Jump to content

go6eto

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от go6eto

  1. Продавам скоростна кутия за Б4-CGT.Работeща без проблеми.Цена 150лв.За контакти на тел.0895-76 69 69-Георги Георгиев или на имейл- go6eto_1972@abv.bg.
  2. go6eto

    Скоростна кутия

    Колега твоето абт,най-вероятно е със ск.кутия CGT(най-дългата за модела).Моя съвет е да си намериш кутия с код CCE или CDY,които също се монтират на тези мотори(абт),но са с доста по-дълги предавки.На моето(абт) тази пролет му сменях ск.кутия със CCE и съм доста доволен и от разхода,и от вървежа.Успех в начинанието.
  3. Колега мога да ти продам една с къси скорости CGT(подобна на 1.6 ADA,от ABT мотор) .Ако проявиш интерес пиши на л.с.
  4. Колега Симеонов,аз на моето Ауди б4(абт-мотор),тази пролет му сменях кутията.Оригинално го взех с CGT(много къса) и сложих CCE,разликата в оборотите е към 800-900 надолу в полза на CCE( 5-та на CGT=4-та на CCE)и имаш още една нагоре .Така,че ако ти се занимава сменяй смело Само гледай броя на шлиците на съединителя да е еднакъв с твоя.Иначе трябва да сменяш съединител.
  5. Има АБТ със задни дискове(ABS),моето е
  6. На моята горните три са антена и само те са вързани към усилвателя,понеже са прекъснати спрямо другите надолу.Зимата когато включа нагревателя всички останали надолу започват да топлят,без горните три.Но както и да е.Успех
  7. Послушай Митака,точно това е начина,но ти трябва канал.Вчера сменях десен маншон на вътрешно каре.Успех
  8. Оригиналната антена си е на колата.На седана първите три реотана(от горе надолу),служат за антена.На лявата задна колонка като свалиш кората има антенен усилвател,връзваш му един плюс към радиото и всичко е О.К.Дано съм бил полезен
  9. Не е такава.Продължавам да търся
  10. Поради честите въпроси(на л.с),кода се намира на кожуха(камбаната)на маховика,горе към мотора.Пример:73...CCE53...
  11. 2000моно(90коня,АБТ мотор) тази не ми върши работа.
  12. Търся да купя скоростна кутия,без забележки за 80(б4),предно,с код CCE или CDY до 150лв.В региона на Варна,Добрич,Силистра.
  13. go6eto

    Скоростна кутия AXC

    Колеги моя мотор е 2000-моно АБТ(66КВ-90коня) ,ако сложа кутия AXC,понеже моята е много къса CGT.Как би се държал този мотор,карам го на газ.Гледам,че тези кутии(AXC)са ги слагали на 1.8 карбуратор(66КВ-90коня),и са с по-дълги предавки.Благодаря предварително!!!
  14. Плочката ми НЕ е равна и е с ЕДИН щуцер,в средата е като фуния(погледната в страни НЕ е равна),но мисля че е българска,Разградска ако не се лъжа , и мисля че доста добре е направена.Значи бакелита трябва да го махна!!??А за диаметъра на отвора нещо да кажеш,какъв трябва да е? И последно,ако се сложи(някаква)горе във филтъра няма ли да е по-добре?
  15. Тя на бензин въобще не иска да върви,трябва много газ да и давам,при потегляне от място.А ако мога да я докарам да ми гори 8-9 извън града,градски разход няма търся.
  16. Не знам какъв е,мисля че е български,отвора му е 38мм.Не е ли по-добре да се сложи някой,който да стои горе във филтъра.Понеже преди това имах Опел,пак моно(Бош) и на него смесителя му беше горе във филтъра.Гледал съм на 1.8(В3) карборатор,пак 90коня,плочката е във филтъра и разхода е почти,като на бензин.Тази кола лично съм си я карал от Германия и разхода ми беше около 7-бензин,сега ми гори 11-13 газ(извън града).Сложих тук в Б-я газово и влязох в мноооого сериен филм.
  17. Би ли обяснил по-подробно,как се монтира плочката за газта(отвор,диаметър и т.н.) и тоя бакелит(или там някаква си пластмасова плочка),слага ли се някъде или изобщо се маха.Става въпрос за АБТ мотор(mono).Питах в темата за плочките,но никой нe ми отговори.Изпарителят ми е Renzo Landi.Благодаря предварително.
  18. Преди малко се регистрирах и веднага към въпроса.Карам б4-АБТ.Имам питане за бакелита(или там какво е не знам,някаква пластмасова плочка),който разделя моно- инжектора.Трябва ли да го има?Първо го нямаше и плочката беше 35мм,след това сложих 38мм и върху нея бакелита.Различни специалисти различни мнения, някой казват да,други не,и аз вече не знам.Преди(да сложа АГУ) гореше 7л-бензин сега 11-13 газ ИЗВЪН града.Сега не върви на бензин,на газ е малко по-добре.Газовото е RENZO-LANDI,преди съм имал 2-коли с такова АГУ,газовото е чисто ново.Предната ми кола беше Опел пак моно и плочката беше във филтъра,а на Ауди се разделя моно-инжектора,това оказва ли влияние?Някой ако може да ми обясни по-какъв начин трябва да се наредят нещата(бакелити,плочки и т.н)Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...