Jump to content

Gal.Stav.

Members
  • Мнения

    662
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Gal.Stav.

  1. почти съм 100% сигурен ,че задните са различни.Гумените уплътнения на седан са по къси от тези на авант.Купих без да съм проверил и после трябваше да ги хвърля.За предните не знам може и да са еднакви.
  2. Добре де ,не прочете ли ,че темите са индивидуални в този подфорум и всеки си пише за неговата кола.Като искаш да представиш твойта, пускаш нова тема "нови седялки в душегуб" и готово.
  3. стъкло за петата врата?
  4. говорим за задна броня,моля кажи кои са разликите?
  5. че каква е разликата между еС и нормална?
  6. трябва ми колонка за задната врата?
  7. Нямам,карам си я само на бензин.А трябва да намеря нещо с което да я сменя.Все още не знам какво да търся нова или втора ръка.
  8. Здравейте,както се вижда от заглавието имам проблем с намирането на бензинова помпа на 2.0,16в.Въпроса е какво да слагам майсторите от сервиза казват ,че имат за 350лв. но не ми дават никаква гаранция,като същото се отнася и за втората употреба.Откъде да се купи читава помпа за този мотор?
  9. Да регистрацията ми е Бг като след 6 месеца ще трябва да я сменя с английска.Единбург ми е много-много далече и ще гледам да я монтирам тук в Бг.
  10. Проверих за УК ,и видях ,че имат BRC i prins.Само дето няма да мога да намеря такива в Добрич,и ще трябва да търся сервизи във Варна.Някой от Варна да даде съвет за добър сервиз който инсталира такива уредби?
  11. За съжаление няма да мога да ползвам никаква гаранция.Ще имам само един месец да карам колата в Бг и ако имам някакви проблеми ще трябва да се оправят в рамките на този месец.След това колата ще се кара извън България.Утре ще напиша какво точно ми предлагат да сложат като компоненти
  12. Здравейте,обмислям да сложа газов инжекцион на 2.2Т .Колата еS6 C4. Опитах да намеря теми за газ. инжекцион на този мотор но не успях да намеря нищо.Интересува ме какъв е подходящ за този двигател,и има ли някакви някакви проблеми евентуално при използването и карането на газ. Предложиха ми "Фобос" за 1100лв и другият вариант италианско газово с полски компютър,като ме убеждават,че вторият бил по-добър.Очаквам вашите мнения и съвети преди да съм оставил колата.
  13. Преди ставаше да се види какво е написал първия и последния с едно хиксче отстрани,при което ако видиш ,че нямаш интерес към темата не я отваряш.Възможно ли е това пак?
  14. свалено е от S4 C4 2.2T,предполагам ,че не става за А6 С4. Мисля ,че имат различна дебелина на кормилния прът.Всъщност не съм сигурен на 100%,трябва да питаш някой който е по в час с тези модели.
  15. Ако мога да ползвам темата,че нещо не мога да намеря кой предлага услуга инсталиране на темпомат.Колата ми е S6 2.2Т и имам пълният комплект и търся човек да го инсталира.
×
×
  • Create New...