Jump to content

dimitrov788

Members
  • Мнения

    1507
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dimitrov788

  1. Това не е 3.0тфси, а чипнато 2.0тфси. Иначе е хубаво.
  2. Този сайт е само за проверка на BMW и Mini.
  3. Моята тройка също стои от 3 месеца без нито един оглед, а е на реални 152к. Но пък е сравнително постна. Така, че не е само до километри. Трябва да е идеалната комбинация от ниска цена, топ оборудване и малко километри.
  4. Катафалки са старите Ц и Е-класи, Хонди Акорд, БМВ-та Е39 и т.н. Б8 комби е по-красиво от седана и няма нищо общо с горепосочените, освен, че ги слагат в една категория. Като това не значи, че Б8 седан не е красива. Естествено, това е мое мнение, но мисля, че и доста от форума са на същото.
  5. dimitrov788

    Обща тема: Audi A4 B8

    Имам следния въпрос: Всяка кола с фаричен ксенон ли има функция дневни светлини с лед-овете, или е обвързано с датчика за светлина(ауто на ключа на фаровете)? Тоест, може ли кола без автоматични фарове да има дневни светлини?
  6. Има си км - "пробег" на всяко приемане. Колата изглежда много добре.
  7. Последната (май 10.3.3 беше) си бачкаше ОК, по спомен. Но ако мислиш да я слагаш на Х, няма да стане. Иначе теглиш софта някъде на компа, отваряш itunes и закачаш телефона. От менюто, което ще ти излезе и съответните опции, избираш restore, като държиш "shift" клавиша. Ще ти изкара прозорец да браузваш до файла, който си изтеглил. Посочваш го и това е.
  8. Може ли някой, ползващ Х space grey да сподели дали рамката се драска лесно? Четох, че при silver версията е така, но там няма PVD покритие.
  9. Този мотор е същия, просто версията със 180кс се монтира на коли с предно. 211кс версията е при коли с куатро. Тоест - и той е маслояд.
  10. Jet Black e по-скъп, защото почва от 128ГБ. Хубавото при Айфоните е, че и "нелегалния внос" ти дава 1 година гаранция. Който иска 2 - купува от големите вериги/оператори.
  11. Тия(и не само) са нагли до безобразие. Ама някой ще върже от хайпа, който създават. П.П.: Моята 7-ца си я купих юли месец за точно 1000 лева от Ибей.
  12. Е, тя и чистата петица си беше на тая цена. Един вид, вижте ни какви сме щедри и ви пускаме фейслифта на същите пари.
  13. Аз също най-накрая се престраших да я пробвам тая марка. Тия дни чакам флагмана им да го видя що за стока е.
  14. Колата от втория линк е бензин. Не знам дали автора е включил и такава модификация в търсенето, или е грешка. Ако е първото - аз лично бих гледал такава. Не конкретната, просто такава.
  15. Не значи, не съм искал да ги защитя, напротив. Даже при тях в доста случаи батериите са даунгрейд. С последното изречение си си отговорил сам, за което съм съгласен. Пък и могат да кажат, че няма място. Не, че корпуса на плюс моделите не е по-голям от почти всички флагмани с Андроид.
  16. Точно на Айфоните батериите си държат доста доволно, като за капацитета си. Което естествено се дължи на IOS и процесора. Ако на някой Андроид телефон със SD821/835 и 1080p/2к LCD дисплей му набодеш батерията на 6+/6s+/7+ ще изкара доста по-малко с аналогично ползване като Айфона. При средния/ниския клас телефони положението ще е по-добре, но там нямам лични наблюдения.
  17. В повечето случаи е по-добре даже. Иначе, за съжаление при проблем не ги сменят вече така лесно за щяло и нещяло.
  18. Проблемът с греенето на (почти)всяко едно устройство, управлявано от CPU(SOC) може да бъде решен софтуерно. За сметка на производителността.
  19. Това го имаше на жена ми на S6-цата. След последния ъпдейт май изчезна. Ама в случая това не е точно изскачаща реклама. Абе много пермишъни се дават на приложения, на които не са им необходими и правят каквото си искат.
  20. И аз съм ги виждал на някои телефони, според мен е от определени приложения, ако ги има инсталирани. Най-вече всякакви видове оптимизатори, клийнъри и тем подобни. Телефонът от конкретната снимка има инсталирана такава програма. Супер дразнещо е, все едно ти се е заразил уиндоуса с нещо.
  21. С 11.1 са върнали 3D touch мултитаскинга.
  22. А как да го смаля/изтъня в recents и favourites? Няма проблем и драма, просто е уникално грозно. Всички знайни и незнайни производители изкрадоха тънките шрифтове на IOS, Apple може би затова решиха да ги разкарат.
  23. Това с шрифта е най-отвратителната грозотия, която сътвориха в 11-ката. След това идва новият "уникален" контрол център. Ауто брайтнеса можеха и по-дълбоко да го набутат. Апстора и той на нищо не прилича. Освен всичко изброено, има и други дребни бъгове, като например това, че уиджета за времето не се опреснява. Ама при Apple всичко е фийчъри, бъгове няма. Проблема явно винаги е бил в юзърите.
×
×
  • Create New...