Jump to content

TreKSTeR

Members
  • Мнения

    369
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от TreKSTeR

  1. Възможен е бартер за бензиново ауди Quattro над 150кс. А4 А6! С доплащане от моя или ваша страна.
  2. Благодаря отново! Остана да стигнем до там да огледаме.
  3. @Andy Благодаря,колега за изчерпателния отговор. Като гледам най ми допада 3.0 , както казах не съм фен на тунинг доработките и засилването на двигатели...за това мисля 3.0q ръчка или tiptronic за най-удачния варянт. Не съм и състезател и в повечето случаи карам спокойно,НО е хубаво да се разчита на малко повече мощност. Исках да разбера малко повече за тоя двигател, има ли някакви си негови специфични болежки,които можем да открием при оглед??
  4. Аз мисля,че съм гледал негов клип преди известно време,ако не се лъжа
  5. Махнете го спора за 1.8т няма смисъл...кажете ако имате нещо за 3.0 защото по ме влече от 2.7... Някой може ли да даде г.д реален разход, цена за обслужване? Евентуални ремонти ,които може да изскочат? За какво по специфично да гледам,като отида на място?
  6. Именно. Цитиране на предходно мнение!
  7. Коментираха го колега по-другите теми, чел съм и вашите мнения,мен лично не ме притеснява...никасил микасил всичко се прави...
  8. Четох за никасила,колега до колкото разбрах за него,проблема идвал от сярата в бензина...но имаше и отговори в който се споменава,че небил с никасил...и на газ също не е имало проблеми до сега. Следя във форума, какво се случва.
  9. Именно за това търся голям мАтор, не съм някакъв тунингар да взема да раздувам тръц да върви...Искам прилично вървяща кола,която да ми доставя удоволствие от шофирането. Те и 3.0 и 2.7 не са някакви страшните самолети ама пак са по-добре от AFN...
  10. Дори в немския сайт а6 c5 1.8тq 180к.с са много редки...А 3.0 има 4-5 с добър набор от екстри...Не мисля,че v6 ще е по-зле от 1.8т, като вървеж, устойчивост пък дори и шум в купето,пък ако излезне и някой с ръчни скорости още по-добре.
  11. Ами колега спрял съм се на 2.7т и 3.0, защото ми допадат, като кубатура, мощност и разход.6така вади и доста приличен звук. Вече 4.2 ми идват малко множко конете, не че не ми харесва просто, ще е по на там във времето.
  12. Колега не се шегувам, не искам малък двигател, по-скъпата поддръжка и и евентуални ремонти не ме притесняват. Няма да я засилвам повече,за това искам що годе мощен двигател. Не карам много км на година, имам 2месеца в годината горе долу пътуване всеки ден до столицата, което са ми 110км на ден.
  13. Благодаря колега, 1.8т съм го изключил от сметките,защото не искам напомпана малолитражка,а по сериозен двигател от към коне и кубици.Със сигурност, какъвто и да е двигателя ще се слага газ. Гледам за коли до 200х.км.
  14. Колеги, добър вечер на всички! Имам една дилема, предстои ми пътуване до Австрия и Германия, номера е там, че ще карам колата на един приятел до там и мисля да взема кола от Германия или Австрия с цел лично ползване. Двоумя се между 2.7т quattro и 3.0 quattro, другия въпрос е да е с ръчни скорости или автоматик (tiptronic)? И двата са в A6 c5. Ще съм благодарен на всякакъви мнения от хора, които са притежавали или притежават или просто имат какво да кажат по темата.
  15. Колата вече е с ксенон на къси и дълги, сложих и туба с усилвател. Цената остава същата.
  16. То темата,като я обобщим нищо смислено не излиза ама човека има пара да дава, жив и здрав да е дано намери читав душегуб за 6к ,който да е на 150 000 и да не се троши!
  17. Извинявам се за въпроса , но с какъв бюджет разполага колегата за закопуването и обслужването на въпросния автомобил...да добием известна представа, колко ще е сериозен филма после.
  18. Колеги,продавам си колата, а тя е А4 B5 1.9Tdi 110hp. Колата е закупена от мен Юли месец нов внос от италия. Регистрирана с всички консумативи сменени. Смених и всички маркучи по който минава охлаждаща течност, трипътника от картерната вентилация също е сменен. Отремонтирахме ГНП-то.Сменени са също и 4те свещи и 2носача на предницата,и лявото каре.С добри зимни гуми на 16ки джанти, за справка само те са 1000лв общо,2от джантите имат лека забележка от ожулване, иначе са прави. Продавам колата,защото искам по-малка спортна кола, S3 или ТТ.Имам всички фактури за ремонтите по колата,както има и сервизна книжка от както е в мен. По табло колата е на 131 000,но не мога да твърдя,че са оригинлни, колата е доста запазена.1999година е, и е пълен фейс лифт. Не е пълна с екстри, но е сигурна кола. Има 4ел. Стъкла, ел. Огледала, хидравлика. Тел: 0883 40 60 84 ,ако този не отговаря 0876 40 60 84 този работи постоянно.Благодаря за отделеното време да погледнете обявата. Цената и е 5 500лв, като търпи лек коментар при сериозен копувач и то само на място. Колата я пускам само във форума,защото искам да отиде при човек, който ще я гледа. Поздрави,Виктор.
  19. Аз лично не бих се набил с този кораб, всичките прозорци са със собствено виждане за живота, възможно е да я вкараш в изправност да ти излезе колкото покупката на автомобила та и от горе може би....
  20. Ако не се лъжа колегата TIHOTI продаваше една а4 доста стойностна... Ако не я е продал може да се поинтересуваш за неговата колега, колата беше изключително запазена..
  21. Ако го сравняваш с 125к.с на А4-ката може и да не успееш до Пазарджик ха ха... 125к.с са напълно достатъчни за купето на А3... Ако искаш да върви повече си е вариант да си вземеш 1.8T.
  22. От два дни вече съм с оригинален ксенон от S3 и инсталирах в багажника една 12-ка JBL... Изключително съм доволен от резултата и на двете неща.
×
×
  • Create New...