Jump to content

paintmaster

Members
  • Мнения

    82
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно paintmaster

  • Рожден ден 21.11.1979

Друго

  • Kaра
    А-6 1.8Т

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    sf

Последни посетители

3666 профилни разглеждания

paintmaster's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет,

     

    Чета само позитиви към твоята работа и сервиза ти. Дали все още работиш с Армеец като доверен сервиз? Имам бояджийски щети за оправяне с възлагателно писмо и си търся доверен сервиз.

    Автомобилът е VW Touareg.

     

    Поздрави,

    Илиян

  2. Сервиза е с нов адрес и той е Люлин 6 срещу блок 630. И три нови услуги 1.Поставяне на чипове или ремапване 2.Софтуерно премахване на ДПФ филтри 3.Поставяне,ремонт и диагностика на газови уредби.
  3. Здравейте на всички с които се познаваме и на тези с които не се познаваме.След раздяла със сьдружника ми имам удоволствието да представя на всички колеги новият си сервиз Paintbox.Контакти:Сервиза се намира в гр.София ул.Адам Мицкевич до бензиностанция Еко/от Орион посока Бакърена фабрика/.Телефони:0885-184-384 и 0878-199-503 Илиян. Услугите които предлагам са: 1.Компютърна диагностика от 10лв./диагностика,триене на грешки,адаптации,обучения и др./ 2.Монтьорски услуги 3.Тенекиджииски услуги 4.Бояджииски услуги от 80лв. на детайл /всичко включено в цената/ 5.Съдействие за покупка на части с отстъпки /повечето от вас знаят за тях/
  4. Обади се на Ясен аз имах същия проблем и той го поправи.Тел:0898432880
  5. Здрасти колегата http://audibg.com/forum/index.php?showuser=5356 каза че си му боядисвал колата а мен ме интересува как боядисахте лайсните на вратите. Тези които са сиви, защото са от гума и ми е интересно как са третирани за да не се люпи боята? Поздрави.

  6. Браво на колегите бояджии,защо не почнете и да им давате пари за да им направите колите.Сори за спама.
  7. Продава се да,обявата я няма защото пак е изтекъл випа.
  8. Линка отново е на линия просто беше изтекъл випа.
×
×
  • Create New...