Jump to content

quattro85

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно quattro85

  • Рожден ден 13.05.1985

Друго

  • Kaра
    audi 80 avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

quattro85's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Подарявам следните неща от снимките.
  2. По номер 2 виж спирачната течност.може да иска доливане.ако много тъмна смяна. виж също така и наклатките. По номер 1 моята също виеше при пълен завой.Беше с обикновенна хидравлична течност.Смених я с по редичка червена на цвят.Даже да не те лъжа мисля че се ползваше за автоматични скоростни кутии. По номер 5 незнам колко е резервоара но обикновенно резервата винаги е за около 100км спрямо разхода на гориво на колата. :zustimm:/> По номер 2 виж спирачната течност.може да иска доливане.ако много тъмна смяна. виж също така и наклатките. По номер 1 моята също виеше при пълен завой.Беше с обикновенна хидравлична течност.Смених я с по редичка червена на цвят.Даже да не те лъжа мисля че се ползваше за автоматични скоростни кутии. По номер 5 незнам колко е резервоара но обикновенно резервата винаги е за около 100км спрямо разхода на гориво на колата. :zustimm:/>
  3. колега може ли да ми ги пратиш по Еконт?
  4. Здравей колега.При мен е горе долу същото.заключва всички врати но не отключва.след оглед разбрах че задна дясна машинка е заминала.смених я, но пак същото.после пробвах с друг компресор и проработи.сега всичко се заключва и отключва.ако имаш още въпроси пиши.успех
  5. quattro85

    датчик на хол

    вътре в делкото е.нов е около 70-80лв от Косера.
  6. Браво клолега.много добре се е получило. трябва да помислиш за серийно производство.
  7. АЗ съм сервизен техник на Кари.Тоест мокари,електрокари,газокари и др. В гр. Бургас.
  8. ами горе-долу толкова работи. Има ли вероятност някоя от ключалките да се подиграва с мен.примерно да заяжда?Питам защото имам съмнения точно в тази врата на която и сменях машинката.движи се малко по трудно.имам предвит самия механизъм(лостовата система).Колкото до контактите само на багажника и предна дясна са управляващи при мен. предна лява е исключена като управляваща.незнам защо.така я взех колата.
  9. с ключа отключва само тази врата на която е.мотора на вакума въобще не се чува да прави опити за отлкючване.Аз и за това си помислих че е той, но пробвах с друг от друга кола и няма резултат.същата работа.пробвах и да запуша дадените машинки с болчета в маркучетата и други неща със същия диаметър - и пак нищо.иначе за заключването сравнително бързо става за около 1-2 сек.и сезаключва.
  10. Колеги, моля ви за малко помощ.Имам проблем с централното на моята Б4-ка.работи само на заключване.пробвах с друг компресор - няма резултат.Почнах една по една всички врати.Открих само една истърваща машинка на задна дясна врата.Смених я с втора употреба, е пак същата работа.елиминирал съм и машинката на капака на резовроара.вече се нямам идеи.Благодаря предварително.
  11. има много за раскачане.Аз минах по тази процедура преди 2 седмици.Аз я свалях,отремонтираха я и Аз си я качих.има няколко тънкости. 1. бележи си волана на шлиците 2. като откачаш карето на волана към рейката искарай оплътнението м/у купето и двигателния отсек.Така по лесно ще стигнеш до маркучите и по лесно ще излезе рейката. 3.след като я сглобиш мини на стент.
  12. мойта кола е със същия двигател 2.0 115к.с началото на готината му правех обслужване(ремъци,ролки,филтри)всичко ми излезе по малко от 200лв с друта за ремъците.филтрите аз си ги смених. един съвет - ако колата има газ,огледай въздуховода от въздушния филтър към двигателя.
  13. а във филма Transformers 2.Още в началото едно R8 го располовиха на две.
×
×
  • Create New...