Jump to content

Stefan_

Members
  • Мнения

    105
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Stefan_

  1. Това с player-a и на мен ми направи впечатление...тоя афтърмаркет седи някак грозно ама пък поне има място за флашка, а аз като пътувам обичам да слушам музика, та може и да има някаква положителна страна, макар че не знам как ще се справя с озвучението като цяло. В крайна сметка ще отида да й хвърля едно око на колата...не ми хареса, че няма подлакътник, но пък едва ли е проблем да купя един и да го сложа в последствие ако колата е читава.
  2. Здравейте, насочил съм се към дадения модел - http://www.cars.bg/c711977 - няма да пиша излишни редове, бях се насочил към дизел, но не карам много, а и четох какво ли не за 2.0 ТДИ. Този мотор как е? Не мога да открия много мнения за него. От към вървеж предполагам ще е добре, предишното ми ауди беше а3 1.6, така че определено ще ми се стори по-бърза тази. Всяко мнение за конкретната обява би ми било от полза - цена, впечатление по снимки до колкото е възможно и т.н, тъй като в Събота мисля да отида да я гледам. Благодаря предварително!
  3. Здравейте, колеги, дойде времето да си сменя А3-ката (1.6 101кс) и да си взема нещо по-ново. След известен период на лутане и разглеждане на други марки, реших, че май отново ще избера Ауди, и си харесах 2 Sportback, по конкретно тeзи: http://www.mobile.bg/11395232431859843 http://www.mobile.bg/11406210983266346 До сега не съм карал дизел никога и честно казано предпочитах да е бензин, но просто 200 коня турбо ми се струва, че поддръжката и разхода ще е доста солен. Иначе карам под 10 000 км годишно. Двигателят на горната обява е 2.0ТДИ 140 коня, който е достатъчно често срещан...четох из форума, че комбинацията му с автоматична скоростна кутия определено не е за предпочитане, а и аз съм фен на ръчката, та поради тази причина държа да е с ръчна скоростна кутия. Та въпроса ми е тази комбинация добра ли е - 2.0ТДИ с ръчна скоростна кутия, какво евентуално мога да очаквам като проблеми от този двигател, защото честно казано информацията е толкова много, че вече се обърках, та ако някой може с 2-3 реда да нахвърля преки впечатления ще съм много благодарен. Иначе избрах точно тази обява, понеже ми е от града, а и колицата е регистрирана...след доста обикаляне по автосалони се убедих, че 90% от джамбазите са супер нагли и прости и по-голямата част от колите са пълни боклуци, та предпочитам да взема кола от частно лице с надеждата, че може би ще е по-читава и поддържана. Благодаря предварително на всички за отговорите. Все пак може да преложите и някоя друга кола в този ценови диапазон...на 23 години съм и за това гледам нещо, което да има малко по-младежки вид. Благодаря предварително за отговорите. PS; сложил съм 1 S в повече в заглавието по грешка
  4. и при 4-ка има осезаема разлика, доста по-бързо реагира.
  5. Office Plus или ако ползваш Google Drive и качваш офис документи, които искаш да едитваш или търсиш в тях - Quickoffice.
  6. На мен проблема с нотификейшъните ми се оправи сам, предполагам има нещо общо с това, че половината свят ъпдейтва, та се получават някакви странни явления. Честно казано за сега върви доста добре 7-цата на айфон 4, с предишните версии беше по-зле (бетите), дори като бях с Голд версията ми се струваше, че лагва повече, въпреки, че уж е едно към едно с официалната, та може и да си втълпявам.
  7. Някой да има проблем с нотификейшъните? Нито фейсбук, нито Gmail, а уж всичко е настроено да ги показва... (за iPhone 4 става дума).
  8. Линк за сваляне, само си намери модела.
  9. Пак се включва времето като слайднеш, просто го пише, а не е с иконка както преди.
