Asenko87

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

About Asenko87

 • Rank
  User
 • Birthday 06/05/1987

Друго

 • Kaра
  Audi A3 TDI

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  gr.Liaskovec

Контакти

 • Skype
  arhangela87

Recent Profile Visitors

1,913 profile views
 1. Здравей колега и аз като теб мисля да премина на 2 дин мултимедиа но мисля да си сложа китайската която посочи по нагоре в темата ти.Мисля че това е най добрия вариант с много опции барза и на много добра цена. Но за целта изкам да те посаветвам купи си конзола заводско с 2 дин , скелета отзад е алуминиев и много здрав и служи като радиатор за охлаждане.Не се мачи да си режиш твоята конзола. Успех и аз като завърша моя проект ще кача снимки.
 2. Оправих си машинките темата да се изтрие благодаря за отговорите
 3. Здравейте колеги имам следния проблем спряха да ми работят ел.моторчетата на предноте две врати да поясня колата е с 5 врати.Реших да зема от автоморга ел. моторчета но намарих само от задни врати и си помислих че няма да имат разлики и ще са по малко износени от предните.И същтноста на проблема след монтаж като цъкна копчето да дигне джама той слиза а като цакна да го смакна той го качва .Размених пиновете от бутона бяло-лилаво и бяло-черния и проблема се оправи с посоките но остана проблема с конфорт модула като задържа от ключа да дигне прозорците предните два слизат а задните два се дигат и на отваряне като задържа обратния ефект и въпроса ми е трябва ли да завъртя някой друг кабел за да се оправи комфорт модула или трябва да се обучава.Благодаря ви предварително.
 4. За хорара зблъскващи се с моя проблем зех плюс от пин 9 и минус от пин 6 това е успех на сички
 5. Благодаря но днес си го свързах.
 6. Ето плафона и буксата с 12 пина от кой да зема + и от кой - за плафоните на сенниците?
 7. Колеги зех си сетап от ауди с3 черни плафони ,дръжки и сенници.Колата ми е ауди а3 8л при мен няма плафон на сенника и изкам да знам как да свържа плафоните на сенниците.Моя плафон е големия като на с3 то.Ще съм много благодарен ако някой ми разясни как да свържа плафоните на сенника.
 8. Колеги поради теч на гнп-то беше смъкнато и смени всички о-пръстени и семерина. И поради това беше разбутана центровката искам да попитам през ваг-ком дали са ми добри показанията и трябва ли нещо да променя.И ако трябва как трябва да ги променя за да влезе в стойностите си.Колата е ауди а3 8л 1.9тди 90 коня код на мотора ALH
 9. Колега воден радиатор ми трябва имаш ли?

  1. Asenko87

   Asenko87

   беше спукан и отиде на вторични 

 10. колега резервара отиде с купето на вторичните съжалявам че не мога да ти помогна
 11. Времето е относително както каза и колегата ако сичко вари по план без да се късат шпилки или превърти някой гайка е 5 часа ако стане някой от посочините неща а то винаги става по закона на мърфи там време не се определя но до сега съм смъквал 4 турбини и на сички от тях се късат болчета на лопадките каде ги даржат те са 3 на брой и са голям филм.Винаги 2 от 3 се падат не знам защо но след това става големия филм