Jump to content

superiore

Members
  • Мнения

    114
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от superiore

  1. При мен беше нещо подобно.Спукана възглавница отпред .Спука се в Чехия или поне там разбрах, че има проблем.Карах така до България, забиваше грешки от време на време,с рестарт се оправяме.Върнах се,смених възглавницата и карах около месец .Започна да бие грешки веднъж в седмицата,докато накрая предницата изведнъж легна долу до степен да не можеш да завиеш колелата. Оказа се,че компресора не винаги успява да вдигне необходимото налягане и изключва.Смених го и се оправи.От два месеца всичко е ок.
  2. Здравейте колеги, карам олроуд, който има печка, но липсва дистанционното.Намерил съм в обявите едно чисто ново и мисля да го купя.Въпроса ми е как да го накарам да тръгне при мен?Колата е 2014г,ако има значение.
  3. При тези отиди http://www.midavto.com/ ,правят сериозни автомобили ,мисля че няма да е проблем да видят твоята.
  4. Виж горе на автосалоните има едно по твоите изисквания.Намира се в TRS Auto,не са му върнати много километрите,можеш да го погледнеш.Салона е след светофара за Владиславово посока Аксаково втори или трети вляво.
  5. Аз бях купувал от ЕМ комплект 33 ,преди две години и бяха никакви пари.Едната даже ми стои някъде ,ако си около Варна мога да ти я подаря.Съответно не са оригинални ,но според мен са неразличими.
  6. Това е преди мебелна палата ,,Лазур'' след ОМВ,10м преди пешеходния светофар.
  7. За турбото могат да ти направят и на бул,,Сливница'' с/у Строителния техникум новата сграда ,,Хидромарк'' се казват.Машините са на място и става бързо.
  8. Ами или въобще не минава на метан или много трудно с десетки превключвания на копчето.Пак казвам ,че става само когато е студено иначе работи повече от добре.Закачана е тука в един сервиз даже разменяха компа с техен и пак дърво.
  9. Здравейте колеги,карам 1.8Т на метан от две години.Автомобила е внесен с монтираната метанова уредба,не е слагана в БГ.Проблема е,че когато захладнее времето колата не иска или трудно минава на метан,чува се ,че клапана сработва ,но дотам .Когато е над 10 градуса навън няма никакъв проблем ,а лятото направо забравям за него.Миналата година в един сервиз ми препоръчаха смяна на рейката,но не бяха сигурни дали ще има резултат ,следователно не я смених.Някакви идеи от ваша страна?
  10. Другата ти кола е Пежо или Ситроен и тогава като вземе да мига темп-а на дисплея и се включва подгрева на огледалата,защото там такъв бутон нямаш/прав ли съм?/,Тука се говори ФВ груп и е по-различно,ама ще свикнеш.
  11. +1 ,само че при мен почваха да светят стоповете сами около 6.30-7.00 часа сутринта/странна работа/.Два пъти ми пада акумулатора от стопове,правиха и диагностика и нищо водещо към машинката.Накрая всичко се реши със смяната и.Цена 21лв./има и по-евтини/.
  12. Колата е моя.Ако мога да съм ти полезен с допълнитена информация съм насреща.За цената ще се разберем, а пътуванията не са проблем,тъй като идвам до София от време на време. :biggthumpup:
  13. Утре ще го снимам ,че още не съм и ще ти ги пратя.
  14. Продавам ЕКУ от А6 Ц5 2,5ТДИ номера му е 4B2 907 401 E. Цена 200лв. 0895 04 80 11-Свилен.
  15. Продавам трилъчев кожен волан с еърбег за А6 Ц5.Мисля,че се води мулти има копчета ,,+'' и ,,-''.Черен цвят ,модел след 2000год. цена 200лв За контакт 0895 04 80 11-Свилен
  16. superiore

    Кожен салон

    Доволен съм ,повече от две години станаха и не е мръднала изработката.
  17. superiore

    Кожен салон

    Ето ти го :http://www.avtotapicer-varna.com/ лично съм го пробвал и съм много доволен от изработката,както и от цените. В галерията на Ауди е снимана моята шестица/сега я видях /.
  18. Мини и през севера де.Има още какво да покажеш освен флаша.
  19. Някой има ли идея дали се различава предната маска на Олроуд-а от нашите?Намерих си една такава и въпроса ми е дали мога да я насадя на моята без преправяния.
×
×
  • Create New...