Jump to content

madison

Members
  • Мнения

    1092
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно madison

  • Рожден ден 18.04.1982

Друго

  • Kaра
    шлеп

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Контакти

  • Skype
    vutoff

Последни посетители

2932 профилни разглеждания

madison's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет,

     

    Чета само позитиви към твоята работа и сервиза ти. Дали все още работиш с Армеец като доверен сервиз? Имам бояджийски щети за оправяне с възлагателно писмо и си търся доверен сервиз.

    Автомобилът е VW Touareg.

     

    Поздрави,

    Илиян

  2. Колеги, Изчитайки доводите ЗА и ПРОТИВ, стигнах до убеждението, че основният проблем на джаджата, е че няма как да отдаде повече енергия от тази, която консумира (закон за запазване на енергията). Затова след медитация, при която достигнах до отделяне на астралното ми тяло от физическото, избистряне на аурата ми, отпушване на 7-ма чакра и езотерична връска с всички по-известни физици от миналото, достигнах до идеята за CFR (Cold Fusion Reaction/Reactor). Количеството на отделена енергия от него, ще е толкова голяма, че спокойно ще прави водород от всичко, до което се докосне (дори да няма водород в него) и то достатъчно, че директно да спреме притока на петрол към двигателя. Вече има разработки в тази посока можете да видите Тук. Има само един малък проблем - цената на реактора и неговата големина. Макар, че като се замисля - при отделянето на 1MW мощност - за какво ми е да разграждам водата, като директно мога да впрегна енергията да върти колелата?
  3. Намерих. Нека модераторите заключат (изтрият) темата. Благодаря.
  4. Забравил съм да напиша, че модела е B7.
  5. Търся да купя преден мост за посоченото Ауди. Важно е да се знае, че преден мост от не-автоматик не става. Предпочитам да е колега от София, за да го видя на място. За контакти: 0896234766 - Илиян или тук на лично.
  6. Красавица. Имам една б7-ца, но е комби и така като гледам, няма да мине ключ за ключ :-)
  7. madison

    BOSE audio system

    Имаме Б7-ца със РНС-Е и БОСЕ озвучаване. На пръв поглед предполага, че трябва да свири изключително добре, но като го пусна.... ми някак няма плътност на звука. Няма дълбок бас. Средите леко се губят, което особено се усеща при вокали. Някак постно... Така ли трябва да е, или има някакъв проблем със самата система?
  8. Нямам никаква идея дали е с оптика. Мисля, че не. Това е моето.
  9. От къде го взе? И не пише поддържаните устройства. Ще стане ли на RNS-E на Б7-ца?
  10. Добре, някой може ли да ми го запише. Ще си платя!
  11. Някой дръпна ли я вече? Да я шерне на достъпно място.
  12. А на А4 8Е (Б7) със РНС-Е може ли да се сложи АМИ? Имам чейнджър в жабката и място до него, където да фитне АМИ-то.
  13. Не виждам смисал от FreeNAS и изобщо разни НАС неща, ако ще го ползваш за домашни цели. Едва ли ще ти се налага да експортваш iSCSI, или да буташ ZFS масиви, или да правиш разни блок репликации. Просто не виждам смисал във всичко това. Една машинка с линукс, една самба и си в бизнеса.
  14. Проблемът е, че го откраднаха на другият край на света - на Карибите. И да ми кажат къде е, едва ли ще отида да си го взема.
×
×
  • Create New...