Jump to content

msvid

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от msvid

  1. и в цифри как се движи разхода на гориво по точно ?
  2. имам 18 ки от парвия вариант които си посочил като примерни, какъв бартер предлагаш. моите са със зимни гуми бриджстоун за още един сезон,(няма може два, зависи от пробега) предложи нешо :
  3. да има логика в това което казваш, аз се чудя дали несе слага някакъв др дисплей пред моя
  4. ИНТЕРЕСУВАМЕ ДАЛИ ТОВА НЕЩО ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА НЯКВА, ЧЕ МОЯ АВТОМОБИЛ НЯМА НИЩООО http://www.hid.bg/OEM-Multimedia-Double-Dvoen-Din-DVD-GPS-TV-Audi-A6-A8-Q7 НУЙНО ЛИМИЕ НЕЩО ДРУГО, МОЯ СОФТУЕР ЕНАЙ СТАРИЯ И ДИСПЛЕЯ МИ СВЕТИ САМО В ЧЕРВЕНО НЗ ТВА ДИСПЛЕЙ ИМАЛИ НЯМАЛИ, СПОДЕЛЕТЕ НЯКОИ МНЕНИЕ ! благодаря
  5. панелчето за климатроника ми е със завъртулки, ако само сменя самия панел които е с дисплейчета, дали щесе получи ? иии мисля че софтуера мие наи стария каде мога даго упдеитна и струвалиси вообще ?
  6. msvid

    Препоръка за А6 (04-05)

    аз знам че 3.0 тди е наи добрия дизелов мотор на ауди и фолксваген от скоро карам такова нямам оплаквания
  7. само в комплект лиги продаваш, или може примерно само задните... кажи някаква цена на лс
  8. мерс за инфото но 100% не е от фреона, защото настороено е за студено и от някаде духа студено,а от др въздуховод горещо че чак ще стопи пластмасата,затварям клапата дето духа горещо и почва от другаде да духа горещо, мн странно, диагностика на кое по точно ?
  9. при експлоатация на климатика след около час настореное да духа студено,но от някои въздоховоди на парното започва да духа много горещо а от останалите студено както сие зададено.. някакви идеи на каде да се насоча за отстраняване на проблема ?
  10. колега карам а6 ц6 3.0 тди 2005 , ще станат ли за него, , чакам отговор и утре д амиги пращаш по еконта !!!!!!
  11. за ауди а6 ц6 дали стават маи централния отвор е малък ?
  12. точно така ли се казва "канакния ремък" ? много ти благодаря ! не е безключово паленето
  13. скоро го купих и се интересувам от това с какво масло да карам колата, и какви други по специфични неща или консумативи трябва да не пренебрегвам зА ПРАВИЛНА ЕКСПАЛТАЦИЯ . Също така каде да си направя втори клуч за колата във варна ? Благодаря !!!
  14. ако колегата от стз се откаже, веднага ги вземам !!! 0896696922 Владмир
×
×
  • Create New...