Jump to content

Dimittar

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dimittar

  1. Колеги, с нов лаптоп съм, а съм си загубил диска с VCDS. Може ли някой да ми прати файловете, че явно е китайче моя кабел и оригиналната програма не го разпознава. Предварително благодаря!
  2. Здравейте колеги, Имам следния казус: Карам Ауди А6 4Ф, 3.2. ФСИ на Газ. Скоро имах проблем с горивната система. Колата гаснеше след 1-2 минути работа на бензин. Закарах я на сервиз в провинцията, тъй като нещата се случиха там. След като дълго време се чудеха, какво да я правят и не бяха сигурни помпа ли е, датчик ли е. Решиха и поръчаха датчик за налягането на помпата, но тъй като оригиналния е скъп (около 200 лв.) поръчаха друг Boesch (70лв.), който обаче е с малко по- различен куплунг. Навързаха го с кабели за да го пробват и се оказа от него. Така докарах колата до София. Та въпроса ми е: Можете ли да ми препоръчате майстор, който да си навърже кабелите в куплунги (може би някакъв преходник), за да не стърчат намушкани кабели като мостове между датчика и оригиналния щепсел на кабела. Иначе ще трябва да дам още веднъж 200 лв. за оригинален датчик. Благодаря Ви!
  3. Здравейте колеги, Има доста теми и клипове по въпроса, проблем и обучение на ключ, но реших да направя нова тема, тъй като в старите хората имат проблем предимно с дистанционното. Моя проблем е с целия ключ. Смених батерията, въпреки, че я бях сменял преди 2-3 месеца и колата просто "забрави" ключа, не само дистанционното. Не мога да отключа/заключа дори ръчно. Не дава на ключа да завърти. А като дам на контакт нищо не свети. При натискане на бутоните на дистанционното лампата просто си мига. Пробвах повечето неща от интернет. Още не съм пробвал само с VCDS. Някой може ли да каже защо е така и как да го оправя? В противен случай ще се ходи в Порше.
  4. Dimittar

    Бензинова помпа

    Колега, имам същия проблем. Как реши твоя?
  5. Dimittar

    MMI version 5570

    Пичове, благодаря Ви за отгорворите. Успях да инсталирам диск 1 и диск 3. Интересното е, че ми остана зеленото меню, върнах и състояние на акомулатора от там, само ми изчезна менюто за версията на MMI, но това да е. Ще пробвам тези дни пак 1,2,3, но се съмнявам да стане. Изглежда имам проблем с модула на телефона - Motorola (показва го и VCDS - 77). Имам колата от около 10 дена, но като е включен телефона, MMI премигва и прекъсва. Бях забравил да го изключа за диск 3 и дори се наложи с риск от проблем да прекъсна инсталацията защото забиваше на 20%. Слава богу после всичко мина нормално. Както и да е, четох днес много по форума, така или иначе вероятно трябва да сменя модула на bluetooth, ако искам да си връзвам телефона, защото май е стар (модула), така че надявам се тогава да се оправи телефона. Ако някой може да помогне, нека пише! Благодаря Ви още веднъж.
  6. Dimittar

    MMI version 5570

    Здравейте колеги, И аз закъсах тук. С малко зор подкарах и ъпдейтнах диск 1. Но сега, като сложа диск 2 ми показва на всички модули N/A и не ми дава да маркирам нищо за да продължа. А имам и телефон и блутут (верно сигурно е стар, но има). Някой може ли да помогне? Благодаря предварително!
  7. Dimittar

    4F -- MMI update

    От браузъра е било. Успях да ги сваля от колегата maisuda. Мерси много. Благодаря, изчетох доста и мисля да се заема. А как да разбера имам ли bluetooth? В зеленото меню няма. Има само Motorola и някакви други 3 букви бяха.
  8. Dimittar