  10. Аз съм с 4 и качих 7-цата още от бета версиите...личното ми мнение е да не се качва 7-цата (на 4-ка). Не, че не върви, просто с 6.1.3 беше доста "по-мазно", което е разбираемо, имайки в предвид вече слабия хардуер на 4-ката. Разбира се, това е лично мнение, но ако нямах 100 неща в телефона, бих даунгрейднал на 6.1.3 пак
  11. Тоест си му дал акаунта, който ти е за Game Center-a, правилно ли разбирам, или има някакъв отделен, който се прави от играта?
  12. Аз съм с 4-ка и си изгубих оригиналното, поръчах си китайско от dx за 1.7$ доколкото помня, и до сега съм нямал проблеми, върши същата работа, съмнявам се за 3г да е по-различно.
  13. Грешка в ника - stefannn111 e, а не както съм написал по-горе
  14. Някой престраши ли се да играе с всичко на офф ? Ника в играта ми е stefan1111, ако искате може да ме добавите сравнително напред съм.
  15. Тоест в момента няма реално от къде да се свалят кракнати приложения, нали така?
  16. Какво repository използвате, защото при мен cydia.hackulo.us не работи, дава ми, че няма такъв сървър.
  17. Щом се появява като CD ром, значи си избрал правилният файл през даймън туулса. Ако след като си го заредил играта не е стартирала автоматично с инсталацията, пробвай да влезеш в диска. Там трябва да има някакъв файл от типа на setup.exe или Autorun. Стартирай него и инсталацията трябва да започне.
  18. Ако си разархивирал файлът, най-вероятно си свалил PC-RIP версията от замунда. Свали играта от линка, който ти дадох и го зареди с даймън туулс
  19. 1. Сваляш daemon tools ( тук) 2. Сваляш играта ( тук ) 3. Инсталираш Daemon Tools-а и след като се появи долу до часовника цъкаш дясно копче на иконата -> Виртуални устройства -> Монтиране на образ -> намираш къде си запаметил файла на играта и го избираш. (Версията, която съм дал на Daemon Tools в първия линк може и да е на английски, но думите са аналогични там, така че не вярвам това да е проблем ) 4. Инсталираш играта по нормалния начин и ако не тръгне провери дали има крак някъде в директорията на диска и го копирай в инсталационната директория. Общо взето това е...другото, за което се сещам, ако си с Уиндоус 7 и имаш проблеми с подкарването, понеже играта е вече стара, цъкаш дясно копче върху иконата -> Properties -> Compatibility -> слагаш отметка на Run this program in compatibility mode for: и долу пробвай XP (Service Pack 2/3). Така би трябвало да стане. Дано съм помогнал
  20. За разглеждането на апликации от App Стор-а и при мен е така - връща отначалото и пак трябва да скролваш като луд.
  21. Всичките линкове са от хора, които ще казват какво се случва, но официален stream няма да има, поне на няколко места споменаха така.
  22. http://www.youtube.com/watch?v=swxa00zDY9E
  23. Има цели фарове за А3 преди фейслифта. Аз съм с такива и съм доволен. Не е нужно да режеш нищо, всичко влиза plug-and-play.
  24. Колега, има и цели фарове за А3 преди фейслифта, които ще ти спестят всички тези разправии (дори аз съм с такива), така че ако все още не си поръчал те съветвам да си вземеш такива Ако пък вече фаровете са при теб (понеже видях, че си написал, че си поръчал), адапторите са решението.
  25. Колеги, здравейте. Преди малко изникна един проблем с ръчната и по-точно с копчето на самата ръчна спирачка. При опит да бъде издърпана, ръчната спирачка лови, дава индикация на таблото, но самото копче не потъва и не иска да захване в дадената позиция. Извадих копчето понеже се беше разтракало леко и заедно с него излезна и пружинката. Забелязах, че в края пластмасата се е счупила и явно това е проблемът, поради който не иска да захване. Ако някой е сменял въпросното копче може ли да каже дали самата смяна е елементарна от типа plug-and-play или трябва да свалям ръчната и всички барчета покрай нея, за да направя въпросната процедура? Дано съм успял да го обясня разбираемо
×
×
  • Create New...