Jump to content

Goshku

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW Golf mk1

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Goshku's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. външни стопове цена и състояние? Снимки?
  2. Здрави външни стоповр?
  3. Задни външни стопове състояние и цена, три броя бутони за ел стъклата и големия заедно с буксите цена.
  4. Задни външни стопове състояние и цена
  5. Тя на бензин работи и върви, но не както трябва, иска да я накарам да пали поне студена, колата се кара главно на газ, така че бензин в крайна нужда.Искам да я направя да пали на бензин защото когато ми свърши газта и евентуаллно трябва да запаля на бензин няма да мога и ще остана на пътя.
  6. този които пусна дюзата ?
  7. Проблема с климатроника е оправен гори бушон за централното, а тои е свързан и с паметта на климатроника, имам накъсани кабели в една от вратите и от там идва този проблем. На празен ход като изключа стъпковия мотор се понася защото не ми гасне,нов проблем, немога да я запаля на бензин студена ни топла, пусковата дюза да е проблемна ? Цитиране на предходно мнение!
  8. Колега предпочитам да ми помогнеш в решаването на проблема, а не да ми казваш нещо което вече знам.
  9. Здравейте, имам няколко проблема който немога да реша сам. 1-вият е следния : климатроника ми прави номера, тоест като запаля колата и започва да духа на максимална скорост, настроен на 22 градуса и с пуснат климатик, настроивам го на желаната температура от мене и след като загася колата и пак я запаля примерно след 10 мин пак е на 22 градуса и е с включен климатик, можете ли да ме насочите къде да търся проблема. 2-рия проблем : оборотите на празен ход са много ниски с включен стъпков мотор и за това съм го изключил от буксата, като го закача някои път гасне друг път не гасне, колата има газово с БРЦ изпарител, на бензин много трудно пали сутрин, помпата работи, горивен филтър не съм сменял. Някакви насоки можете ли да ми дадето от къде да търся проблема.
×
×
  • Create New...