Jump to content

tyson

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно tyson

  • Рожден ден 2.04.1981

Друго

  • Kaра
    Ford Escort

Контакти

  • Website URL
    http://

tyson's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ами за 3.0 ТДИ мотора ми споменават, че веригите били по около 1к ( не знам колко са на брой). Проблеми с дюзите имал. Това вярно ли е? Като цяло към дизелов или бензинов агрегат да се насоча и към кой конкретно?
  2. Здравейте, разглеждам въпросния модел Ауди А4 2006-2007 г. 3.0 ТДИ или 2.0 Т С-лайн куатро автоматик. За куатрото нямам въпроси, знам че е най-доброто След придобиването на автомобила какво се очаква като първоначален разход по обслужването? Плашат ме с високи цени на частите? Окачването с колко носачи е и как е ценово за ремонт? Таргетираните автомобили имат навигация. Тя работи ли коректно в БГ? Ако моделът има детски болести ще се радвам да ги споделите. Благодаря на всички включили се в аванс!
  3. Ами това е въпроса колеги, интересува ме колко коня е този мотор, на Ауди 100 1.8 производство или 84,85 до 89 година максимум. Благодаря предварително!
  4. Егати събра ми очите тази гонка...Определено не са добре тези младежи много агресивно каране
  5. tyson

    Километража не работи!

    Ето колега, дано ти помогне някак си -> http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=18166
  6. Като цена е добра, А4-ките се въртят между 8000-10 000 зависи колко са запазени, но за какво ти е тази няма климатик поне ..
  7. Много ми хареса колега!Интересно е и е различно
  8. tyson

    Ауди Купе 2.3 20v

    Колега първо честито за колата !Да си я караш дълго време без повреди! Сега, по същество, интересува ме колко ти излезе като цена и ако може снимки вътре на салона и на таблото да постнеш.Благодаря!
  9. Много благодаря на всички колеги!.Насочил съм се точно към Б4-ка с мотор 2.0Е 115к.с. или другия вариант е 90к.с мотор но бензин и в двата случая.Много добро инфо сте дали, чудесни сте!Ще ми я карат от Германия, дано да имам късмет с бройката!!! Като я взема ще пиша пак, дотогава ще следя форума с интерес! Карайте внимателно!
  10. Благодаря колега за полезното инфо.Очаквам още мнения П.С. Моля, модераторите ако преценят да преместят темата.
  11. Здравейте колеги! Не намерих по-добро място да си постна запитването, така че ако не е в точния раздел, моля модераторите да ме извинят.В какво се състои въпроса...Скоро мисля да си поръчам да ми докарат от Германия Ауди 80 или Б4.Б4-ката ме блазни повече, тъй като най-малкото ще е на по-малко години.Не съм карал Ауди досега, в момента имам едно Фордче (Ескорт) но не ми харесва много...Та ако Вие, колегите, които щофират такива автомобили ми помогнете със съвети и ме насочите в избора ще съм Ви много благодарен! Има ли разлика в разхода на гориво между двата модела? Някой може ли да ме ориентира колко горят градско на 100 км. пробег ? Знам, че ще има колеги, които ще ме посъветват да дам някой лев и да си взема от А-серията някой автомобил, но нямам такъв вариант....просто малко много ми идват паричките за А-серия... Приемам всякаква полезна информация за моделите.Благодаря предварително на всички отзовали се!
×
×
  • Create New...