Jump to content

dianski2

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dianski2

  1. Ето и втория клип. При мен се получаваше същото нещо и харчеше около 2л на 10000км. Подмениха ми семеринги и уплатнения под хидравличните оптегачи и сега да чукна на дърво 1 година и половина по-късно мотора е обсолютно сух. Аз лично имам добро мнение за този мотор, мисля, че при добра поддръжка е доста здрав и надежден. Относно вървенето, мисля, че върви добре особенно в по високите обороти, за мен и моя стил на каране е добре балансиран. Поздрави на всички,
  2. Здравейте момчета, Прегледайте приложените клипове и ще видите защо харчи толкова масло.
  3. Здравейте отново, И да споделя при мен как протече процедурата. Направих всичко, което колегата е описъл, като промих всички дюзи перфиктно . Нямаше запушени дюзи, всички пръскаха добре, но за съжеление проблема остава. Колата продължава да пали от втория път, моля дайте съвет от къде може да е проблема. Съмнявам се в помпата или евентуално ако някой е запознат филтъра дали израе роля да задържа налягането на горивото. Имам чуството, че след престой при първото палене не и стига гориво, а при второто вече е подкачила помпата и тогава пали. Иначе свалянето е лесно и при 2.4 ARJ. Моля дайте съвети. Поздрави,
  4. Здравейте, Първо и аз да похваля колегата за страхотната тема, да го попитам на какъв мотор е правил описаната процедура. Карам А6 C5 2.4 ARJ 165кс от две години, имам същия проблем, като колата пали от втория път. На 6 цилиндров мотор по същия начин ли се свалят въпросните дюзи. Поздрави,
  5. Колеги друг няма ли да помогне, моля Ви ? Никой ли не е слагал по нов audi concert на C5.
  6. Благодаря за отговора колега, audi concert 1 не е ли с касетка или бъркам? Има ли с диск защото не съм запознат ? Благодаря предварително,
  7. Здравейте колеги, Бих искал да попитам по-запознатите, възможно ли е да се сложи Audi concert cd от a3,A4 2004- 2005 или друго на a6 c5. Питам защото купих колата преди две години с cd JVC, което ме дразни много, а искам да си е оригинално Audi concert самоче cd. Благодаря за мненията предварително.
  8. Здравей, колега. Да попитам за лайсните на вратите стоят ли и цена? Благодаря.
  9. Здравейте, колеги разчитам на всички, който са се сблъскали с подобен проблем, благодаря предварително. От известно време след престой от ден колата не пали от първия път, налага се да въртя още веднъж. Преди 12000км е сменен горивен филтър и е обслушена изцяло, преди 10000км са сменени свещи с такива за гас, тъй като колата е с газов инжекцион. Възможно ли е да е от кабели на свещи или проблема е нещо с горивото. Странното е че не го прави винаги, но аз си мисля не нещо не е наред. След загряване си пали от раз и си върви супер. Благодаря още веднъж на всички съфорумци, който ще се включат по темата.
  10. dianski2

    AUDI A6

    Здравейте Аз съм с 2.4 v6, двигателя е почти същия като 2.8 v6 и при мен подобна вибрация се получаваше като изфорсирам колата на мясно, направо тресеше цялото купе, реших проблема със смяна на тампони на мотара. Предполагам сте запознати, тампоните са два хидравлични цената в моя случай беше по 60лв на бройка . Доно да съм ви бил полезен.
  11. Хайде де колеги нека да си помагаме дайте впечатление за работата на тази фирма, след една година как е никела. Поздрави на всички.
  12. Здравейте колеги, аз също имах такъв проблем, при мен светваше АBS и ASR при по сериозно натискане на спирачката. Пробвах да го ремонтирам защото аз също намерих подобни теми и обяснения как до се запои, но вече някой ме беше изпревари и беше прецакал тотално работата. Купих си блок от автоморка за 300лв, който е от Пасат, важно е номера да е същия. Пропуснах колата е А6 C5 2.4. Дано да съм полезен .
  13. Здравей колега, една година по късно какви са ти впечатленията от свършената работа на въпросната фирма. Никела държи ли още, питам защото планирам същата процедура. Поздрави
  14. Здравейте колеги, една година по късно какви са ви впечатленията от свършената работа на въпросната фирма. Никела държи ли още, питам защото планирам същъта процедура.
  15. Здравейте колеги никой ли няма днение по въпроса?
  16. Благодаря келега, някой ще даде ли още мнения.
  17. Здравейте колеги моля за мнения. Проблема е следния при потегляне от кутията се чува еднократно чукане при пускане на съединителя,същото се получаве на втора и трета скорост. При пета скорост че чува леко виене, почти не се чува. Колата е с предно предаване, по принцип съединителя отдела доста горе и ми предстои смяна, въпроса ми е дали е от него или има и друг проблем, имали лагер-помпа или нещо подобно което се сменя. Благодаря предварително на всички.
  18. И най-накрая решението на проблема, след смяна на термостат колата работи на 90градуса. Оказа се че не е отварял на цяло още си беше оригиналния. Дано темата да помогне и на други колеги, благодаря на всички включили се. Поздрави на всички АUDI фенове .
  19. Благодаря колега за добрата тема прочетох я цялата, при мен изпарителя си е свързан паралелно с два трипътника, но проблема си остава колата продължава да вдига градуси в задръствания до 95г а като я загася и я запаля вече е на 100. Ако някой има идеи да помага вече се съмнявам да не би да е термостат или понеже водния ми радиятор е леко посукан да не би да не цирколира правилно антифриза.
  20. Колега би ли споделил какъв беше проблема с изпаритела на твоята кола?
  21. Колега благодаря за мнението, но според мен 100градуса не са нормални, а и другите колеги със същия мотор споделят че при тях не се получават такива аномалии.
  22. Здравей колега дай цена за двата радиатора водния и на климатика, предполагам че нямат разлика от това че е десен волан?
  23. Здравейте колеги отново да питам някай знае ли каде се намира вапросния термо датчик на моя мотор?
  24. Благодаря на всички за мненията, при първа възможност ще пробвам да го подменя въпросния датчик,доколкото съм запознат се намира зад двете глави на тръбата която ги свързва, или говорим за друг. Някой би ли споделил ако е запознат.
  25. Здравейте колеги. Питането ми е следното, след като съм покарал колата и тя е загряла на 90градуса, като я загася и след 10минути я запаля отново ми показва 100градуса и запачва да ги сваля. Понякога при задръстване температурата достига до 92-95 градуса за малко и после ги сваля на 90. Сменил съм и двете перки виско и на климатик. По други теми чета че е възможно да е от термо датчик, как мога да разбера? Ако някой се е зблъсквал със същия проблем моля да сподели. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...