Jump to content

radulan

Members
  • Мнения

    147
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от radulan

  1. Главния редактор на вестник Стършел нямаше как да не се изцепи... Не веднъж съм заявявал, че чета и пиша в нескопосания ви форум за забавление - да ви чета глупавите въпроси и некомпетентни отговори. Така, че ако ме отреже някой, не знам как ще го преживея - ще трябва да се абонирам за някой хумористичен вестник. И да разберете, че съм човек, ще ви светна - "червeна течност" се сипва далеч не само в Мерцедес. Пък то и в Мерцедес се сипва само в някий модели. "Червена течност" "зелена течност" - само такива калмуци като вашата агитка могат да описват толкова "технически" различните масла. То ясно, че хал-хабер нямате от масла, ама поне си трайте да не се излагате.
  2. Тука е на руски, ама предплагам се разбира.
  3. Куренце мамино, сладко. Пък и за суфльорчето дето е писало след теб - явно ти треперят ръцете от старческа деменция или ти тресе много мотора, че не можеш да уцелиш дупката...ами ползвай фуниика. И ако не можете да помогнете в темата ( което е видно), по добре нищо не пишете.
  4. Абе как на загасен двигател...само глупости тука пишете. Слушай Fibrom, палиш мотора и доливаш до max. Маслото - на капачката пише VAG 002000 , но то вече не се предлага. Има нова спецификация, нищели сме го тоя проблем вече. Ама предполагам, че ще долееш първия ментак от първата бензиностанция.
  5. Всъщност по старите са с едно краче и изглеждат точно като в сайтовете който съм дал. Мога и снимка да направя утре на моята кочина. Тези с два пина са на по новите. Ама тя идеята беше друга там - да се види, че на 110оС нищо му няма на мотора и че никви капачки няма да изхвърчат. Разбира се при определени условия - като се загаси мотора циркулацията на антифриз спира, въздушния поток спира и температурата на чарколяците се повишава много. От това бензина в горивопроводите завира, получават се въздушни мехури и това затруднява последващ старт в следващите няколко минути. За това се включва перката, да охлади горивопроводите и дюзите. На KV мотора за целта си има отделна въздушна помпа. И естествено - датчика само подава инфо на реле което включва перката. А за времето - никъде не е казано че е еднакво за различните мотори и години - разликите между к-жетроник и диджифант са сериозни. И никъде не е казано че твоята система работи коректно.
  6. Спокойно деца, седнете ще ви обесня, да разберете какъв човек съм. Ето тука хората са го написали: http://www.audi80.ru/Techinfo/CoolingSystem/ "Термовыключатель вентилятора охлаждения топливных форсунок ("afterrun cooling") Включение 110°C Выключение 103°C Запрограммированный временной интервал 10-12 мин." За скараните с руския ще преведа: "Термоключ, включващ вентилатора за охлаждане на горивните дюзи Включване 110°C Изключване 103°C Времеви интервал 10-12мин." Ако има нещо друго неясно - питайте не се притеснявайте.
  7. Ама верно такъв ръб като тебе няма: загледай се какво си писал в пост #19, в една тема преди няколко години. http://audibg.com/forum/index.php?showtopi...%F0%EA%E0%F2%E0
  8. http://www.maxparts.ru/index.php?page=proi...;art_id=1646735 http://www.ersatzteile-info.de/index.php?s...&art=7.4078 http://www.luja.cz/?id=002499&alld=&F_NR=191919521B http://atm-autoteile.de/product_info.php?i...110C--blau.html http://www.yiparts.com/Part/py/VCSWS Даже и средно-интелигентен чобанин, краварин или шоп може да види на каква температура сработва шалтера.
  9. Ти си човека. Даже преди това можеш да си седнеш на ръката за десет минути: после Джена Джеимсън ще ти се стори като от плът и кръв.
  10. Скъпи Ngoro, за почти четирите години четене на този форум не съм научил почти никаква нава информация - тоава просто е невъзможно. Чета и други форуми, но толкова безмислени въпроси и некомпетентни отговори на друго място няма. Форумът се списва от нискоклалифицирани гаражни майсторчета и младежи който свалили една глава на двайсет годишната си кочина се мислят за механици от Ф1. Да не говорим за обидите и псувните на майка между съфоромците, които могат да се прочетат тук - няма друго място с толкова ниска култура на писане. Интересно ми е като се съберете на сбирките си така ли си говорите - и ако е така, въобще няма да се учудя. Правописът на осем годишно циганче който е често срещан тук също говори за интелекта на хората който пишат тук. Е разбира се има и редки изключения. Ще ме питаш защо за Бога го чета тоя форум. Ами заради такива като теб. За разтуха и развлечение. Не съм абониран за вестник Стършел, та затова като се върна от работа е приятно да седна и да видя какви бисери са написали дебили като теб. Да се посмея и позабавлявам. Макар, че понякога работата въобще не е смешна - направо ми се плаче. Понякога си мисля, че имате психични или алкохолни проблеми. Ще те помоля само едно нещо - всяка вечер като се върнеш в евтината си квартира в Младост 6 от мизерната си работа, унизен от шефа си и утрепан от живота, като започнеш да се наливаш с евтина водка, преди да пребиеш жена си, седни на компа и продължавай да пишеш, и да пишеш...щото иначе ще трябва да се абонирам за вестник Стършел. Благодаря.
  11. Аз още съм с такова и съм много доволен.
  12. Мнението за колегите във форума се обуславя от тяхните мнения тук във форума, а не кой какво можел. Аз какво да направя като пише глупости.
  13. Коя капачка ве селски, ха-ха? Пак тука мнения за вестник Стършел. Добре де, сега ще ти обесня, щото явно наистина не вдяваш от двигатели и автомобили - този датчик мери температурата в коша, а не на антифриза. За антифриза имаш други датчици, ако те интересува къде са, питай, ще ти обесня. Мери температурата в коша, защото като се повиши много, бензина в горивопроводите завира. "да ти е избила капачката" - буха-ха, по тъпо мнение не бях чел скоро. Кое ще и избие - то тва да не е шампанско, ха-ха.
  14. radulan

