petrishki

Members
 • Content Count

  3,050
 • Joined

 • Last visited

About petrishki

 • Rank
  User
 • Birthday 04/15/1988

Друго

 • Kaра
  vRS 2.0 TSI

Персонална информация

 • Location
  София
 • Interests
  Happiness

Recent Profile Visitors

2,684 profile views
 1. Аз за 3 години налях 6к-7к лв в тая кола. Взех я за 7.400 и накрая я продадох за 8.000, добре поне че има търсене.. Аа и оригинални 18-ки продадох за 700лв, че возията беше на талига. Някви маркучи за антифриз ми се пукнаха на магистралата, репатрирах се. Рейката ми протече. Съединител с маховик. Тампони на мотор. Отваряне на главата щото губеше антифриз. Радиаторче на парното. Сума ти неща. Явно съм направил лош избор при покупката, не знам. Или не ми е била по джоба. За кола на предно е ОК мотора, за седан с куатро и екстри малее. За комби с хора и багаж, съвсем. Пак казвам, в б7 може да е различно, но тука се търси две поколения по-стар, което според мен е безумна покупка.
 2. Тампони на мотора. Също окачването, конкретно носачите. Случи ми се да търся предна с-лайн броня за Б7 преди няколко месеца. Цените почват от 600-700лв, втора употреба де, не нови...
 3. Моята беше от по-тъпите - AVJ мотор, 150кс, 5ст кутия, която е и къса на всичкото отгоре. От там насетне, съединителя е най-неприятния, с който някога съм карал в автомобил. Тунинги не съм правил, дори чип. Газ имах - брц. Гореше ми 13л със 160км/ч на магистралата, в града пак толкова. Ако трябва да го караш тоя кенеф на бензин си е баш премиум усещане. Парите за ремонти са като на вРС-а, дори има и по-скъпи неща, така че това с евтиното.... не е баш евтино. Айде, за премиум е ОК, ама то няма нищо премиум в тая кола... BFB сигурно е една идея по-добре, ама човека с 3к евра е далече от запазен такъв. Б5 да си купиш през 2020 е безсмислено. В Б6 няма какво да се кара освен 4.2 бензин. Б7 е къде къде по-добре от към мотори. Варианта с ексеото е доста разумен, ако ше се извадят повече пари и се кара на предно.
 4. А4 с 1.8т може, евентуално, да се чувства пъргава само на предно 😂 С 800лв тунинг се правел. Я дайте линк да видим тая голяма турбина за 300лв ли, колко беше... Ако избора е между 2.8 и 1.8т, ясно е че тръца печели, но аз като бивш собственик на 1.8т не бих си го причинил повече.
 5. Щото е силен само по форумите. 5 години пише против тръца, сега си купил 🤣
 6. За 20к лв продължавай да гледаш б8, щото с 4г ще е греда
 7. Влизайки в Кентавър, ако ти кажат добър ден, трябва да погледнеш слънцето дали свети...
 8. Човека го е страх да си вземе автомат, ама се е зачудил на премиумче от 2017-та година паххахахха. Това ще е голям автогол, то единия фар струва колкото ремонта на кутията е.
 9. За коя кутия има гаранция тогава?
 10. Поради каква причина да има разлика между дизела и бензина?
 11. Всеки модерен мотор с принудително пълнене, в който се вложат едни пари, почва да върви. При точно тоя вагов мАтор, пътя е утъпкан, а вложенията не са толкова много. Добавяш лекото купе на предно и доускоренията стават брутални. Колите с 4х4 - голф Р, С3, Леон, дават страшни времена 0-100.
 12. На кратко, ремап-а е като всяко друго добавяне на софтуер, към вече сглобен хардуер. След инсталацията трябва да се проследи дали всичко работи както би следвало. Това включва логове, каране, логове, пак каране. Проследяване как се държи колата при различни горива. Рево предлагат различни карти, спрямо предпочитанията на собственника за октаново число на бензина, с който ще се кара колата. При нас бензините са пълен леш и съответно това влия на поведението на колата. Цецо например кара с карта за 97, а сипва 100 октана... И така, не е толкова просто, колкото шпека мисли