Jump to content

baba

Members
  • Мнения

    4056
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    ASB

Контакти

  • Website URL
    http://shop.amgcomputers.com/

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

4747 профилни разглеждания

baba's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Нямам вече спомен, преди повече от 7/8г го правих. Тръбите са някви стандартни, може би продавачите ще са на ясно. Първо намери заварчик, къде ще се навие да ти конструира тръбата. Трудоемко е, всяка кривка се изгражда от малки изрязани под ъгъл парчета и след заварка се махат “сополите” от вътрешната стръна .
  2. 4f Нали за него говорим!Ето Ви и графика след оправянето на цялата изпускателна система. Диното е на Тони, а колата е с 19” джанти при външна температура 25гр. Още няма налят ремап и други хардуерни промени.
  3. Как тъй без накрайници, те на ес6 няма как да са без!
  4. 3.0тди вади звук с цялостна промяна на изпускателната система. След турбината тръква на 63, след меката връзка на 72. После се разделя и влиза в крайни гърнета от S6 4f И започвааа да мърка. С правена турбина къде държи до 2.1 ще изкараш 320кс без да мъчиш нищо. Трябва да спреш egr и вихрови клапи. Ако дюзите ти са ок няма да пуши. Ползваш дебелостенни тръби за да е по-тиха от към двигателя и да не дудне в купето. С такава генерация при 40гр лятото на пълна газ egt пада за секунда от 900 на 600гр.
  5. baba

    Retrofit на ACC и Side Assist

    Датчици за налягането на сп. течност Can GW ако ще слагаш и др екстри си вземи гейт от фейслифт. Модул + подгрев Лостче Може да минеш без табло. Ще имаш проблем с настройката как да набира скорост, когато автомобила пред теб се отмести в ляво.
  6. 4г не струва, нали имах а7 3 ремонта на скоростната кутия!
  7. Хахахаха Да Цлс 350д блушит 2015
  8. Само да спомена, че тук нищо не се е променило Мноо ме кефите. Аз минах на мерц и продавам бабата
  9. Здравей колега,може ли да те помоля за съвет или евентуално помощ.От скоро съм собственик на allroad a6 2006g.Пробвах да ъпдейтна мми и успях до врсия 0410....Но до 5570 не мога и не успявам.Мми - то е от червения монохромен вариянт.Мисля 2g basic +.Аз съм от Бургас ако можеш да ми съдействаш ще съм ти благодарен,предварително мерси!

     

  10. baba

    Проблем с ACC

    Аз карам с неработещ нагревател трети месец. И на мен ми изписва така, но се оправя и в движение, само с мърдане на лоста в крайно задно положение за десетина секунди.
  11. Извади дисковете и цъкни теста отново.
  12. Колко гори 4.2фси на бензин в а8 със 180км/ч ?
×
×
  • Create New...