Jump to content

AntiBMW

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    автомобил

Персонална информация

  • Пол
    Male

AntiBMW's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, и аз да се разпиша по темата. Райно е един от най-точните хора, които познавам. Посъветва ме и ми помогна при огледа на аудито, което си купих - и то така, все едно си купуваше кола за самия него. Благодарение на него даже ми отбиха от цената. За авточастите няма какво да коментирам - оригинални, на супер цени, който си е поръчвал от него - знае. На всичкото отгоре се вдига от другия край на София за да ми ги донесе! Точността му е пословична - каквото каже, се случва по начина, по който е казал, че ще се случи. Просто се вижда, че му доставя удоволствие да помага на хората, за разлика от разни тарикати, дето се чудят как да те ошушкат. Ако имахме повече такива хора в държавата, "европейците" щяха да ни завиждат колко сме напред. И за капак - държи се все едно те познава от години и винаги става приятен лаф с него. Евала, Райно, благодаря за всичко!
  2. И аз горещо ги препоръчвам на всеки, който иска професионално обслужване на разумни цени и приятелско отношение. Страшно съм доволен от D-Bros
  3. И аз да се разпиша по темата. Когато си купувах колата, те ми направиха диагностиката и благодарение на тяхната преценка съм щастлив собственик на Ауди А6. Досега не съм имал неприятни изненади. След това два пъти съм ходил - един път за смяна на масла и филтри, а втория път - накладки, дискове, ремъци, обтегачи, спирачна течност, водна помпа и още неща. Страшно съм доволен, и двамата са страхотни хора, с приятелско отношение. Ама под приятелско отношение нямам предвид обикновена дружелюбност, а държание все едно сме приятели от 10 години. Обясняват всичко подробно и цените им са страхотни. Тук ще си водя колата за в бъдеще. Препоръчвам сервиза им с две ръце! Цецо, Любо, още един път огромно БЛАГОДАРЯ!
  4. Колеги, а за обсъждания модел 4F 3.0 TDI, има ли по-скъпи ремонти от прословутите дюзи, защото не ми се струват чаак толкова скъпи, все пак не се сменят два пъти годишно. Имам предвид ремонти по цялата кола, не само по двигателя. Също така, за тази от Порше София, за която е даден линк по-горе (А6 4F 3.0 TDI), пише, че е поддържана само в ауди и е на 300+ хил. км. Защо й искат само 14-15 хиляди, при условие, че хората си продават личните 4F-ки за 17-18 минимум? Мерси.
  5. Най-добрият вариант е iPad mini за тези пари. @VBI Кое точно съм цитирал, че не ми стана ясно?
  6. Звучи логично, мерси за обяснението.
  7. Цитиране на предходен пост! Винаги съм се чудел как някой може да хареса Windows 8. Наистина. Въпреки че е въпрос на личен избор и свикване, съветвам хората, които са се насочили към тази мобилна ОС, да си поиграят хубаво с такъв таблет няколко часа и да видят дали им е удобен.
  8. Темата се изчерпа. Моля да бъде заключена.
  9. Не си купувай андроидски кенефи. Ако си поръчаш iPad от сайта на Apple, 16GB ще излезе към 700 лева с безплатната доставка. Разликата в качеството е гигантска - и дисплей, и операционна система, и потребителски интерфейс. Иначе ако искаш, може да си го купиш от МТел и за 2000 лева, знам ли... Занимавам се с мобилни/вградени устройства от години, работил съм с какви ли не таблети и телефони. Андроидско устройство се купува само от хора, които не са имали Apple-ско или нямат пари за такова. Тъжната история е, че тук тези продукти са със страшно надути цени, особено по магазините на мобилните оператори. iPad mini e още по-евтино. Има и магазин, в който ги има горе-долу на цените в сайта на епъл.
  10. Имам интерес, иначе нямаше да пускам тема. Много лесно си правиш изводи за хората. Нито ме познаваш, нито знаеш колко взимам. Така че не ме обиждай. Взимам достатъчно, вероятно повече от теб, но в момента имам и други разходи, еквивалентни на още една кола. Затова не искам да плащам ремонти, които струват колкото колата - това е. Искам А6, защото А4 е удобна само за ниски хора. А не заради чуждото мнение. Колко време си живял на запад и си гледал служебни коли? Или някой ти е разказвал? Аз се возя в колата, а не се състезавам. Не ме кефи да карам бързо.
  11. Благодаря за обяснението. Сега ако успееш и да си докажеш твърдението, ще е хубаво. Работиш в Ауди ли? Имаш познати които работят в Ауди? Наистина ми е интересно как ще подкрепиш твърдението си с факти. Не се заяждам, питам.
  12. Не, но би трябвало като се сглобява една кола да се мисли дали въобще ще може да се движи със съответния двигател, а не на всяко купе - всеки двигател. Не е ли логично?
  13. Ами нали те смятат кой мотор на кое купе може да се сложи и на кое - не може?
  14. Това означава ли, че инжинерите в VW/Audi са некадърни и не са сметнали, че с този мотор е лоша идея?
×
×
  • Create New...