    4F -- MMI update

    Не става. Сега изобщо не ги зарежда.
  9. Dimittar

    4F -- MMI update

    Иска ми ключ. Можете ли да кажете? Или от къде другаде да се свалят?
  10. Здравейте колеги, От вчера имам а6 4ф и днес вече имам почти същия проблем. Премигва предимно дисплея на навигацията, но понякога и плафона. Аз също забелязах, че проблема почна след ъпдейт на навигацията. Искам да попитам, отстранихте ли проблема и какво излезе? Поздрави, Димитър
  11. Не съм. Но така или иначе дунапрените 100% трябва да се подменят. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Здравейте колеги, Имам нужда от вашата помощ за сервиз или майстор в гр. София за ремонт на клапите на парното на А4 Б5 ADR. И евентуално колко би струвало? От известно време дунапрените ми издухаха през клапите и в резултат имам все по лошо парно, а идва зима. Предната седмица, като застудя едвам се стоплих, а представям си като падне под нулата. П.С. Само да допълня при диагностика има и грешка - блокирал мотор на централна клапа. Благодаря Ви предварително!
  13. Колега и аз имам същия проблем със същия номер слиматроник съм. Пробвал съм няколко случайни и не работят както трябва. Ти реши ли си проблема? Ако да как? Благодаря!
  14. Благодаря. Ще пробвам и това, макар че точно момчетата с компютъра ме посъветваха да си търся ново управление. Ако знаете добри специалисти с ваг-ком в София казвайте! Мерси!
  15. Здравейте колеги, Имам Ауди А4 (B5) ADR мотор от 1996г. От известно време имам проблем с климатроника и по-точно с управлението му. Дисплея си свети когато си иска, а по-големия проблем е, че от скоро не управлява правилно клапите за въздушния дебит и те блокират в някакво положение. Ходих в сумати морги и пробвах много видове климатроници но никой не изчисти проблемите изцяло. Скоро случайно открих, че климатроника (управлението), с което в момента работи не е оригиналното. Вероятно е сменяно. Та въпросът ми е следния: Търся да закупя климатроник (управлението) със следния сериен номер: 8DО863263G Ако някой може да помогне ще съм много благодарен! Благодаря предварително! За контакти: +359/885/74-12-16 Димитър
  16. Колеги, помагайте!!! Никъде не мога да намеря гумените уплатнения на кабелите за свещите на Ауди А4 1.8 20V (ADR) 1996г. Някой може ли да ме насочи къде да намеря. Може и нови, може и втора употреба. Благодаря предварително!
  17. Dimittar

    Бензинова помпа

    Незнам, явно трябва да я карам на компютър. Добре, а каква е тази клапа за въздушния дебит, някой знае ли? Защото си мисля да не е някой вакум, който да променя натоварването на помпата и от там да идва проблемът?
  18. Dimittar

    Бензинова помпа

    Аз имам колата от 1 месец. Нов внос е. И мисля, че не е от помпата, защото при документите намерих фактури, на една от която пише, че помпата е сменяна преди по-малко от година- в Италия 380 евро. Не вярвам толкова бързо да е свършила. А и като я взех не показваше грешки на климатроника. Аз също съм сложил 30А бушон, ама и той гори. Но може да и замеря ампеража за всеки случай. Иначе колко пари върви в България една бензинова помпа?
  19. Dimittar

    Бензинова помпа

    Колеги някой може ли да ми помогне? Постоянно ми гори бушона за бензиновата помпа. От какво може да е? Между другото забелязах, че ми показва грешка на климатроника на първи канал - 15.7 - Клапата за въздушния дебит – непостоянно блокирала. Понякога ми променя грешката на 15.5 - Клапата за въздушния дебит – постоянно блокирала и ми се струва, че точно тогава ми гори бушона. Има ли връзка или е просто съвпадение? Къде е проблема и как да оправя нещата? П.С. Мога ли сам да изчистя грешките без да ходя на компютър?
  20. Колеги, наскоро си купих Ауди А4 1.8 5V 125 к.с. АДР (1996г.). Но ми го дадоха с един ключ. Мога ли да си изкарам резервен при обикновен ключар или има подробности. По принцип отварях ключа и вътре има нещо като малка ампулка. Тя за какво е? П.С. Колко струва един резервен ключ?
  21. Dimittar

    Централно А4

    Колеги, аз имам подобен проблем. Понякога заключва и отключва, понякога не. Само че ми прави впечатление, че когато ми се наложи да отключа ръчно отключва само шофьорската врата и когато я отворя леко, се отварят и останалите. Някой имал ли е същия проблем и знаете ли защо е така и как да го оправя? П.С. По често го прави при отключване, понякога и при заключване.
  22. Долях около 0,5 л. масло в скоростите и се оправиха. Обаче забелязах, че ми таи от някъде. А друго място, което прави проблем при превключване е, ако има разбит тампон на двигателя и ако скоростите са с лостовата система, а не с жила.
  23. Да и мен ме интересува живо.
  24. Dimittar

    Проблем с маслото

    Някой от кодовете на климатроника не помага ли?
×
×
  • Create New...