Jump to content

marian6064

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A4-Б6-3.0бензин

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

1405 профилни разглеждания

marian6064's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Оказа се,че е трябвало около 50мл хидравлична течност и всичко се реши.Благодаря ви все пак.
  2. Благодаря колега за съвета,ще го направя това, което ме съветваш и ще пиша допълнително.
  3. Оказва се че като работи повече време колата през деня и виенето изчезва,явно когато загрее добре,маслото се разбутва.
  4. Става въпрос за Ауди А4 Б6-3.0бензин.Имам проблем с хидравликата.Вие силно.Маслото е сменено скоро но проблемът продължава.Моля за съвети и напътствия.Благодаря предварително.
  5. Благодаря ти колега, свещите са двуполюсни,каквито ги дават по каталог.
  6. Здравейте колеги,става въпрос за ауди Б6-3.0 бензин с газова уредба.Имам проблем с вървенето на газ от няколко дена.На бензин е перфектна.Ходих на майстор който слага газовата уредба за да я види.След направената щатна от него диагностика ми каза да си сменя свещите и бобината на втория цилиндър.Смених свещите и бобината и проблемът отмина но за кратко.След 1-2 дена каране проблемът се появи отново само на газ пак.Започна да прекъсва и да не върви добре.Пресветка и чек лампата.Ако може някой да сподели подобен проблем или да даде съвет какво може да е и къде да търся причината.Благодаря предварително.
  7. Тази сутрин ми го направи за първи път.Досега съм нямал проблем
  8. Благодаря колега за отговора
  9. Здравейте колеги,тази сутрин имах проблем с колата.Става въпрос за ауди А4-Б6-3.0бензин.Като я запалих започна да да прекъсва и да работи като на по-малко цилиндри или поне така мисля.Предният ден я карах до последно и нямаше проблеми никакви.Колата е с газов инжекцион на 5 месеца и не знам дали това има някакво значение.Моля за съвети и напътствия какво може да е ...Благодаря предварително
  10. Благодаря колега това ми каза и майсторът където ходих да я видят
  11. Колеги сутринта като запалих колата реших да вдигна щеката да проверя дали е омаслена нагоре и се оказа че не е.Какъв може да е проблемът.Не ми светят никакви лампи по таблото.Омаслението да не би да става при вдигане на по-високи обороти.Двигателят е 3.0бензин на Б6.Скоро ми чистиха цедката на помпата и се оказа че е пълна с боклуци.Налягане съм имал при замерване на двигателя.Моля за съвети
  12. След като ми загрее маслото ми се чува че като лек шум на повдигачи. Възможно ли е да е от маслото.Карам го с 10/40
  13. Благодаря колега,закарах я вчера в сервиз но нямам още отговор от там По принцип маслото и е 10/40
  14. Здравейте колеги,имам проблем с качването на маслото в двигателя.Премигва ми лампата на маслото.Двигателят е 3.0бензин-2002г.Може ли малко инфо.Има ли вероятност двигателят да няма компресия а пък да си пали добре и да ускорява добре.Каква може да е причината.Благодаря Ви предварително за всеки един отговор на проблема ми.
×
×
  • Create New...