Jump to content

Zdravko24

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Zdravko24

  1. Здр.Може ли линк че този не работи...Благодаря предварително
  2. Zdravko24

    Теч в купето - а4 б5

    Добър ден искам и аз ад вметна имах ужасен теч в купето,Наложи ми се да махна табло,седалки,барчето,и мокета;И с един маркуч започнах да поливам стабилно от горе и се оказа че не отворите под акумулатора и серовото са запушени ами маншончето на жилото за отваряне на капака се е скасало и от там мощно си влизаше.Та проверявайте си го купих ново смених го и до ден днешен капка нямам в купето!
  3. Пешо не знам ти дали си от марс но аз със сигурност съм от там може ли да ми обясните какво означават двата термина (АДА) и (АБК) и аз я гледах днес тази кола и се отказах не ми хареса въобще.
  4. Тцтцтцтцтц ех ама;Искам да е по ново като година да е обезателно комби и с климатроник.Затова харесах А4 но като гледам има доста не доволни от този автомобил и май ще си търся от Б4-ките нещо ама незнам бензинка или дизелак кое е по добриа вариант като разход на гориво и подръжка.
  5. http://www.cars.bg/u797878 А аз много харесах това първо защото цената му е ниска и много се запалих по А4 и искам да кажете и вашите мнения дали си струва защото се колебая и за ауди 80 Б4 1.9 ТДИ и не знам какво да правя надявам се да разбера от по опитните от вас.Смятам да си взема друго ауди до края на декември.Благодаря предварително.
  6. Да но там няма такива а е цял капак не знам защо така и малко по надолу е хванат за капачката и по надолу където се съединяват двата капака по-средата като чели ги държи нещо утре може да направя снимки за да ви покажа.
  7. А тези щипки къде се намират че моето ауди май е побългарявано и е хванато горе за капачката с гайки а надолу като гледам не виждам щипки,и не мърда
  8. Добър ден.Малко тъпо ще прозвучи ама не мога да го сваля този капак изобщо не мърда на никъде нито на долу нито на горе.а трябва да го сваля за да си сменя гарнитурата на капачката горе като развия гайките и не мърда по средата се държи на нещо като тампон ли е какво е не знам и не мога дали държи и двата капака как се маха ако някой има схема или може да ми обясни.Благодаря предварително
  9. Пичове ходих на сервиза и човека ми каза не мога да разбера от къде и как е станало това затова ми каза поръчвам ти всичко ново сменяме и си гледаш работата няма да имаш проблеми.и така направи сега съм много доволен супер е педала отделя перфектно няма пропадания нищо,Така че стане ли така няма смисъл да се побългарява 130 лв ми излезе с труда всичко. :zustimm:
  10. Нормално твърд Благодаря за идеата ще още днес ще погледна дали е от там и ще ви кажа.
  11. Да на изгасен двигател скоростите влизаха но на запален една не иска да влезне и се чудя дали не е минало ваздох през него нещо незнам не сам запознат, и педала се вращаше до половина само и трябваше с рака да го вращам до края а сега няма никакви проблеми враща се до горе,а сега отделя някаде 4-ри 5 праста от долу на горе и незнам на какво се дължи това и какво трябва да сменя ако можеш да ми помогнеш ше сам ти много блъгодарен
  12. Здравейте и аз като вас сам фен на АУДИ,Та искам да попитам за една работа вчера щях да трагвам от Шумен за Разград по работа и какво ми се случва на 5-ти километър спирам на стопа исклучих от скорост и като реших после да включа на 1-ва край никаква скорост не влезна ама никаква 1,2,3,4,5,R;нищо както и да е прибрах се до на с на обороти само на 3-та влезна и краи до нас само така и си помислих че може да е от помпите горната или долната защото на помпата на педала дето е сменях гумички и прожина но уви на следващия ден тръгвам за сервиза и едно приятелче ше ме дърпа и си викам да пробвам дали ще влезне някоя скорост и си влезнаха 1,2,3,4,5,R; и стана два дена вече си карам така и няма проблем от само себе си се оправи.А като погледнах нивото на казанчето си стои така от както сменях течността,попитах на 2 сервиза и не ми отговориха нищо,е незнам от каде е дали от помпите дали притискателния феродовия или от аксиалният лагер незнам. Може ли някой от вас да ми каже на какво се дължи тази простоия че като гледам сте по компетентни от мен. Блъгодаря предварително.
×
×
  • Create New...