Jump to content

Milen Petrov

Members
  • Мнения

    83
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Milen Petrov

  1. Milen Petrov

    Масло

    Здравей,колега-това дето наричаш графит се нарича МОЛИБДЕН и е една добавка в маслото,която образува защитен филм върху частите на двигателя,а там където има износване се наслоява и дефакто ремонтира/,но нямам предвид за сериозно износване/-аз карам от доста време с такова масло,да ти кажа спрямо цената и качеството което предлага си струва,доколкото знам маслото е внос от Германия и все още няма ментета,още повече това с молибдена,най-много да ти подобри компресията карай небой се!!!!
  2. Колеги търся си престилка под бронята/също и кора/,ча моята си заминава и почва да стой грозно,ако някой има предложения,моля пишете!
  3. http://autopartsbulgaria.com/index.php?pag...rt&Itemid=5 Мисля,че ще е полезен!
  4. Milen Petrov

    Фарове за С4

    И аз съм навит за такива колеги,ама Китай далеко ще поеме ли некой топката да инвестира-100% ще се изкупят всички.
  5. Аз и тази зима ще заложа на Малоя Креста 195/65/15,миналата зима едно закъсване нямам с тях-много съм доволен!!!!
  6. Както си шофирам онзи ден и си бутам парното без да искам натискам бутона за климатроника и установявам,че трагна-гледам външната температура 9 градуса,казвам си ОК нормално е,ама какво стана почна да спира-тръгва,спира-тръгва и останах замислен!!!!!Снежинката долу си свети кво става незнам---НЕКАКВИ ИДЕЙ!!!?????
  7. Има колега-гледах го сега-Ауто Дата-ААТ мотора 1992! Имало некакав датчик дето подавал информация на подгревните свещи-може ли да е от него?Къде си намира той?
  8. Ако някой е имал такъв проблем са помага-сутрин пали трудно,но пали-загрява си колата и после идва проблема угасяш и пробваш пак да запали ама неще на загрят двигател е това неможем да разберем-дайте съвет какво може да е!!!!
  9. Milen Petrov

    Писука маслото

    Има доста изписано по тази тема-от няколко неща може да е -аз минах от там вече -при мене беше от датчика за налягането /намира се горе над масления филтър/един такъв тумбест.Пробвай първо с него,ако ли не става вече страшно-помпа,биелни лагери,основни лагери,лагери на паразитния вал абе дано да е от датчика щото мамата си трака иначе-най добра си замери налягането с външен манометър/има ги по добрите сервизи/,на загрят двигател и тогава пак пиши! Успех !!!!
  10. интересното е ,че температурните стойности си ги показва,отчита и времето от старта на двигателя,но другите показатели ги няма!
  11. Не се получи нещо колега,друга идея !
  12. Колеги абе незнам как се получи ама изведнъж спря да ми отчита всичко!Остана ми само това за времето от запалването на автомобила-него го отчита!На другите им дава само нулеви стойности,а на тва за оставащите километри с горивото в баката ми исписва 2000,кво стана незнам!Ако некой знае моля за помощ,че нащте опасни сервизаджии нещат да го гледат-май не знаят за кво става въпрос!!!
  13. Колеги търся си теглич за 100-цата,ако някой има моля пишете!!!
  14. Колега при мен беше ама абсолютно по същия начин-дори толкова беше и моето липсващо парче-ами в сервиза ми го направиха-извадиха мас.радиатор не са бутали носача!Най добре иди на сервиз да видят!Успех дано се оправиш!!!
  15. Milen Petrov

    Ауди 100 - 2.0 - AAD с чип

    Колега кажи колко парички излезе и за колко време става-щото който е отдалече да знае дали си заслужава да направи,че при нас ги нема такива майстори!
  16. Здравейте колеги-и при мене се получи същото изтече си ей така точно от същото място баш в най големия студ-явно найстина е от студа,но аз минах много тънко-има тук един магазин за гумени уплатнения и семеринги-едно такова уплатнение струваше 0,80 лв.-смених с малко по дебело от предходното за по-добро уплатнение,малко силикон за всеки случай и работата заспа-за сега де минах кам 1000 км и си е добре-явно всички по стари баби имат такъв проблем!Сташно е ако не се усетиш и си в движение с голяма скорост тогава не ми се мисли какво може да стане ако останеш без масло ама дано не се случва на никой!
  17. много на кофти място се оказа,тъкмо от сервиза излязох-трябва да се смакне скоростната кутия малко на долу и той се намира точно в/у нея!А и незнам май ги нема да се продават -трябва от скоростна кутия втора употреба-абе ша стане !
  18. колега на лоста ли е това или на скоростната кутия?
  19. Колеги ако някой знае да помогне,къде се намира пустия му датчик ,че да го сменя-не светят светлините за задна.Крушките са здрави прозванявахме за прекъснат кабел,бушоните и те са здрави-нема гръмнат!Дайте идей !!!
  20. Milen Petrov

    Луфт във волана?

    Така е колега оказва се ,че старото май е по-здраво от новото а и по евтино разбира се/имам предвид С4/,май и на возия сме по-добри-така чувам поне,абе за С5 си треа торба с пари !
  21. Здравейте колеги,при мене се получава пък следното-докато колата не е стигнала 90 градуса,уреда който показва налягянето на маслото не пата под 2 бара-като си загрее пада под 2 бара само когато е на обороти или на ниски обороти-именно тогава при мене светва дисплея с масльонката, но е за кратко мръднат ли оборотите на горе-минава 2 бара и се оправя веднага-и аз незнам в кое да се съмнявам ,датчик или помпа- и защо докато не стигне 90 градуса не ги прави тези магарии!
  22. Milen Petrov

    Запотява стъклата

    Като си срещу него се пада отляво извинявай аз ти писах за като си отвътре !После направи другото!
  23. Milen Petrov

    Запотява стъклата

    Колега моето е 100-ца незнам при теб дали ще е така ,но все пак-вдясно-отваряш капака и махаш пласмасата дето е под чистачките-там ще видиш една кутия,на гърба и се намира тази клапа!Пробвай при вкл. да ти варти само вътре дали ще затвори и после го изключи да провериш колко ще ти отвори-при мене беше едва забележимо и то продалжаваше да си варти въздуха вътре-от което идва потенето-отваряш си я ръчно и проблема се решава-аз съм така поне за сега на пролет ще отида да го поледнат!Успех дано съм ти помогнал !!!
  24. И аз като колегата съм с Малоя Креста-много добра гума убедих се вече след този АД в който сме всички заради непочистени улици,но съвета ми за зимата си вземи 195/65-15-ако си гледал рали шампионати там всички конструктори използват за зимен терен по тясна гума!
  25. Milen Petrov

    A6 след 1998 год.

    Мерси колеги,значи ще си карам 100-цата,като гледам този големия мотор каква подражка има и колко е здрав-мани бегай!
×
×
  • Create New...