Jump to content

benq

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от benq

  1. В Юг не правят Ауди там е само за VW. Избора за Ауди е Запад и Изток и както каза колегата в Изток са по готини хората.😄
  2. Аз лично ходя в Изток и на мен ми е по близо и не съм имал проблем.
  3. Съгласен ползвал съм ги и нямаше проблеми. https://www.mashinite.com/offers/view/56643 Специално за фена. Да не се окаже по хубаво от Риванола.
  4. Ребрандирано масло създадено 2004г собственост на Фукс.Ширпотреба с главно Ш. Сега моторите са малко шумни с него и греят повечко но това не пречи на някой хора да го възхваляват.
  5. Смях в залата.Господине какъв бизнес с риванол та вие си лягате и ставате с него.Направо сте влюбен в тоя чорбалин да цитирам един друг пристрастен.Риванол сутрин обед и вечеря може да правите и секс заедно.Трябва ви терапия за отказване от това масло защото сте зависим.
  6. Аз господа съм от не информираните и неграмотните на тема масла.Извинете че не правя като вас боговете спектрален анализ на маслото в колата и незнам за тази чорбица която постоянно използвате.Аз съм от масата въртя ключа и паля.За мен оригиналното масло препоръчано от производителя на колата и одобрено от разни там инженери е напълно достатъчен довод да го ползвам.И моля за извинение че не намирам така междузвездния Риванол за нещо за което бих дал пари .Макар че го рекламирате с хъс.
  7. И какво става сега продавачите на риванол се опитват да ни убедят колко е скапано оригиналното масло.5000 километра и пред полуразпад.Господине вие за какви ни вземате за тикви ли.Предполагам са милионите коли само в Европа с това оригинално масло включително и аз.И маслото вече е Шел и никъде в схемата го няма Лукойл.От години си карам е колите с оригинал и нищо не се повреждало свързано с маслото.
  8. Китайски гуми.Също така няма резервна .
×
×
  • Create New...