    Ръчна

    Благодаря, ще пробвам и ще пиша какво е станало.
  15. По горе вече писах, че като си нямате представа, по добре не пишете в темата, че бъркате човека. То и на самия датчик си пише на колко сработва - 110 оС.
  16. Като си начинаещ, иди в сервиз. Добре, че не ти писах да пробваш с трифазен ток, че щеше да ме питаш къде да вържеш трите фази.
  17. Като нямаш идея за какво се говори, не се мешай, че бъркаш човека. На датчика пише на каква температура сработва. Датчика е тип шалтер. Пъхаш го в едно канче с вода, термометър, слагаш го на един котлон и с един оммер му мериш съпротивлението. Може и с крушка и батерия. Като светне лампата гледаш колко са градусите. Проверяваш дали съвпадат с градусите написани на датчика и си правиш сметка дали е изправен.
  18. Ами видно е, че са някакви ментаци. Е, верно ,че имитират формата ама само толкова...ама тя формата и в Кремиковци ще я докарат. А това, че са сини - и пенбяни да са се тая. Цвета е от значение когато имаш каталог с даташиит. Пък и на тази цена...
  19. Евала. В такъв случай един глас за Борбет. Все пак мислил ли си дали няма да изглежда диска смешно малък с тази 17" джанта. Надявам се отзад да не си на барабани.
  20. Пусни му 220 волта, то ще си покаже къде отива.
  21. Не пишеш с какво окачване е колата - ако е с оригиналното ще изглежда като пернишки голф независимо от модела на джантата. Не пишеш и с какви гуми ще ги обуеш тези джанти - ако не са подходящи пак ще е голямя смехория. Джантите (гумите) не трябва да опират никаде по калниците (подкалниците) при никакви условия. Иначе се откажи. Джантите проверил ли си дали са прави, заварявани, боядисвани. Все пак предполагам, че ще ги вземеш от някой кочина от моргата. Щото ако ги купуваш нови темата е за раздел психодиспансер.
  22. Не климатиците, а термометрите тябва да си проверят.
  23. Кои са тея коли дето не се карат на газ. И кои са онея дето се карат на газ. И какво общо има газовото с проблема на човека? Не си махай газовото, ами си смени "майстора".
×
×
  • Create New...