Jump to content

SunnyBoyF

Members
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от SunnyBoyF

  1. Поздрави! Благодаря, но засега ще изчакам. Весело посрещане на Нова година.
  2. Честита коледа! Да попитам за воден радиатор за Hyundai Galloper II 3.0 I V6 1998г. с климатик ръчни скорости
  3. Поздрави! Радиатор за парно за Форд Ескорт 1,6, 88г.
  4. Колега, поздрави: - таблото с трите уреда - средната конзола с пепелника - цялата ел. инсталация за трите уреда - датчици за трите уреда
  5. Колега, интересува ме капака над акумулатора здрав ли е и цена.
  6. Поздрави! Изпратих ти на лично адреса, ако ти трябва и още нещо кажи. Имаме и Еконт и Спиди. Приятна вечер!
  7. Поздрави! Извинявай колега ако съм те обидил, не знаех че така стоят нещата. Аз на вас ви се доверявам и за това реагирах така (от незнание). Понеже попита за климатика на колата - фабричен е. Поръчвам ги и двата радиатора.
  8. Колега, нещо не прочетох добри отзиви за радиаторите на тази фирма, за разлика от ваште. За това се колебая още. Нещо трудно ти открих темата.
  9. Здравей, би ли ми дал цена за воден радиатор и радиатор за парното за Ауди 80 1,9 TDI; модел 1994г; 1Z двигател; ръчна скоростна кутия; климатик
  10. здравей колега интересуваме таблото с уредите, датчика за температурата на антифриза(5 или 6 пинов) и за нивото на горивото(който е в резервоара)
  11. колега, таблото с уредите налично ли е ,трябва ми и датчика за температурата на антифриза(6 или 5 пинов беше) и за нивото на горивото, който е в резервоара
  12. колега интересуваме имаш ли за Audi B4 1,9TDI таблото, датчик за температурата на антифриза(6 пинов) и за нивото на горивото, който е в резервоара
  13. Да колега позна за парното, но не от мен. Аз го промивах миналата година и се пооправи, но явно както каза понеже не промих и системата и пак се по запуши.
  14. Благодаря за бързия отговор. Моя просълзява в долния ляв ъгъл. Може да кара засега. А за парното малко се е по запушил, но все още духа топло. Затова ще ги сменям, заедно да не си играя да точа по два пъти антифриза.
  15. Колега трябва ми дясна полуоска с каретата за Ауди 80 1,9TDI 94година без ABS. В един каталог за авточасти я дават с дължина 557 мм, 130 мм диаметър на карето към ск. кутия и 33 бр. на шлиците на външното каре.
  16. Колега за Ауди 80 1,9TDI 1Z двигател с климатик радиатор за парното и антифриза
  17. Колега полуоската дясна ли е и от какво Ауди е?
×
×
  • Create New...