Jump to content

Badass midget

Members
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    на хормони за растеж

Контакти

  • Website URL
    http://chzupnextinsports.files.wordpress.com/2009/11/sports-pictures-midget-wrestling-apple-assassins2.jpg
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Лапландия

Badass midget's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Глупи спести си пошлите анализи, дай по темата. Дърт, дърт колко да съм дърт? Със сигурност съм по-млад от теб, дет си нема толко неаекватен и превъзбуден чичак.
  2. Кхкхкхкхкхкхкх, ма ти даде баси сравнението. На неква по-малка платформа не го ли монтират, че да го сравниш с А6? Сравнявай с Е34, ма викаш става тъпо................ Кат ти разправяме, че си неадекватен лешпер ше ни слушаш.
  3. Човек дет кара курник, който за нема 2 години му се ломи всеки важен агрегат, който също така е нема толко пошъл и жалък от към динамика, говори за излъгани очаквания.
  4. Е кво ве, бНв-то е най-бързо. Тва са фактите.
  5. Чей че се обърках, пак пишеш като ромче второкласник, кое прави точка 95% от форумните коли, твоя отпадък или бензиновата тройка? Щот ако го твърдиш за твоята, пак ще тряя мноо ти се смееме, пак да те викаме да се доказваш, ти пак да се насираш и да ти изскачат некви неотложни ангажименти. За второто немам наблюдения, ма така на бърз прочит поне 10 коли се сещам от форума, дет на бензиновото, ще тряя му връчват бинокъл. Е тва де, яката мания, дет ходи, колко 20 годишна атмосферка.
  6. Шшшшшш тук замириса на хормони и чесън, show me the moneyyyyyyyy.
  7. Колега, предлагам вариант 3 - спираш да наливаш, каквото и да било масло, наличното рано или късно изтича и спират всякакви течове.
  8. Дължината отива напред, разстоянието между мотора и торпедната стена, при 4 и 5 цилиндровите мотори е еднакво. Така че е все тая.
  9. Не е нужно да паднеш от 6-тия етаж, за да знаеш, че ще се пречукаш, ако го направиш. Съгласен ли си? А и ти не моом вденем от къв зор пишеш в такива тема, като си 4х4? Аз имам лек и скромен опит зимата по Витоша, надам се шсе съгласиш, та от некви скромни наблюдения, от 3 препречили пътя коли, 2 са били винаги със задно, я бНв, я Мерцедес, я некой изтръпнал дърт Форд.
  10. Алеле тук почнахте в петъчен стил, още във вторник. Е36 и проходимост в сняг.
  11. ЙовчЪ, пак мразиш да четеш, а още повече да мислиш. Тая кола ще е състезателна ве, няма да се движи по public roads. Кво пак пърдиш през ушите?
×
×
  • Create New...