Jump to content

lubakaaaa

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от lubakaaaa

  1. и аз съм за клапите штом и на едно място не духа топло.
  2. И аз миналата седмица оставих 2 мишелинки в мазата заштото едната беше крива но при мен баха задни и бласкаше при скорос 40-50кл.И особено при натоварена кола 4-5 човека бласкането се увеличаваше значително.
  3. lubakaaaa

    Проблемен стартер

    Публикувано Днес, 12:24 Добре де ама платих 70лв. за пълно рециклиране, четки, втулки там незнам си кво още и след 2 месеца няма никой Нещо не ми се връзва ако ще помогне искам да допълня, че сутрин на студено палене въртенето му беше леко накъсано, като при слаб акумулатор, но не е така защото акукулатора е нов и си е ОК ... Според мен за 70лв ти е сменил само четките пак това завлачено вартене според мен е от втулките
  4. хахаха аз говоря за капсоловани да пак тебе които те лъгал че етеи с две отверки надика капака и и долива вода жестоко са те излагали.Не врапчетата ми не знам.
  5. Не опслужваем акомулатор това ще рече капсолован.А и във завода на Варта се произвежда само и единствено Варта и никакви други марки.Варта дори не си дават и технологията.Няма такав акомулатор дето да е Варта ама с други лепенки.Пак и ништо чудно да е издаржал 8г. Напално нормално хората си имат безупречна репотация и то апсолютно заслужена.Пак казвам един акомулатор или е Варта или не е акомулатор.
  6. Аз работя в аколулатор ния завод старт.Гигават се правят при нас и са абсолютни боклуци.Един акомулатор момчета или е ВАРТА или не е акомулатор не деите се залагва цената си заслужава.Моят акомулатор е ВАРТА 5г. го карам веднаш сам го зареждал до сега.
  7. вода или антифриз може да ти е пукнато казанчето на парното.Друго място пласмасата като вдигнеш капака стои над моторчето на парното ако е пукната или не наместена може да пропуска.
  8. ХаХ друг инжекцион трудно щте си намериш заштото номера на инжекциона тряа да е саштия като номера на твоя.Пак това че тряа да се пални филтара с бензин ми е малко странно и аз карам механична инж.и вав моя филтар няма бензин и аз карам на газ.Батка виж си дане е запушена нещто има лазерно почиства на такива инж.
  9. Моята е 80 яйче 1.8/115 на бензин не знам.На гас значи гаста като беше 1лв литара за 10лв минах 115/120км градско.
  10. не е от моторчето от темп.дадчик е сменя се и се оправя гас бензин всичко си е нормално.Пак за това че работи на 3 цилиндара на какви обороти ти работи мотора.Моя каро му сваля оборотите под 950 имам чуството че ще му паднат огледалата.
×
×
  • Create New...