Jump to content

hohomot

Members
  • Мнения

    117
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi b4 quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1462 профилни разглеждания
  • more

hohomot's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Смени акумулатора и ще се оправи. Когато падне под 12V, почва да дава аларма в ABS модула.
  2. Здравей, От една година карам Uniroyal RainSport 2 205/55 ZR16 ,след 8000 км изглежда като нова. След дъждовното лято мога да кажа,че е перфектна на дъжд.
  3. hohomot

    Монтиране на печка

    Хвърли едно око на този сайт http://rheamp.bg/avtonomni-otopliteli.php http://rheamp.bg/uprav.elemnti.php
  4. hohomot

    Монтиране на печка

    Здравей, Печки има много ама това което включва комлекта е описан по долу: Тази обява е от шкода форума: "Продавам 2бр webasto termo top C- 12V 5000W diesel и benzin водни отоплители(печки ) за автомобил или бус .Профилактирани и ревизирани на 100% работоспособност.Печките са пълни комплекти: 1-печка//2-водна помпа//3-горивна помпа//4-програматор//5-ауспух//канал с реле да пуска и винтилатора в купето за да го затопли и да размръзи прозорците.Цена на комплект=600лв.Имат и опция за пускане с : GSM и SMS известяване или дистанционно (до100м),но това се заплаща допълнително.Печките се намират във Видин,за други градове изпращам с опция преглед и тест на място при куриера.За връзка ЛС или тел.0988805511" Тези които си намерил са само печки без другото оборудване което е нужно да тръгне да работи.
  5. Бях в командировка и не остана време. Ще се опитам следващата седмица,да я закарам на оглед.
  6. Цитиране на предходен пост! Така описаното отговаря с пълна точност на колата. Както се казва с оригинален вид Да видим утре има ли още живот в матора. И как е задвижването отдолу. Че бая са се постарали с миенето на колата в авто-салона
  7. Тази ходих да я гледам и утре смятам да я карам на мастор да си каже мението. На пръв поглед добре изглежда,като махнеш че калника е леко драснат и бронята. Който може да разгаде Вин кода ще е добре:
  8. Тъй, За пример служебната кола коята карам е skoda roomster 1.6D 89hp,да ти кажа честно върви много повече от цитираното от мен ауди което е 164hp. Една кола се движи от двигател и когато двигателя е дроб сам си прави сметката.Колкото и да е добре визуално. Както писах бях по работа в София,иначе да бъхтих 500км от Варна,добре че не тръгнах специално за огледа. Относно това с диагностиката,изтриха се грешките и пак се появиха след това. Да ти кажа със тези забележки няма да пусна кола за такива пари,защото ще гледате как и тази кола ще се продава поне една година. Това какво продават по авто къщите е горе долу ясно,че не са уред много неща.Но там както се знае коментар на цената винаги се прави и то достатъчно голям. Всеки си има виждания,какво и как да си купи.
  9. Следователно поредния дарак стоящ под слънцето,чакащ някой да се излъже. Миналия понеделник бях по работа в София,разбрах с един играч да видя неговата кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11368894326792184&slink=77hkja Обаче се оказа,че не е това за което е обявена колата: влизаш в колата и ко да видиш-няма радио/сд,една голяма дупка в централната конзола-пълна гавра;тръгваш да палиш-няма акумулатор,обяснение-дето стояла в гаража и не се карала,за това бил паднал;държеше висока температура-около 100 С;бавна ускорение-замисля се когато и дадеш ряз,да тръгне ли,да пръдне ли и тя незнае какво да прави;теч на масла около задния диф,под мотора лявата страна пак беше омаслено но не се разбра от къде капи.След диагностика на Двг- бедни смеси,грешки в двете сонди,някакви странни показания в тоците, и те такива работи. И тоз ми вика колата била супер,коментар по цената смешен 200лв. надолу за това състояние. Общо казано дори и тези коли от тези години които вървят към 5к не е гаранция че са изрядни.
  10. Здравейте, Някой ходил ли е да гледа въпросната кола на място http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11394623477799684&slink=76zlof Нещото което се набива на очи,некадърно написаното описание на колата. Слагат ти сервизна книжна на италиански и ти пишат ,че е внос от Швейцария.Пълна глупост. Та както и да е,ако някой е ходил на оглед,моля да сподели.
  11. Не ме радват такива моднати,боднати с някакви други части препаснати коли. Иначе мерси
  12. Цитиране на предходен пост! Жената ще се зарадва,щото и тя ще кара,ама не бих се качил да карам аз Вчера един приятел ме навиваше да ходим да видим едно Б6 само дето е от типа душегуб 163 кс . Историята: бил правил бартер и му била излязла на 5к но понеже бил на зор и му трябвали парите некви такива,не прояви желание да я за закараме до Варна да я види един мастор дето си ходя при него. На пръв поглед добре изглежда,запали от раз карах ме я абе уж добре,ама като се сета какви драми стават с тези мотори и ми става лошо. Ето я обявата http://www.cars.bg/c654974 Да споделя ако някой има мерака да я гледа въпросната кола.А пък аз си оставам с размислите дали да си блъна главата или да почакам още.
  13. Цитиране на предходен пост! Гледах я,даже и звънях но сякаш всички които продават коли са се наговорили да приказват едно и също Но трябва оглед на място,да видим как ще се завъртят нещата около работата за да мога да взема 2 дни почивка и да се втурна в голямото гледане
  14. Тази ходих да я гледам преди месец. Внос от италия ако има значение,наистина е малко странно да има куп екстри и да е с манивели на прозорците. От огледа на място за годините си е добре,километража е връщан макар че не си признаха официално Иначе парите са и много според мен. Поздрави и успех в търсенето.
  15. Техник-механик/търговец на индустриална арматура,пневматични елементи и инстурменти и цялостни решения за автоматизацията.Момче за всичко Накратко: Пневматичните елементи и инструменти: Въздухоподготовка, пневматични моториВентили и вентилни острови, задвижвания-пневматични цилиндриЛогически елементи, шлаухи и фитингиПневматични инструментиИндустриална арматура: Специализирана керамична арматура и PVC, PP, PVDFСферични кранове, бътерфлай клапи, шибърни вентили,pinch вентилиПредпазни клапани, обратни клапани, компенсатори
×
×
  • Create New...