Jump to content

Ивайло Димитров

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ивайло Димитров

  1. Ако може и снимка на 19 годишната сладурана или направо клипче на свалянето на чорапчето без ръце
  2. Еми аз доколкото знам МТМ доработката на новото RS6 е 730к.с. и вече дори повечето ламборджинита не са му интересни - извинявам се за офтопика. В предния ми пост съм оплел конците - 200 лв за разтоварващия клапан ги дадох отделно! Ремъци и ролки (без да сменям водна помпа) + фланеца на обтегача и работата в Bosh сервиз във Варна - 950лв. Имах и проблем с горивната помпа (20 сек. стоя на стартера докато запали и това само когато колата е стояла на слънце) още 50 лв и излекуваха и това. TDI_Fan Не съм сменял филтъра на картерните газове нямаше да ми стигнат паричките, а не исках да отлагам ремъците с още 1 месец. Сетих се също, че са ми спряли някаква "еко простотия" дето не ми трябвала (да ме прощават еколожките ).
  3. Незнам на кое казвате тромаво, можеби повечето карате 200 - 250 + к.с но на мен А6 2,5TDI 150к.с ми е напълно достатъчно. Смяна на ремъци, ролки + 80лв за някакъв фланец на обтегача + работа общо - 950лв. Смених и един напълно умрял разтоварващ клапан на турбото за 200 лв. и сега повечето BMW 320TD 150к.с ги ползвам като дтчици за вредни емисии (защото са с поне 1 дължина зад мене от светофар до светофар) П.С. С ръчни скорости съм, незнам автоматика дали наказва Баварски бегачки!
  4. От това животно нямаше ли да има 1.4 170HP?
  5. B 7007 PX Audi A6 C5 98' сив B 7007 KH Mitsubishi Colt 97' сив
  6. Аз пък знам, че при завои с голяма скорост, когато колата започне да се накланя е добре да си се облегнал добре на седалката, защото ако гърба ти е отлепен от нея - колата се накланя а вестибуларният ти апарат те кара да стоиш изправен и съответно, неусетно се накланяш в обратна посока и неможе да усетиш (или поне навреме) стъпал ли си здраво на земята и с 4-те мишелинки или не.
  7. Същия проблем имам - много замъглени пластмаси! Утре ще ходя да ги полират казаха, че ще стане после ще пиша.
  8. Здравейте, От 2 дена съм горд собственик на А6 С5 1998г. Преди това съм имал Волво 460 1993г, Мицубиши Колт 1997г - без коментар. Така де това ми е първото Ауди и искам да го стегна и всичко да му е перфектно. На въпроса минавам направо - снощи към 23:00ч ми слезе до долу предното дясно стъкло и неще да се вдигне. След около половин час взиране в мрака открих рапидките за които сте писали по-горе, свалих кората на вратата (5 мин се радвах колко яко са го измислили да се маха кората). После с малко помощ (основно с бицепса) и майсторско боравене с копчео на джама - успях да го вдигна. Сега е горе и ме е страх да пипам копчето, а ролките за които говорите някакси не можах да ги видя имаше само някакви дълги метални греди. Къде се намирт тея ролки, бели ли са черни ли са и също как да си изключа кабелите които влизат в кората и отиват към самото копче за джама - всички други букси и жила ги махнах. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...