Jump to content

Asenko87

Members
  • Мнения

    109
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Asenko87

  • Рожден ден 5.06.1987

Друго

  • Kaра
    Audi A3 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    gr.Liaskovec

Контакти

  • Skype
    arhangela87

Последни посетители

2215 профилни разглеждания

Asenko87's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега и аз като теб мисля да премина на 2 дин мултимедиа но мисля да си сложа китайската която посочи по нагоре в темата ти.Мисля че това е най добрия вариант с много опции барза и на много добра цена. Но за целта изкам да те посаветвам купи си конзола заводско с 2 дин , скелета отзад е алуминиев и много здрав и служи като радиатор за охлаждане.Не се мачи да си режиш твоята конзола. Успех и аз като завърша моя проект ще кача снимки.
  2. Оправих си машинките темата да се изтрие благодаря за отговорите
  3. Здравейте колеги имам следния проблем спряха да ми работят ел.моторчетата на предноте две врати да поясня колата е с 5 врати.Реших да зема от автоморга ел. моторчета но намарих само от задни врати и си помислих че няма да имат разлики и ще са по малко износени от предните.И същтноста на проблема след монтаж като цъкна копчето да дигне джама той слиза а като цакна да го смакна той го качва .Размених пиновете от бутона бяло-лилаво и бяло-черния и проблема се оправи с посоките но остана проблема с конфорт модула като задържа от ключа да дигне прозорците предните два слизат а задните два се дигат и на отваряне като задържа обратния ефект и въпроса ми е трябва ли да завъртя някой друг кабел за да се оправи комфорт модула или трябва да се обучава.Благодаря ви предварително.
  4. Asenko87

    Плафон на сенника

    За хорара зблъскващи се с моя проблем зех плюс от пин 9 и минус от пин 6 това е успех на сички
  5. Asenko87

    Плафон на сенника

    Благодаря но днес си го свързах.
  6. Asenko87

    Плафон на сенника

    Ето плафона и буксата с 12 пина от кой да зема + и от кой - за плафоните на сенниците?
  7. Колеги зех си сетап от ауди с3 черни плафони ,дръжки и сенници.Колата ми е ауди а3 8л при мен няма плафон на сенника и изкам да знам как да свържа плафоните на сенниците.Моя плафон е големия като на с3 то.Ще съм много благодарен ако някой ми разясни как да свържа плафоните на сенника.
  8. Колеги поради теч на гнп-то беше смъкнато и смени всички о-пръстени и семерина. И поради това беше разбутана центровката искам да попитам през ваг-ком дали са ми добри показанията и трябва ли нещо да променя.И ако трябва как трябва да ги променя за да влезе в стойностите си.Колата е ауди а3 8л 1.9тди 90 коня код на мотора ALH
  9. Колега воден радиатор ми трябва имаш ли?

    1. Asenko87

      Asenko87

      беше спукан и отиде на вторични 

  10. колега тавана е продаден и беше без шибидах
  11. колега резервара отиде с купето на вторичните съжалявам че не мога да ти помогна
  12. Asenko87

    Турбо ауди а3

    Времето е относително както каза и колегата ако сичко вари по план без да се късат шпилки или превърти някой гайка е 5 часа ако стане някой от посочините неща а то винаги става по закона на мърфи там време не се определя но до сега съм смъквал 4 турбини и на сички от тях се късат болчета на лопадките каде ги даржат те са 3 на брой и са голям филм.Винаги 2 от 3 се падат не знам защо но след това става големия филм
×
×
  • Create New...