Jump to content

pmanasiev

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от pmanasiev

  1. Здравей колега,интересува ме на такова тъбло може ли да семени дисплея и каква му е цената в момента. Не знам дали е нужно,но уточнявам колата е А4 1.9ТДИ 98г. Благодаря предварително!
  2. Продавам 2 два вида оригинални алуминиеви джанти за Ауди,междуболтово разстояние 5х112 в добро състояние.Цена: 390лв Договаряне. При интерес, моля пишете ми на ЛС или тел0897932620
  3. колеги,някои ще ми помогнели със съвет за синхронизация при наличие само на един ключ.след смяна на батерия
  4. ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ,СЛЕД СМЯНА НА БАТЕРИЯТА НА МОЯ СГАВАЕМ КЛЮЧ НА А4 98Г,НЕ МИ РАБОТИ ДИСТАНЦИОННОТО. ИЗЧЕТОХ ПОВЕЧЕТО ТЕМИ,НО АЗ ИМАМ САМО ЕДИН КЛЮЧ...КАК МОГА ДА СИ ГО СИНХРОНИЗИРАМ В ТОЗИ СЛУЧЕЙ,ПОНЕЖЕ ЧЕТА,ЧЕ ТРЯБВАТ ДВА КЛЮЧА? МОЯТ Е С ДВА БУТОНА.
  5. Здравейте колеги,интересуваме цената в момента на комплекта носачи каква е? За Ауди А4 1998г, и как мога да си ги поръчам.Благодаря предварително.
  6. ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ,ОТДАВНА НЕ СЪМ СЕ ВКЛЮЧВАЛ И ИСКАМ ДА ЗАПИТАМ НЯМА ЛИ ВЕЧЕ И ВЪВ ВАРНА НЯКОЙ ДА ГИ ОПРАВЯ ТЕЗИ ДИСПЛЕИ?
  7. ЦЕНА:320ЛВ ИЛИ БАРТЕР ЗА 16 ЦОЛА ОРИГИНАЛНИ НА А4. ЦЕНАТА Е БЕЗ ГУМИТЕ.
  8. pmanasiev

    Зимни гуми

    Здрвей колега,както ти писа колегата,зависи колко пари си готов дса дадеш.Аз съм с Мишелин Алпин А4 и съм страшно доволен.Карам ги втора зима. В момента ги има на добра цена в Мотоексперт.
  9. Браво колега златен си. И аз ще го пробвам да го направя...дано да стане
  10. Здравейте колеги,искам да ви питам нещо,мисля да си сменя оригиналния касетофон на моето Ауди А4 Авант. Понеже е по-широко,откъде да си намеря тези пластмасови капачки отстрани на друго стандартно ЦД. Благодаря предварително
  11. Мерси колега,жив и здрав,намерих къде им е магазина във Варна.
  12. Да колега,моето е авант,т.е отзад няма проблем да ги сложа така ли няма да пречат на стъклото? Отпред мога да си купя да монтирам 13см.
  13. Здравейте колеги, искам да запитам може ли да се монтират тонколони с размер 17см на А4, тук във форума прочетох,че оригиналните са с размер 11,5см и се слагали преходници за по-големи,но пишеше специално за 13см.
  14. Искам само да питам,има ли нещо такова,че след смяната трябва да се настройва ключа към имобилаизера и това струвало скъпо.
  15. Здравей колега,тей като съм сравнително нов и не погледнах от кой град си,но мога да ти кажа две три работи за това така наречено пълнене. Пълнят ги с пласмаса,втечнява я и го правят по някакъв си начин.Аз съм от Варна,тук струва от порядъка на 10лв на носач. Аз съм си пълнил на предната кола и нямаше проблем,около година ги карах така и я продадох,до тогава без проблем.Сега имам А4,на което момчето от което го купих каза,че е напълнил два от носачите,който са били разбити.За сега е добре. Успех,надявам се да съм бил полезен.
  16. Здравейте колеги с риск да стана нахален,питам дали е възможно да заменя целия километраж на А4 1.9ТДИ,с друг заради дисплея на борд.компютъра,понеже е заминал.Дали ще стане само да го сменя с ново.(ново имам в предвид,втора употреба).
  17. Здравейте колеги,дисплея ми на А4 е заминал,доколкото се информирах тук от форума се развалял лентовия кабел,който вървял в комплект. Въпроса ми е, някои знае ли във Варна къде мога да си го поправя и какво ще ми струва? Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...