Jump to content

Smaxnatiq

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 1,8S

Smaxnatiq's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Двигателя с какво буквено означение се отбелязва ако е RU искам да знам цена за карбуратора със все тампона (ако е здрав) и ръчния смукач там със жилото Отделно и цена за 4-те дръжки
  2. Цена на предните седалки И цена за двигател + скорости полуоски радитор инсталация (абе всичко за слагане в друга кола)
  3. Smaxnatiq

    Преден капак б3

    Ами засега ако може само линк към темата и ако изникнат въпроси ще питам. и пак немога да намеря темата ще може ли да потърсиш линк ? С търсачката мъча и не става
  4. Smaxnatiq

    Не пали

    Виж си таралежката на ключалката да не е дала фира.
  5. Колега амортисьора който държи капака седи ли за 80 б4 става въпрос? Мерси предварително и весели празнци
  6. Smaxnatiq

    Преден капак б3

    Ем някой ако може да ми даде линк към профила на Акула че немога да го намеря. Мен ме иинтересува дали само амортисьорчето липсва при б3 или има някаква друга разлика от б4 ? Смисъл само амортисьора ли трябва да сложа?
  7. Smaxnatiq

    Преден капак б3

    Абе момчета гледам комшията в отсрещния блок кара зелено ауди 80 б3 и си е направил амортисьорче да му държи предния капак. Мен ме интересува ако някой друг си го е направил какво точно амортисьорче е ползвал, как и къде точно се поставя. Мерси предварително. Също втори въпрос колеги немога да намеря една тема на колегата Акула мисля че му беше никнейма та в темата се описва как на 80 б3 преминава от барабан към дискове. ПП Ползвах търсачката и нищо не намерих по темата.
  8. Стой мои са ще дойда лично на 2-ри или на 3-ти както ти е по удобно да си ги прибера.
  9. 80-тка б3 е с една крушка на фар демек за нея трябва задължително би ксенон ? Така ли е? И гледам че има би ксенон само H4 ще пасне ли при мен ?
  10. кат глеедам може и преди празниците Евла ви правя!
  11. ам ще може ли снимки, не се сещам за кои точно става въпрос. И цена
  12. ф трябват ми поне 4 може и в лош външен вид само да няма липсващи парчета
  13. колега да не би случайно да имаш 4-5 оригинални лети джанти от ауди 80-90 ? http://blog.dtrally.info/wp-content/upload...09/01/rims1.jpg
  14. Aчка по гадни монитори неможа ли да намериш? divaneto
  15. ми то тунела е едно такова голямо дет минава през купето и най-ясно се вижда пред задната седалка изглежда точно като тунел Добре да оставим всичко и да обсъдим идеята . Само моста ли е проблем в цялата работа? Окачването на куатро по добро ли е от на 80 ? Ще пасне ли . Предния мост ще пасне ли ? Кабели ще трябва ли да се преправят и какво точно ако трябва. Моля за отговори на тези въпроси а не разтягане на лукуми моля ви .
×
×
  • Create New...