Jump to content

snk1

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от snk1

  1. snk1

    235/45/18 на 4F

    Според мен е супер
  2. snk1

    Виене от гуми

    Зимните ми са Пирели и към 80-90 имам виене като от лагер.
  3. snk1

    Смяна с allroad брони

    Ма то не са само брони.
  4. 2.7 tdi на предно с ръчка и без корекция върви добре.С пипане ще е доста нервна.
  5. Да ти честита ! Все така да те радва.
  6. Абе като всичко е наред що ровиш?
  7. ТАз колега съм вкарал и сигнал за картина и мога да гледам филми от двд
  8. snk1

    Акумулатор за 3.0 TDI

    Моя изкара 11 години и ако я карам всеки ден нямаше проблеми.На акумулатора има дата на производство.
  9. От тук може.http://bgcaraudio.com/prodykti_video-interfeisi_prodykt-1061.html На мен ми го донесоха от Полша.
  10. Колега vns media модул за камера и си готов.Аз така постъпих.
  11. Ти ще излети бре . Какви са тия 250 аз не знам но свети Петър явно ти е роднина. Нека малко по сериозно да се отнесем по темата. Колегата защо не прочете по сериозно преди да купиш колата. 3.0 тди автомат куатро не е за икономично каране а за комфорт и хора които могат да си го позволят. Успех и ако при диагностика при специалист всичко е точно-свиквай.
  12. Карам а6 4ф 2.7 тди предно ръчка от 5 години. До сега миналата година сменях тампони на носачите . Да чукам на дърво нито вериги нито дюзи . ДПФ си е наред . Колата е 2006 година и миналата смених акумулатора. Когато я купих имаше 6 месеца гаранция и ми смениха едното моторче на вихровите клапи , че ми светкаше чека от време на време. За 5 години е това . За разхода съм повече от доволен. Карам я нормално . Мога да пожелая да имаш моят успех. Много искам да я сменя с по новата а6 но се претиснявам да не попадна на лош екземпляр и да си разваля доброто мнение.
  13. snk1

    Сваляне на копчета?

    Не е проблем в покритието и сглобката а в колите които купуваме. На 13 години и минимум 500000 км пак добре са издържали. Да не говорим за лютата експлоатация. Тук в автомивките ги третират с всякакви химии за да блести и след това резултата е налице.
  14. По тези безкрайни модули с консумация mA за какви преобразуватели говорим колега. В усилвателя да съгласен съм. Да не говорим в техники проектира ни 2003 примерно. Но няма никакво значение. Аз не разбрах автора на темата дали реши проблема?
  15. При стабилизиране на напрежения до 12 волта не търсете импулси. Просто има стабилизатори на напрежение които работят по различен начин с опорно напрежения. Ако при утечка всичко по колата е заспало променлива съставка е ненормално да има.
  16. При измерване на неработеща кола и изправен уред променлива съставка няма от къде да дойде и мерено на променливо напрежение уреда показва нула .Премери една батерия и ще се увериш . Ако мултицета е повреден може при теб да е така.
  17. Щом за 24 часа ви пада акумулатора откажете го за 48 и пак пробвайте . Според мен ще си отговорите дали проблема е в колата или акумулатора. Аз залагам на утечка от незаспал модул.
  18. Преди време си слагах видеоинтерфейс.След монтажа като не я карам 10 дена и хоп 10 процента. Мерих консумацията точно 80 mA. Махнах видеоинтерфейса пак никакъв проблем и 30 дена да не я карам. Даже купувах и нов акумулатор . Така,че ако всичко е наред консумацията е много малка.
  19. При 80 не повече от седмица без палене.
  20. При мен е 10 mA и един месец в студа може да не я карам и пак е 100 процента. Ако е слагган допълнителен модул проблема е там. От опит . Ако всичко е как то трябва консумацията е нищожна и не е проблем колата да седи дълго без да се кара.
×
×
  • Create New...