Jump to content

dundurma

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dundurma

  1. колега имам същата кола и съм много доволен.не съм любител на високите скорости и ползвам колата да достигна дестинацията,която съм решил.както ти каза колегата-предниците топуркат,ама поне е евтина подръжката.досега съм имал проблем с парното(смених радиаторчето и е окей) и дюзите ми са за чистене.просто си я гледай и тя няма да те изостави.и добре дошъл в клуба
  2. лукойл-изхода за софия,сервиз за газови уредби.момчето се казва илия и е много кадърен.
  3. 5-ти километър сервиза на митко,ще останеш доволен.
  4. джимиб се оказа прав-ламбдата се мокри.не е от тоци-ходих на елкон.благодаря на отзовалите се.
  5. благодаря на отзовалите се............и тъй като съм лаик(ако проблема е в тоците)от къде да започна.т.е. смяна кабели,свещи и т.н.може ли с точност(с компютър)да се разбере от какво е,защото смяната на всички консумативи(евентуално)ще си е лев...............
  6. все едно се прекъсва подаването на газ,иначе проблеми с тоците няма.сухо ли е върви без проблем и оборотите са стабилни.оборотите са стабилни.газовото е обикновенно с ламбдаконтрол.
  7. ауди B4 1.6 ADA.колеги появи се странен проблем.когато е мокро при каране на газ колата буквално спира(не гасне,а падат оборотите и не върви) обръщам на бензин,колата продължава да върви,като след 1-2 минути се оправя и на газ(явно като изсъхне нещо си).кое евентуално може да се мокри,че да го прави този проблем.в сухо време проблема не съществува.БЛАГОДАРЯ предварително на отзовалите се.
  8. лаптоп е най-удачно.връзваш го AUX изхода и си ти.
  9. и за да не пускам нова тема имам още един въпрос. пластмасовия щутсер(ако така се казва)към блока с двата датчика го смених(както и гумичката),поради теч на антифриз,но продължава да тече(леко ) от там.да го намажа ли със силикон или има друго решение на проблема.БЛАГОДАРЯ ВИ предварително.
  10. как да рзбера дали е горивен филтър,помпа или дюза.сори за въпросите,но съм лаик,а от предишните ми коли съм останал с впечатление,че диагностиците в бургас са кът или хич ги няма.почна ли на проба(смяна)грешка,бая ненужен лев ще изсипя.
  11. колата е Б4 101к.с. 1.6 .при работа на двигателя на бензин,работи като на три цилиндъра, няма и мощност.когато обърна на газ всичко си идва на мястото.евентуално запушване на дюза,свещи или некоректна работа на бензиновата помпа.ако има някакво значение газовото е с ламбда контрол.нека знаещите се опитат да помогнат.БЛАГОДАРЯ ВИ предварително.
  12. ако имаш лев-дървена ,трислойна,стъклопакет.ако имаш повече от средни доходи-пвц саламандър,ако си като повечето от нас-пвц петкамерна(не слагай ка стъкло-не върши работа),но едно от най-важните неща е КАДЪРНИЯ МОНТАЖ.
  13. бих ти предложил сервиза ма бош в несебър на краси.
  14. както споменах-ИМА РАЗЛИЧНИ ИНТЕРВАЛИ НА НАСТРОЙКА.
  15. най-евтиният и ефикасен вариант................. ароматизатор(тези които пръскат на зададено време)защипан под подглавниците на задната седалка или сложен в багажната част на комбито(или някъде по ваш избор)флакон за 4лв.,програмиран на 18 мин. ме изкарва около 2 месеца
  16. знам,че е рано ,но евентуално ще ми трябва 1.теглич за в4-авант и 2.ремарке.ако някой има оферта да пише Л.С. благодаря предварително на отзовалите се.
  17. с поста си не искам да обидя никого,но колега(колеги)често цените,които искате за даден автомобил са просто смешни.за тези 3000лв. такива красоти от форума можеш да купиш,че и с екстри.то всяко нещо струва,колкото му вземеш,ама слезте на земята де............................балъците или умряха или със сигурност не са в този форум.иначе имах същата кола 1992г. Е ,железен мотор и окачване ма 3 БОНБОНА за 18г.кола(модел)............ай сектир.
  18. да се приеме като ъп............ страхотен монитор,страхотни цветове(имах го същия-690лв. беше).който го вземе няма да съжелява.
  19. толкова злоба......толкова обиди.....струва ли си.почнах да си мисля,че направих(ме)грешка с опита за помощ и съвети.........
  20. колега.............купил си си всичко друго,но не и климатик.с течение на времето(още тази зима)ще го разбереш.дадох ти съвет за климатик,но българина никога няма да разбере,че хубаво и евтино са две несъвместими неща.ако ще купуваш още един някой ден,куписи МАШИНА и ще прогледнеш.моя дайкин го взех с джеткредит,но не съжалявам за нито лев.все пак с здраве да го ползваш.
  21. тези дайкини се произвеждат в европейски и някой в тайландски заводи,но качествения контрол е на японско ниво.машините за японският пазар са различни(много по-високи изисквания)но и цената е доста по-голяма.купи си този ,който ти предложих(не изключвам митсубиши и фуджитсу)и няма да съжеляваш.при минус 13 градуса си работеше и ТОПЛЕШЕ без да се задъхва.но пак ти казвам -купи си по-голяма машина(да има запас).то е като при колите-голям мотор по-трудно износване.НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ,всичко това ти го казвам от личен опит и много четене(и питане).............. и запомни,не КОП а правилното оразмеряване ще те топли
  22. ето ти и сбита информация от препатил.за да си сигурен,че ще те топли -смятай 80вата на куб.м. имам дайкин и елит и повярвай ми-никога повече не бих си купил БОКЛУК.по-добре вземи на лизинг или пари на заем,но си купи качествена машина.в момента за 1150лв.,можеш да си купиш този http://v-clima.com/prod.php?id=klimatici_daikin_ftyn_ryn35gx аз съм с него и наистина е икономичен и топли.японските(втора употреба)са по-добри,но все пак риска със стара машина е по-голям.изясни си ........ 1.за какво ти трябва машината 2.до колко пари си склонен да дадеш 3.но не по важност кажи точните размери и тип на имота
  23. чети тука......... http://forum.setcom.bg/index.php/board,60.0.html
  24. колата е вече моя,в перфектно състояние.вярно,че не бегачка,но и аз не съм на 20 години.преди нея огледахме още 2-3 и останах с впечатление,че повечето хора са пълни писюри.тъй като съм почти лаик,със сигурност ще ви задавам въпроси,така че предварително ме извинете,ако някои от тях са дори смешни.
  25. благодаря на отзовалите се,точно за 30 мин. направих сделка за б4 101к.с. ,климатроник,ел.пакет ,газово в идеален вид-2800лв.
×
×
  • Create New...