Jump to content

dundurma

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi b 4

Последни посетители

1079 профилни разглеждания

dundurma's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. колега имам същата кола и съм много доволен.не съм любител на високите скорости и ползвам колата да достигна дестинацията,която съм решил.както ти каза колегата-предниците топуркат,ама поне е евтина подръжката.досега съм имал проблем с парното(смених радиаторчето и е окей) и дюзите ми са за чистене.просто си я гледай и тя няма да те изостави.и добре дошъл в клуба
  2. лукойл-изхода за софия,сервиз за газови уредби.момчето се казва илия и е много кадърен.
  3. 5-ти километър сервиза на митко,ще останеш доволен.
  4. джимиб се оказа прав-ламбдата се мокри.не е от тоци-ходих на елкон.благодаря на отзовалите се.
  5. благодаря на отзовалите се............и тъй като съм лаик(ако проблема е в тоците)от къде да започна.т.е. смяна кабели,свещи и т.н.може ли с точност(с компютър)да се разбере от какво е,защото смяната на всички консумативи(евентуално)ще си е лев...............
  6. все едно се прекъсва подаването на газ,иначе проблеми с тоците няма.сухо ли е върви без проблем и оборотите са стабилни.оборотите са стабилни.газовото е обикновенно с ламбдаконтрол.
  7. ауди B4 1.6 ADA.колеги появи се странен проблем.когато е мокро при каране на газ колата буквално спира(не гасне,а падат оборотите и не върви) обръщам на бензин,колата продължава да върви,като след 1-2 минути се оправя и на газ(явно като изсъхне нещо си).кое евентуално може да се мокри,че да го прави този проблем.в сухо време проблема не съществува.БЛАГОДАРЯ предварително на отзовалите се.
  8. лаптоп е най-удачно.връзваш го AUX изхода и си ти.
  9. и за да не пускам нова тема имам още един въпрос. пластмасовия щутсер(ако така се казва)към блока с двата датчика го смених(както и гумичката),поради теч на антифриз,но продължава да тече(леко ) от там.да го намажа ли със силикон или има друго решение на проблема.БЛАГОДАРЯ ВИ предварително.
  10. как да рзбера дали е горивен филтър,помпа или дюза.сори за въпросите,но съм лаик,а от предишните ми коли съм останал с впечатление,че диагностиците в бургас са кът или хич ги няма.почна ли на проба(смяна)грешка,бая ненужен лев ще изсипя.
  11. колата е Б4 101к.с. 1.6 .при работа на двигателя на бензин,работи като на три цилиндъра, няма и мощност.когато обърна на газ всичко си идва на мястото.евентуално запушване на дюза,свещи или некоректна работа на бензиновата помпа.ако има някакво значение газовото е с ламбда контрол.нека знаещите се опитат да помогнат.БЛАГОДАРЯ ВИ предварително.
  12. ако имаш лев-дървена ,трислойна,стъклопакет.ако имаш повече от средни доходи-пвц саламандър,ако си като повечето от нас-пвц петкамерна(не слагай ка стъкло-не върши работа),но едно от най-важните неща е КАДЪРНИЯ МОНТАЖ.
  13. бих ти предложил сервиза ма бош в несебър на краси.
  14. както споменах-ИМА РАЗЛИЧНИ ИНТЕРВАЛИ НА НАСТРОЙКА.
  15. най-евтиният и ефикасен вариант................. ароматизатор(тези които пръскат на зададено време)защипан под подглавниците на задната седалка или сложен в багажната част на комбито(или някъде по ваш избор)флакон за 4лв.,програмиран на 18 мин. ме изкарва около 2 месеца
×
×
  • Create New...