Jump to content

Muhito23

Members
  • Мнения

    94
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Muhito23

  1. Здравейте, Търся да закупя бобина за А4 Б5 1.8 бензин, с код на мотора ADR, производство 1996 г.
  2. И аз мисля да действам в тази последователност като първо сваля дюзите за да се рециклират. При повреда на биелен лагер получава ли се тази миризма на нафта отзад на ауспусите? Изобщо какви са симптомите за разбити биели освен тракането? Като имам някакво развитие ще споделя в темата. Благодаря Ви за мненията до момента.
  3. Да, точно този звук ме притеснява, който е фонов на цъкането.
  4. Здравейте, Днес се появи странно тракане при загрял мотор и подаване на газ. Малко пред история - трудно запали от втория или третия опит и силна миризма на нафта отзад на ауспусите. Имам ДПФ и предполагам, че за това няма пушеци. Моторът леко се тресе и оборотите на празен ход слабо играят. Вчера за момент ми присветна лампата за маслото и изчезна. Нямам записани грешки освен тази за ляв хидравличен тампон на мотора. Прилагам едно файлче с звука който се чува при подаване на газ. Някой да е имал подобен проблем? Всякакви мнения биха ми били от полза, за което Ви благодаря предварително! 1631467489629258.m4a
  5. Здравей, може ли цена за комплект носачи за A6 4F 3.0 TDI 171kW WAUZZZ4F27N059352?

  6. Здравейте, Предстои ми смяна на левия тампон на мотора, мога ли да получа цена за оригинален такъв? Автомобила е Ауди А6 3.0 TDI, 233 к.с Код на мотора ASB Номер на рама WAUZZZ4F27N059352 Благодаря Ви предварително!
  7. Тел.: 0886152599 Живко Иванов адрес за доставка: гр. Бургас, к-с Славейков, офис Спиди (до Била, бл. 113) или офис еконт Дебелянов (бл. 145)
  8. Здравей, налични ли са още тези части: 1. Температурен датчик на двигателя ADR 125 к.с. на Hella, купен само за проба, грешка на майстора, 4 пина - 25 лв. 2. Оригинални дюзи с ОЕМ:058133551А за ADR 125 к.с., почистени на ултра-звукова вана - 15 лв./бр.
  9. И аз съм с такъв биксенон без завиване наляво/надясно. Имаш предвид тези болтове на на рефлектора на ксенона (червената стрелка) или тези на самата пластмаса която държи моторчето (бялата стрелка).
  10. Здравейте, Малко да съживя темата, някой да знае как се сваля моторчето на ксенона това посочено с бялата стрелка. Мисля че се държи на три болта (единия се вижда), за останалите достъпа на пръв поглед е невъзможен. Хванато е за рефлектора на ксенона. Някой сменял ли е тази пущина или ако е вадил рефлектора но без да се разцепва целия фар да сподели как. Всякаква информация и съвети ще са ми в помощ.
  11. Здравей, Търся десен стоп за А4 Б5 1996, комби, имаш ли и на каква цена?
  12. Здравейте, Купувам десен стоп за А4Б5, комби, 1996 г. Търся такъв с бялата лента!
  13. Здравей, Имаш ли лостчето за фаровете на А4 Б5 1.8 125 к.с. 1997 г.? Може и някое счупено, просто ми трябват частите от него. Благодаря ти предварително!
  14. Здравей, Имаш ли стопове (ляв и десен) за А4 Б5 комби 96 година? Ако имаш може ли цена, може и на лични. Благодаря ти предварително!
  15. Здравей, Да ти се намира читав хидравличен обтегач на веригата на разпределителните валове за А4 1.8 125 к.с. двигател ADR? Може ли цена? Благодаря предварително!
  16. Здравейте, Бих искал да си поръчам пълен комплект носачи за А4 Б5 1.8 ADR 1996 год. Адрес за доставка: Офис еконт: 8006 Бургас Дебелянов-Славейков ж.к. Славейков, бл.130, офис 1 Живко Иванов 0886152599
  17. Здравейте колеги, Проблема ми е следния: Понякога се случва колата (А4 1.8 ADR 96год.) да не иска да изгазсне след завъртане и вадене на ключа. Таблото и радиото изгасват, но колата не. Нямам аларма, акумулатора е нов и колата си зарежда нормално. Ориентирам се към клеморед, но дали съм на прав път? Някой имал ли е подобен проблем? Благодаря Ви предварително!
  18. Проверих че цената им като нови е около 60лв. едното ! Така че мога да ги продам за 60лв. и двете (ляво и дясно) , съответно цената за едното - 30лв. Огледалата са електрически с подгряване !
  19. Здравейте приятели, Много добър приятел трябва да се раздели с колата си, тъй като я запалиха и напълно е изгорял двигателния отсек. Прилагам и няколко снимки за обща представа, ако някой има интерес към нещо, нека пише тук в темата или на тел: 0888699298 - Киро Цени по договаряне!
  20. Здравейте, Проблема ми е следният (всъщност незнам дали е проблем затова се допитвам до Вас): Когато дам на контакт, откъм въздушния филтър се чува някъкво постоянно жужене, това е признак че нещо си заминава или е нормален този звук при даване на контакт? Колата е А4 1.8 с код на мотора АДР. Благодаря на всички предварително!
  21. Колега, няма какво да се чудиш кой лагер е менте и кой не е! Това е твоя човек KOKO 100 C4 от форума който ще те снабди с качествени части на добри цени! Препоръчвам ти го, няма грешка при него!
  22. Добро утро на всички! Рещих и аз да си преправя чоруса да работи с усб. Купих си модула посочен в "първата тема" и той работи добре, само че вади звук само от слушалките т.е. модула си работи. Може те ли да ми кажете дали правилно съм го свързал към чоруса ? Изкарах механиката тъй като не работи и от примера на колегата Vancho85 (#175) следвах неговите стъпки понеже чоруса е същия като моя. "1 стапка като е написано от колегите сваляте касетофона слагате кабелче и тн. 2 и ново свалиате механиката от 4 винтчета и откачате червената букса 3 сега отрязвате кабелите от механиката , използват се само сивия и лилавя , червен и кафяв. 4 вразвате сивия и лилавиа на късо 5 червен и кафяв запоявате на най-обикновен пракасвач (втора снимка) с него лажете че има касета в касетофона и превключвате на радио или на мп3 и тн. на снимката сам запоил и лилавия и сивиа те са дали на диспаиа да пише тапе или радиото , но за сайеление на един бутон не се получава за това се вразват на касо за да показва радио станцията 6 готови сме сега затваряме и се кафим " Е да ама не! На дисплея си пише tape но нищо не изкарвам! Прилагам снимка на модела чорус и къде съм запоил каналите. Червен и зелен са съответно ляв и десен, черният е маса. Забелязох че на колегата Vancho85 (#175) на дънната платка под механизма за касетата има една допълнитлена малка платка, която лисва при мен. Там където съм запоил каналите има напрежение 5,96V това нормално ли е? Можете ли да ми дадете някакви насоки къде да търся проблема и дали правилно съм свързал каналите? Може ли да се подкара това чуде без механиката или не? Благодаря за отговорите предварително!
×
×
  • Create New...