Jump to content

tenev

Members
  • Мнения

    354
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от tenev

  1. Що да няма, 'найш как вървят тия дизели Особено дизелите от оная славна тема направо си бяха за F1...
  2. tenev

    Термостат

    Ами замери в действителност на колко включва перката. След като датчика и термостата са сменени, най-вероятно уредът на таблото не отчита правилно.
  3. Колега, все тая кое от двете масла ще сложиш - важното е да го вземеш от място, за което си сигурен, че не продава ментета! Ето една тема за масла Ето още една
  4. Не си играй с лепило да не стане като аквариум купето или пък да те остави някъде на пътя! И моята тръбичка се счупи, но поне беше лято и карах с тръбичка към два месеца докато сменя радиаторчето. Успех!
  5. SpeedyMan, кажи сега за маслата дето трябва да се слагат на тия коли... П.С. Шегувам се, ей, да не се засегнеш - оценявам труда ти за маслата!
  6. За голямо мое съжаление дъното беше заминало...
  7. Ромретрол, Еко Елда, Лукойл - това е моята класация. От ОМВ бензина нещо мноо бързо свършва и спрях да зареждам там!
  8. Да си беше взел Michelin Alpin A3 от Дианата по 135 лева заедно с монтажа...
  9. tenev

    много яко

    Доста грозно, особено отпред...
  10. Така - при голо дъно с процесор и памет няма никой...
  11. Пробвах с друго захранване - same shit. Иначе диодите на дъното светят зелено и вентилаторите работят. Диодите на кутията не бачкат. Паметта и процесора ги вадих и слагах - ок са; буксите бяха първото нещо, което проверих, не ще и не ще да пропищи да е.. и гадта!
  12. Не съм, работеше си без никакви признаци, че ще се скапе. Цялата работа стана след преместване на друго място, като стоя 2 дена преди да го пусна. Май ще се купува ново дъно
  13. Дъното наистина е НФ3, моделът e Asus K8N. Не дава никакви признаци на живот, т.е. не издава каквито и да е звуци, в тази връзка не знам и как ще разбера каква грешка дава, щото то нищо не дава А да - преди месец-два му изгоря вградената мрежова карта, не знам дали има връзка. Ресетвах БИОС с джъмперите, но не помогна
  14. SpeedyMan, да дам на късо клемите от леглото на батерийката ли? Захранването трябва ли да е включено при операцията и какво ще постигна по този начин?
  15. Хм, за нея не съм се сетил. То хубаво батерийката, но защо с едното захранване СД-то се отваря, а с другото не?
  16. Наскоро щайгата в нас отказа да запали - ама няма никой, лампите отпред не светят, дъното не писука въобще, СД-то не се отваря, работата complete sorrow, само всички вентилатори въртят. Подозренията веднага паднаха върху захранването и то най-вече, щото СД-то не се отваря. Да, ама не - вчера тествах с друго 100% работещо захранване и пак същата история, само че тоя път СД-то се отваря вече. Според вас възможно ли е да са гръмнали 12 волта на захранването и оттам дъното (ползвам UPS)?
  17. Кви са тия части от италиански кошници заедно с R8...
  18. Ето тук има точна схема как се сваля таблото
  19. АВТОСТЪКЛА ВЪЗСТАНОВЯВА! ASG-Bulgaria, Ltd. ВЪЗСТАНОВЯВА АВТОСТЪКЛА като работи изключително по стандарт и технология на GlasWeld Systems, USA тел. 962 4833, 0898 586363 София, Дианабад, ул. Тинтява № 100 GlasWeld, USA 02/963 4833; 0898586363 Не съм използвал услугите им, но на едно-две места прочетох, че си вършат добре работата. Успех!
  20. Аз ползвам Canon iP4200 от около две години и нямам никакви оплаквания! Винаги работи, оригиналните консумативи са по 20-на лева, фото хартия на Canon (everyday use) e 16 лева за 100 броя. Не съм ходил във фото последните години!
  21. Off Deliveryman, ти направо го уби с тоя линк и картинка
  22. Датчикът или таблото
  23. tenev

    Срам - не срам - питам

    Не съвпадат, щото в различните държави има и различни ограничения
×
×
  • Create New...