Jump to content

ToniBG

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ToniBG

  • Рожден ден 26.03.1979

Друго

  • Kaра
    Audi 90 2.3NG

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Контакти

  • Skype
    tonihok1

ToniBG's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега цена за ангренажен ремък и ролки за audi 90 2.3 NG 1990
  2. Може ли решетката за мен?
  3. Понеже ми е първа тема за ремонт моля за извинение ако нещо не е на ред. Благодарности на колегата Спас-More за това че ме снабди със стартер, противно на всичко което четох в нета за това, че ви е нужен канал или майстор - НЕ Е ВЯРНО. Нужно ви е желание, в моя случай студена кола, 2 ключа 17 - единият да е глух възможно по-дълъг, един 19 или 20 не съм сигурен тъй като преработих един ключ за свещи. Вдигаме любимото си Audi, сваляме гумата и поглеждаме стартера, държи се на 1 болт и гайка отдолу и 1 болт от горе, който не се вижда това е болта от горе, който не се вижда тук имаме гайката на винта които е отдолу. За нея ще ни трябва ключ 17 за контра и глухия 17 за гайката, главата на болта се намира малко по-назад и спокойно можете да го развиете сами като си държите контра на главата . Тук се вижда горния болт, който се навива директно на стартера. Когато ги развиете стартера си пада сам , откачаме кабелите и вече стартера е долу Вече имаме видимост към маховика внимателно почистете, особено ако имате останали парчета от старият стартер, по същият начин качваме здравият стартер, като внимаваме да го напаснем точно на място, затягаме добре и правим тест - ако всичко е ОК трябва да пали с мъркане :dance: тук вече е монтираният стартер и всичко е СУПЕР. Още веднъж се извинявам ако съм допуснал някаква грешка при пускането на тази тема. Надявам се да съм полезен на колегите започващи такъв ремонт.
  4. За какво е черната букса зад таблото? Вързана е за синята, която е закачена за таблото. Черна букса с 4 пина. Благодаря!
  5. ауди 90 Б3 2.3 НГ извън градско с климатроника на газ 8.5/100 , градско 13/100
  6. svalqsh reshetkata i darpash ziloto,ne ti e nuzen pomoshtnik,izvinqvam se za pisateneto no pishs ot gsm. Писането на кирилица е задължително!
  7. kolega smeni si chetkite na alternatora 15 leva sa. Писането на кирилица е задължително!
  8. kolega kakvo stana s prednia kapak?nadqvam se che mi go pazih,oshte chakam.
  9. Евала на колегата,току що отнесох бронята и един мигач,МНОГО БЛАГОДАРЯ колега,да си жив и здрав.
  10. намери ли гофриран маркуч?

    ако не си звънкай 0894664636

  11. колега трябва ми спирачна помпа за ауди 90 2.3 НГ 1990 година и каква е цената,благодаря.
×
×
  • Create New...