zengin

Members
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About zengin

 • Rank
  User
 • Birthday 09/22/1977

Друго

 • Kaра
  Audi A6, 3.0, BMK

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Плевен

Recent Profile Visitors

1,298 profile views
 1. МиД авто Варна - звъни им и питай за цени. Имат рециклирани хидрота. Сменят ти го, палиш и заминаваш.
 2. Моя дросел беше умрял с отворена клапа. Колата гасеше с тресене. Казаха ми, че може да скапе нещо друго това тресене и купих от колега в ОЛХ за 80лв. та я смених. Не го отваряй, има електроника в него и мисля, че беше капсулован. Аз отворих мъртвия от интерес. Съвет: Не купувай нов, особено от Аутодата24...Аз купих, не работеше, връщане, пари за монтаж-демонтаж, филми. Секънд хенд, ориджинал и това е...
 3. Здравейте колеги, Появи се виене или нещо като стържене от колата, което се чува от 50км. нагоре само. Колкото по-висока скорост, толкова по-осезаемо се чува. Тресене или вибации няма. На ляв десен завой не се променя звука. Първото ми съмнение е за лагер главина, въпреки противоречивите симптоми. В сервиза качиха колата на стенд и само с помоща на слушалки успяха да хванат, че е от предно ляво колело. В края на седмицата ще сменят лагера и ще обновя темата с резултат. Автомобила е Ауди А6 С6, 3.0 TDI Quattro, 290 000км. ПП: Пускам темата за knowledge base, така да се каже, да послужи на колеги в бъдеще при сходни симптоми.
 4. Android Auto или Apple Carplay за Ауди 2005-2011г. -може ли да се направи на тия стари бангии? ПС: Лятото се качвах на А8, последния модел - и то нямаше CarPlay - което си е излагация от страна на АУДИ, кола за толко пара. А Шкода Супер Б - то, както и викат някои хора, си има такива глезотийки.
 5. При мен проблема идваше от куплунга на единия заден стоп. Контакт спрея реши проблема. Също и за неработещата стрелка на горивото - пак куплунгите на помпите са виновни...стари бангии, кво да правиш.
 6. Колеги, някой да е правил сгъваем ключ (или обикновен) за колата А6, А4 2005+ г. в Плевен или София. Колко струва? Може ли да се купи от бракувана кола и да нареже и обучи? Ако някой се е занимавал, да сподели инфо за варианти и цени...
 7. Моя не работеше. Съответно двигателя претрисаше при гасене. Не било добре ми казаха майстори за тампони, за скоростна кутия и тнт. Купих от olx-a втора употреба за 80лв., смениха го и заспа.
 8. Адекватни мнения в МиД авто Варна...взимат пари ама вършат работа - от личен опит.
 9. Моята таратайка..
 10. Battery regulator се намира в багажника, до резервната гума и близо до акумулатора. Една черна кутийка, захваната с болт към задната стена на багажника. Моя ми правеше ядове всякакви. Свалих му куплунга. Всичките пинове ръждясали и влажни, единия даже остана в куплунга - толкова разяден. В този отсек все някаква влага има. Та купих си друг battery regulator и всчко се оправи.
 11. Благодаря за съвета..мисля да те послушам.
 12. Колега, аз видях само в дясната помпа, зад пасажера дето е, да влиза кабел. Нея ли да отворя? А за другата помпа от къде идва кабел?
 13. Ти да видиш, брато... стана работата. Махнах седалката и що бой изядоха и двете помпи, майка... Мерси за съвета, колега. Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
 14. Благодаря, ще опитам и аз с буксата и малко контакт спрей първо..
 15. Аз там ходих па останах доволен... е по-скъпо ми излезе от на колегата в Русенското село, ама по-важно ми е че е оправена и си върви като нова..вече :о)