Jump to content

pacho_d

Members
  • Мнения

    244
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно pacho_d

  • Рожден ден 17.05.1981

Друго

  • Kaра
    Tiguan !!!

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

pacho_d's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Честито СКАЙ . Машнката е супер и със здраве да си я ползваш . Имай в предвид , че все е едно си си купил Синтия но на половин цена . Хсмалл е по нова генерация и има опити - доза . Тя се самонастройва сама ... ама е дълго за обяснение . С една дума машинката е 6 .
  2. Не , Комон райл е . А ти виждам , че имаш Шаран . Мой приятел с Шаран 2003 година ме светна за маслото . Иначе аз слагам 300 грама на 1 резервоар - 64 литра . И той така прави .
  3. Хсмалл прави по-хубаво кафе ... тя се самоизмива и при включване и при изключване . Другите Саеко това го нямат ...
  4. Аз сипвам 2Т - масло в колата от подписа . - по-тих мотор - по-еластичен - по-малък разход - .... общо взето сипвайте и карайте
  5. И на моето Б3 имаше такъв проблем с леко чукане като на аванс , но се появяваше на пълна газ и по нанагорнище при загрял мотор ... аванс до колкото знам се пробва като включиш на 1-ва и отпуснеш съединителя до тръгване на колата и тя трябва да се движи бавно без газ и без да хълца ... значи ако всичко е 6 е добре центрована . При моята беше ОК , но въпреки това тропаше както писах по-горе. Проблема не разбрах от какво е ...
  6. Здравейте , спрея е на " ABRO " - взех го от един магазин до ПЕТЕРА / магазина за дрехи / . Това е срещу старческия дом на коматевско шосе .
  7. Всичко е от карбуратора.Отиваш до магазин където продават спрей за почистване на карбуратори / поне аз така направих / - сваля се капака на филтъра , колата работи на бензин . С едната ръка подаваш газ механично / нужен е доста форс иначе гасне / а с другата пръскаш с този спрей в горивните камери . Вижда се как тази цялата чернилка изчезва и караш друга кола . Тези по елконите какво мислите , че ще се мотае да разглобява и сглобява цял ден за 20 лв . Поне при мен ефекта беше на 100 % .
  8. Масло и филтър на 10 000 км , все пак се ръся за Кастрол не за Приста , свещи когато се сетя ... !!! А относно газовата вече съм и направил 150 000 км и филтри не съм пипал ... мембрани веднъж.
  9. Bruno , Чакам да ми изпрати книгата и там ще пише , може да е така както казваш ...
  10. Lube , като дадеш на контакт и стрелките отиват до края ( 350 км и 9000 оборота ) и се връщат на 0 ... много е ефектно. Друго което спомена човека е,че колата е тествана на " Voll Brems - пълна спирачка " от 300 до 0. Никакво залитане на колата и е спряла за 100 м.И същия тест е правен върху 100 % мокро но от 200 до 0. Никакво залитане и спирачен път отново 100 м. Електронно не е ограничена и Мах който е вдигал е в Германия 330 км/h , разход на гориво до колкото си спомням на 420-те коня е 14 - 15 л/100 км
  11. Предполагам че ДА. Питах го хиляда неща ама е за това не се сетих...между другото това е тестов автомобил и работата на човека е да го кара до Коледа и след това ще направи доклад пред собственика на Ауди и колата ще бъде смачкана... Също така чакам да ми изпрати и ръководство за R8 което не се продава и го имат само собствениците на тази кола...и ще прочетем там за какво са тези малките спирачки.
  12. Общо взето нищо , но на някой може да му е интересно да го види...
  13. Здравейте момчета , връщам се преди няколко дни от чужбина и имах късмета са се метна на R8 , да го пална и разгледам.Ето ви няколко снимки ...
×
×
  • Create New...