоре. Вика не, само на 40 е. Ама понякога връщат и с 200-300 - никога не знаеш
  12. Е намират се и на около 200 ама вече са рядкост. Иначе 300к са си доста, но е факт, че може колата да е в чудесно състояние. BOSE - супер, голям кеф, спортно окачване - отначало ми друсаше ама се свиква, големия плюс е че хубаво лепи на извънградско. А иначе за това дали на мотора му е спукана главата, не знам дали има начин да се разбере без да се покара колата няколко стотин километра
  13. pNkLr

    A3 2.0TDI се самозагася

    След като колата тръгна сама(и все още върви) я закарах при един от легендарните форумни майстори, та ето накратко какво ми обясни: - масово таблата, които се монтират на А3 8P(2003-2005) и А4 B6(2003-2004) са с бъгав софтуер (версия преди 150), който не подлежи на манипулация - един симптом - когато колата стои на място понякога стрелката на оборотите заиграва без всъщност те да се менят - проблема се проявява понякога при големи температурни амплитуди - решението е ново табло (по-скоро втора ръка, понеже чисто ново е ~1600 лева)
  14. pNkLr

    A3 2.0TDI се самозагася

    А имате ли идея къде мога да я закарам, да я погледнат (и оправят) без да я насерат? По принцип избягвам Софийските майстори. Ако ще я дърпам донякъде по-добре да е утре.
×
×
  • Create New...